• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piele de caprioara - haine

Rezultate pentru

Piele de caprioara - haine - Import export

 1. ENYSHOP

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ENYSHOP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de gata, Piele de caprioara - haine, Sosete, Portmonee din piele, Obiecte de buzunar din piele, on-line boutique, EXCLUSIVE LADIESWEAR online shop, Online shop, și men's clothing. Are sediul în Isle-Adam, Franta.

 2. MANUFERO

  Belgia

  Compania MANUFERO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti, Piele de caprioara - haine, Haine de piele, Haine barbatesti, leather garments, Piele de caprioara - haine, și Haine de piele. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. BABYSLOFJE-ONLINE.NL

  Olanda

  Compania BABYSLOFJE-ONLINE.NL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele de caprioara - haine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru sugari, table football, articles for newborns and toddlers, și Haine pentru sugari. Are sediul în Anna Paulowna, Olanda.

 4. REPITTE

  Spania

  Compania REPITTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele de caprioara - haine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile men's leather footwear, și Creation of shoes. Are sediul în Almansa, Spania.

 5. ASMA IMPORT EXPORT

  Franta

  Compania ASMA IMPORT EXPORT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Imbracaminte pentru copii, Haine pentru sugari, Piele de caprioara - haine, Haine de dama, Imbracaminte pentru copii, Haine pentru sugari, și Piele de caprioara - haine. Are sediul în Courbevoie, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AMARANTE.HRNAS.

  Spania

  Compania AMARANTE.HRNAS., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele de caprioara - haine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom knitwear. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. GINO GINERO LEDERMODEN GMBH

  Germania

  Compania GINO GINERO LEDERMODEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele de caprioara - haine, și Piele de caprioara - haine. Are sediul în Crailsheim, Germania.

 3. AMIRATEX

  Franta

  Verified by europages badge

  Welcome to Amiratex France, your specialist in bundles of premium quality clothing for all seasons and quality second-hand clothing. With many years of experience, our company is based in key locations in the quality second-hand clothing market, covering regions such as West Africa, East Africa, the Tropics, the East and the Middle East. At Amiratex France, we painstakingly sort our products in our specialist sorting centre. We offer a vast range of 130 categories of carefully selected products. We are available for appointments with both private customers and companies. We offer the flexibility to buy bundles individually or in bulk containers, to meet your specific needs. We can also take charge of exporting bundles to the following countries, including customs clearance: Mali, Guinea (Conakry), Republic of Congo (Pointe-Noire), Benin, Gabon, Burkina Faso, Senegal, Côte d'Ivoire, Cameroon, Togo, Niger, Nigeria. As a second-hand clothing wholesaler, we offer a large selection of clothes for men, women, children and babies, along with shoes, leather goods and accessories, for all seasons. Whether you are looking for summer or winter items, we have everything you need. We also offer complementary products such as creams and superior quality items.

 4. TERNOPOL LEATHER

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania TERNOPOL LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de blana, Moda - stilisti, Haute couture, confectii de lux, Haine de gata, Mantouri si impermeabile, Mantouri din piele, fur clothes, Haine de blana, și leather garment manufacture. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. SIK MAKAS GIYIM KOLL STI

  Turcia

 1. PAK TEKSTIL SAN DIS TIC LTD STI

  Turcia

 2. EFFELLE S.R.L.

  Italia

 1. MICHEL S.R.L.

  Italia

 2. OAKWOOD CUIRCO DIFFUSION

  Franta

 3. ASPEL

  Italia

 4. ÖZBUSE IMALAT TOPTAN

  Turcia

 5. MEROVINGIO S.R.L.

  Italia

 6. GLOMMY DI ESPOSITO LUCIO

  Italia

 7. CELESTE CONFEZIONI DI RANDON MARIA CRISTINA

  Italia

 8. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USLUGOWE MECO S.C.

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USLUGOWE MECO S.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de blana, Haine de piele, Haine de blana, și Haine de piele. Are sediul în Radom, Polonia.

 1. CONFEZIONI TOMASI S.R.L.

  Italia

 2. NORA O'CONNELL LIMITED

  Irlanda

 3. FASHION PELLE DI MALAGUTI ISETTA

  Italia

 4. PELLETTERIE C.S.

  Italia

 5. QUEST - PRODUCENT ODZIEZY SPORTOWEJ I ARTYKULÓW REKLAMOWYCH

  Polonia

  Compania QUEST - PRODUCENT ODZIEZY SPORTOWEJ I ARTYKULÓW REKLAMOWYCH, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi, Haine de blana, Manusi, și Haine de blana. Are sediul în Bialystok, Polonia.

 6. GAMEX

  Polonia

  Compania GAMEX, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi, Haine de blana, Manusi, și Haine de blana. Are sediul în Radom, Polonia.

 7. SZCZYGIEE B. PRODUKCJA SPODNI KLASYCZNYCH

  Polonia

  Compania SZCZYGIEE B. PRODUKCJA SPODNI KLASYCZNYCH, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Incaltaminte, Genti, genti diplomat si genti de dama, Haine barbatesti, Haine de dama, Incaltaminte, Genti, genti diplomat si genti de dama, și Haine barbatesti. Are sediul în Kraków, Polonia.

 8. SYSTEM KONFEKSIYON SAN TIC LTD STI

  Turcia

 9. SPIN S.J. -BIURO HANDLOWE

  Polonia

  Compania SPIN S.J. -BIURO HANDLOWE, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi, Haine de blana, Manusi, și Haine de blana. Are sediul în Wroclaw, Polonia.

 10. FEMINI S.C.

  Polonia

  Compania FEMINI S.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi, Haine de blana, Manusi, și Haine de blana. Are sediul în Kraków, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit