• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piele moale

Rezultate pentru

Piele moale - Import export

 1. DAVID OEHLER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DAVID OEHLER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele moale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile skins, shoe leather, Leather for bags, Tannery, Insoles, Real leather, Cow hides, crusts, și suede. Are sediul în Marbach, Germania.

 2. SELTEKS TEKSTIL ÜRETIM VE TICARET A.Ş.

  Turcia

  Compania SELTEKS TEKSTIL ÜRETIM VE TICARET A.Ş., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele moale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plus - tesaturi, Tesaturi pentru mobilier, suede fabrics, imitation leathers, Plus - tesaturi, și Tesaturi pentru mobilier. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. POULAIN PEAUSSERIE

  Franta

  Compania POULAIN PEAUSSERIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele tabacita. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Piele moale, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, Piei si blanuri pentru marochinarie, Piele pentru incaltaminte, Piele moale, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, și Piei si blanuri pentru marochinarie. Are sediul în Paris, Franta.

 4. CENTURION LEATHER

  Pakistan

  Compania CENTURION LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri pentru marochinarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele moale, wet blue leather for shoes, și Piele moale. Are sediul în Lahore, Pakistan, Pakistan.

 5. SAS MEGISSERIE DU MIDI

  Franta

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VELOUR JSC

  Bulgaria

 2. SC CLISHOUSE SRL

  Romania

  SC CLISHOUSE SRL , unic importator al brandului HISPANITAS, cauta colaboratori pe teritoriul Roamniei de distributie incaltaminte si posete de dama din piele naturala. Preturile sunt direct de la producator cu recomandare PVPR. Cautam magazine multi brand . Incaltamintea este de o calitate superioara de o eleganta aparte. Hispanitas este una din marcile importante in ceea ce priveste pantofii de dama cu un concept clar si singular al produselor. Consumatorii nostri loiali descriu brand-ul Hispanitas ca pantofi de calitate, plini de detalii fashion si uimitor de comfortabili.HISPANITAS - o marca cu personalitate . Pantofii nostrii sunt realizati din piele naturala de bovine de origine europeana, finalizat cu 100% anilina. Aceasta este modalitatea prin care reusim sa livram o calitate superioara, o piele moale si transparenta.Hispanitas pastreaza finisajul traditional in procesul de productie. Folosim perii de bumbac si avem grija de piele atunci cand aplicam cremele naturale.

 3. S.C. C&C COSMETIC COMMERCE S.R.L.

  Romania

  Noi vindem exclusiv online produse cosmetice( ser de față, spray pentru față și corp, cremă mâini, ser aftershave, cremă pentru picioare, spumă de spălat barba , cremă exfoliantă , cremă pentru masaj corp și cremă pe bază de argilă verde).Toate cremele sunt fabricate în Italia de către Lumacheria Italiana SRL, Cherasco și importate din Italia.Avem exclusivitate în România. Serul de melc ce stă la baza producerii cosmeticelor este extras pe cale naturală, din melci crescuți in exterior.Metoda de extragere a serului este noninvazivă. * We sell cosmetics exclusively online. The creams are manufactured in Italy by Lumacheria Italiana SRL and imported from Italy. We have exclusivity in Romania. Snail serum is extracted naturally from externally grown snails. The method of extracting the serum is noninvasive.

 4. HANGZHOU SINGCLEAN MEDICAL PRODUCTS

  China

  Compania HANGZHOU SINGCLEAN MEDICAL PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cosmetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, hyaluronic acid, chemical and pharmaceutical, Produse farmaceutice, și dermatological pharmaceutical products. Are sediul în Hangzhou, China.