• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piele de caprioara - haine

Rezultate pentru

Piele de caprioara - haine - Import export

 1. MANUFERO

  Belgia

  Compania MANUFERO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti, Piele de caprioara - haine, Haine de piele, Haine barbatesti, leather garments, Piele de caprioara - haine, și Haine de piele. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. BABYSLOFJE-ONLINE.NL

  Olanda

  Compania BABYSLOFJE-ONLINE.NL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele de caprioara - haine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru sugari, table football, articles for newborns and toddlers, și Haine pentru sugari. Are sediul în Anna Paulowna, Olanda.

 3. REPITTE

  Spania

  Compania REPITTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele de caprioara - haine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile men's leather footwear, și Creation of shoes. Are sediul în Almansa, Spania.

 4. TRADE VALLEY

  Pakistan

  Compania TRADE VALLEY, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele de caprioara - haine. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 5. ASMA IMPORT EXPORT

  Franta

  Compania ASMA IMPORT EXPORT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Imbracaminte pentru copii, Haine pentru sugari, Piele de caprioara - haine, Haine de dama, Imbracaminte pentru copii, Haine pentru sugari, și Piele de caprioara - haine. Are sediul în Courbevoie, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALFE S.A.S

  Columbia

  Compania ALFE S.A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele de caprioara - haine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather backs, skin dealers, și leather and skins export. Are sediul în Medellin, Columbia.

 2. AMARANTE.HRNAS.

  Spania

  Compania AMARANTE.HRNAS., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele de caprioara - haine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom knitwear. Are sediul în Barcelona, Spania.

 3. GINO GINERO LEDERMODEN GMBH

  Germania

  Compania GINO GINERO LEDERMODEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele de caprioara - haine, și Piele de caprioara - haine. Are sediul în Crailsheim, Germania.

 4. AMIRATEX

  Franta

  Verified by europages badge

  Welcome to Amiratex France, your specialist in bundles of premium quality clothing for all seasons and quality second-hand clothing. With many years of experience, our company is based in key locations in the quality second-hand clothing market, covering regions such as West Africa, East Africa, the Tropics, the East and the Middle East. At Amiratex France, we painstakingly sort our products in our specialist sorting centre. We offer a vast range of 130 categories of carefully selected products. We are available for appointments with both private customers and companies. We offer the flexibility to buy bundles individually or in bulk containers, to meet your specific needs. We can also take charge of exporting bundles to the following countries, including customs clearance: Mali, Guinea (Conakry), Republic of Congo (Pointe-Noire), Benin, Gabon, Burkina Faso, Senegal, Côte d'Ivoire, Cameroon, Togo, Niger, Nigeria. As a second-hand clothing wholesaler, we offer a large selection of clothes for men, women, children and babies, along with shoes, leather goods and accessories, for all seasons. Whether you are looking for summer or winter items, we have everything you need. We also offer complementary products such as creams and superior quality items.

 5. TERNOPOL LEATHER

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania TERNOPOL LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de blana, Moda - stilisti, Haute couture, confectii de lux, Haine de gata, Mantouri si impermeabile, Mantouri din piele, fur clothes, Haine de blana, și leather garment manufacture. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. CURCI FASHION GROUP S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CURCI FASHION GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de piele, Imbracaminte - furnituri, Haine din piele sintetica, leather jackets, manufacturing of leather clothing, sheepskin, Haine de piele, outsourced manufacturing of leather clothing, și own production. Are sediul în Barletta, Italia.

 2. ZETA DI ZAGONARA ENNIO

  Italia

 1. SPORTING LTD STI

  Turcia

 2. CONFEZIONI GA.RI. DI GALLI RICCARDO

  Italia

 3. MARETEKS TEKSTIL DIS TIC VE MÜMESSILLIK LTD STI

  Turcia

 4. FASHION FREE LINE S.N.C.

  Italia

 5. ZAKLAD KONFEKCYJNY WERGO

  Polonia

  Compania ZAKLAD KONFEKCYJNY WERGO, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi, Haine de blana, Manusi, și Haine de blana. Are sediul în Pruszcz Gdanski, Polonia.

 6. MONA TEKSTIL ÜRÜNLERI SAN VE TIC AS

  Turcia

 7. GIMO'S ITALIANA S.P.A.

  Italia

 8. JEUNESSE TEKSTIL SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania JEUNESSE TEKSTIL SAN TIC LTD STI, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi, Haine de blana, Manusi, și Haine de blana. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. CONFEZIONI TOMASI S.R.L.

  Italia

 2. CELESTE CONFEZIONI DI RANDON MARIA CRISTINA

  Italia

 3. FASHION PELLE DI MALAGUTI ISETTA

  Italia

 4. FEYZI MATBAA VE GIDA SAN MAKINA MÜMESSILLIK VE TIC AS

  Turcia

 5. INTO S.R.L.

  Italia

 6. USLUCA GIYIM SAN LTD STI

  Turcia

  Compania USLUCA GIYIM SAN LTD STI, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi, Haine de blana, Manusi, și Haine de blana. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. HASTEKS ENTEGRE TEKSTIL AS

  Turcia

 8. SHAREEF LEATHER WEAR

  Pakistan

  Compania SHAREEF LEATHER WEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cizme si pantofi din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele, leather gloves, și Haine din piele. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 9. MANN EXPORTS

  Germania

  Compania MANN EXPORTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mica marochinarie, Portmonee din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, Haine de piele, Mica marochinarie, Portmonee din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, și Haine de piele. Are sediul în Ibbenbüren, Germania.

 10. MISSARDI

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit