• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piele pentru incaltaminte

Rezultate pentru

Piele pentru incaltaminte - Import export

 1. KARL F. G. SOHRE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Sohre-Leder is a leather supplier for the shoe industry and for the manufacture of orthopaedic insoles, belts and leather goods, and riding and dog sport items. The items made from our own raw materials are processed in accordance with our in-house recipes at renowned German contract tanneries, which turn them into the required leathers in the ranges chosen by us. Long-standing business relationships with slaughterhouses in southern Germany allow us to offer "Leather Made in Germany" – from the raw material to the finished leather. Thanks to our large warehouse capacity, we can guarantee the prompt delivery of all leathers from our product range, from a single piece to larger quantities. If you comply with certain minimum quantities, the leathers that you require can also be developed according to your wishes. Further services we offer are perforation and CNC cutting of leather. We look forward to receiving your enquiry!

 2. GRUPPO CONCIARIO C.M.C. INTERNATIONAL SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania GRUPPO CONCIARIO C.M.C. INTERNATIONAL SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri pentru marochinarie, și Piei si blanuri pentru marochinarie. Are sediul în San Miniato, Italia.

 3. CURTIDOS CABEZAS S.L.U.

  Spania

  Compania CURTIDOS CABEZAS S.L.U., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Tabacire - utilaje pentru industrie, Piele pentru incaltaminte, Piele, pielicele si blanuri, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Piele pentru incaltaminte. Are sediul în Ubrique, Spania.

 4. DHD SARL

  Franta

  Compania DHD SARL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. Are sediul în Lavaur, Franta.

 5. KARL ACKER LEDER IMPORT EXPORT GMBH

  Germania

  Compania KARL ACKER LEDER IMPORT EXPORT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri decorative pentru mobilier, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, Hide and leatherwork, și cowhides for leather goods. Are sediul în Pirmasens, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EURO NARPELL S.R.L.

  Italia

  Compania EURO NARPELL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în San Pietro Mussolino, Italia.

 2. POULAIN PEAUSSERIE

  Franta

  Compania POULAIN PEAUSSERIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele tabacita. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Piele moale, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, Piei si blanuri pentru marochinarie, Piele pentru incaltaminte, Piele moale, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, și Piei si blanuri pentru marochinarie. Are sediul în Paris, Franta.

 3. ALRAN S.A.S.

  Franta

  Compania ALRAN S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri pentru marochinarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, tanneries, Piele pentru incaltaminte, și Piei si blanuri decorative pentru mobilier. Are sediul în Mazamet Cedex, Franta.

 4. SOFIC CUIR

  Franta

  Compania SOFIC CUIR, care își desfășoară activitatea în domeniul Sei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri pentru marochinarie, Piele pentru incaltaminte, Piei si blanuri pentru marochinarie, și Piele pentru incaltaminte. Are sediul în St Andre De La Marche, Franta.

 5. RDE LEATHER

  Turcia

  Compania RDE LEATHER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. Are sediul în Bursa, Turcia.

 1. SELEP UNIPESSOAL LDA.

  Portugalia

  Compania SELEP UNIPESSOAL LDA., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tanned cowhides. Are sediul în Felgueiras, Portugalia.

 2. VIZYON GROUP LEATHER

  Turcia

  Compania VIZYON GROUP LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ox leather for shoes, labels for clothing, bar code readers, și leathers and footwear, articles and accessories. Are sediul în Bolu, Turcia.

 1. BARBERO REPRESENTACIONES,S.L.

  Spania

  Compania BARBERO REPRESENTACIONES,S.L., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. Are sediul în Elda, Spania.

 2. PREALPINA SRL

  Italia

  Compania PREALPINA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, artisan leather, leather, Piele pentru incaltaminte, și ecological leather. Are sediul în Chiampo, Italia.

 3. KUCUKKOSELECI DERI VE TABAN SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania KUCUKKOSELECI DERI VE TABAN SAN. VE TIC. A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ox leather for shoes, soles, supplies for shoe factories and shoemakers, și models for shoe factories and cobblers. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. TRENZADOS Y LAMINADOS SAN MARTIN

  Spania

  Compania TRENZADOS Y LAMINADOS SAN MARTIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tanned fur leather finishing. Are sediul în Petrel, Spania.

 5. EXDERSAN EXCLUSIVE LEATHER

  Turcia

  Compania EXDERSAN EXCLUSIVE LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sheepskins for footwear, și suede calf. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. AVERPEAUX

  Franta

  Compania AVERPEAUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Piei si blanuri pentru marochinarie, tanned hides and leather, Piele pentru incaltaminte, leather and skins export, și Piei si blanuri pentru marochinarie. Are sediul în Mazamet, Franta.

 7. N.TRIANTAFILLIDIS-B.FOUNTOGLOU G.P

  Grecia

  Compania N.TRIANTAFILLIDIS-B.FOUNTOGLOU G.P, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 8. PROMOCOMPO, LDA

  Portugalia

  Compania PROMOCOMPO, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panza netesuta, Foams, synthetic, și Panza netesuta. Are sediul în Maia, Portugalia.

 1. ULTRA LEATHER

  Ucraina

  Compania ULTRA LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile skins for leather manufacturers, și leather and skins export. Are sediul în Baryshivka, Ucraina.

 2. SARITOPRAK DERI

  Turcia

  Compania SARITOPRAK DERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. OGBALEATHER

  Turcia

  Compania OGBALEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. Are sediul în Bolu, Turcia.

 4. MARKOU LEATHERS

  Grecia

  Compania MARKOU LEATHERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 5. GOODYEAR WELT COMPANY

  Spania

  Compania GOODYEAR WELT COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. Are sediul în Almansa, Spania.

 6. TANNERIES PECHDO

  Franta

  Compania TANNERIES PECHDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri pentru marochinarie, Piele pentru incaltaminte, Piei si blanuri pentru marochinarie, Piele pentru incaltaminte, și leather and skins export. Are sediul în Millau, Franta.

 7. VARLITURK DERI IBRAHIM VARLITURK

  Turcia

  Compania VARLITURK DERI IBRAHIM VARLITURK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile men's belts, ladies' leather footwear, și genuine leather belt. Are sediul în Bolu, Turcia.

 8. STÄTTER - LEDER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania STÄTTER - LEDER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. Are sediul în Backnang, Germania.

 9. GRANIT PLOVDIV LTD

  Bulgaria

  Compania GRANIT PLOVDIV LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 10. TIMBRADOS RUBIO S.L.

  Spania

  Compania TIMBRADOS RUBIO S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. Are sediul în Elda, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit