• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tevi fara sudura din metale feroase

Rezultate pentru

Tevi fara sudura din metale feroase - Import export

 1. ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Production of thin-walled HF welded tubes made of aluminium, flat oval tubes, profiles made of aluminium for the automotive sector. Our products: Aluminium tubes, welded aluminium tubes, brass tubes, seamless brass tubes, cooling tubes made of aluminium, welded brass tubes.

 2. SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel inox. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi fara sudura din metale feroase, Niro bright steel, Stainless steel wires, Square tubes, Stainless steel medical equipment, stainless steel for medical technology, Stainless steel tubes, Fine stainless steel tubes, și Stainless steel capillary tubes. Are sediul în Emmingen-Liptingen, Germania.

 3. STEEL GATE

  Romania

  Societatea noastra specializata in comertul cu produse metalurgice a dezvoltat o vasta retea internationala de parteneri industriali pentru a va putea oferi gama de produse din otel carbon si otel inox, precum si produse conexe. Experienta noastra in domeniul materialelor din otel carbon si otel inox, cunostintele aprofundate ale pietei , dovedita in tehnicile de import-export ne permit sa va ajutam lucrand alaturi de dumneavoastra de la definirea cerintelor dumneavoastra pana la livrarea unui produs care sa indeplineasca pe deplin specificatiile si termenele convenite si la cel mai bun preț de piață. .Va punem la dispozitie o gama de produse cum ar fi : - Teava laminata pentru temperaturi inalte conform EN 10216-2 din otel aliate si nealiat - Teava laminata pentru instaltii de presiune conform EN 10216-1 - Teava laminata pentru instalatii de gaz si petroliere conform EN10208 - Teava sudata logitudinal neagra si zincata - Fitinguri pentru sudura - Flanse - Accesorii pentru baie si bucatarie - Gresie , faianta , pavaj - Tevi din cupru si aliaje - Conducte sudate elicoidal sau longitudinal pentru transport lichide - Rezevoare pentru gaz si oxigen Asteptam solicitarile dvs pe email , sau daca doriti mai multe informatii va stam la dipozitie pe telefon de la ora 8 -16 de luni pana vineri

 4. TEHNOSTEEL INDUSTRY SRL

  Romania

  stochist tevi inox fara sudura fitinguri flanse robineti

 5. COLORICIO.SRL

  Romania

  Compania COLORICIO.SRL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, Tevi si conducte din metale feroase, Tevi si conducte din otel, Tevi fara sudura din metale feroase, Otel, Tevi si conducte din metale feroase, Tevi si conducte din otel, și Tevi fara sudura din metale feroase. Are sediul în Baia Mare, Romania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Lituania

  Compania BALTIC TUBE SERVICE, UAB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi flexibile din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Tevi si conducte din otel inox, Tabla si tevi, Tevi fara sudura din metale feroase, Tevi si conducte - metale neferoase, Tevi si conducte din otel inox, Tabla si tevi, și Tevi fara sudura din metale feroase. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 2. BUHLMANN ROHR-FITTINGS-STAHLHANDEL GMBH + CO KG

  Germania

  Compania BUHLMANN ROHR-FITTINGS-STAHLHANDEL GMBH + CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi fara sudura din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stainless-steel pipe bends, stainless-steel pipes, Pipes made from stainless steel sheeting, și Stainless steel unions. Are sediul în Bremen, Germania.

 3. CYBERSTEEL

  Rusia

  Compania CYBERSTEEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel inox. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi fara sudura din metale feroase, Tevarie industriala, Racorduri din metale feroase pentru tevarie, Tevi fara sudura din metale feroase, Tevarie industriala, stainless steel, și Racorduri din metale feroase pentru tevarie. Are sediul în Pervouralsk, Rusia.

 4. DYLAN BELGIE

  Belgia

  Compania DYLAN BELGIE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Racorduri din metale feroase pentru tevarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din otel, Tevi si conducte din otel inox, Tevi fara sudura din metale feroase, Tevi si conducte din otel, stainless steel valves, Tevi si conducte din otel inox, și Tevi fara sudura din metale feroase. Are sediul în Lint, Belgia.

 5. NINGBO YINZHOU CHAOMEI MACHINERY PARTS CO.,LTD

  China

  Compania NINGBO YINZHOU CHAOMEI MACHINERY PARTS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi fara sudura din metale feroase. Are sediul în Yinzhou, Ningbo, China.

 1. OOO KRANMETIZ

  Ucraina

  Compania OOO KRANMETIZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi fara sudura din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacture of made-to-measure steel pipes, rainwater downpipes, cold-drawn steel pipes, și precision steel pipes. Are sediul în Nikopol, Ucraina.

 2. OTRISH GMBH

  Austria

  Compania OTRISH GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi fara sudura din metale feroase. Are sediul în Linz, Austria.

 1. TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU

  Spania

  Compania TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi fara sudura din metale feroase, steel pipes without welds, precision steel pipes, și Tevi fara sudura din metale feroase. Are sediul în Arenys De Mar, Barcelona, Spania.

 2. VAN LEEUWEN GMBH

  Germania

  Compania VAN LEEUWEN GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi fara sudura din metale feroase. Are sediul în Moers, Germania.

 3. UGTRANSSTROYKOMPLEKT

  Ucraina

  Compania UGTRANSSTROYKOMPLEKT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi fara sudura din metale feroase, steel pipes without welds, Tevi fara sudura din metale feroase, steel tubes, și tubes without metal welding. Are sediul în Dnipropetrovsk, Ucraina.

 4. DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES

  Germania

  Compania DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din otel, Tevi si conducte din otel inox, Tabla si tevi, Tevi fara sudura din metale feroase, Tevi si conducte din otel, Tevi si conducte din otel inox, Tabla si tevi, și Tevi fara sudura din metale feroase. Are sediul în Grevenbroich, Germania.

 5. ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH

  Austria

  Compania ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi fara sudura din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood cut, Metallurgy, iron and steel - import-export, și import-export assistance. Are sediul în St. Georgen Im Attergau, Austria.

 6. ODO BELAUTOZAPCHAST

  Belarus

  Compania ODO BELAUTOZAPCHAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi fara sudura din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile seamless pipes, și cold-drawn steel pipes. Are sediul în Zhodino, Belarus.

 7. HONE ALL PRECISION LTD.

  Regatul Unit

  Compania HONE ALL PRECISION LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj, Mecanica generala - cu materialele clientului, Tevi fara sudura din metale feroase, Servicii de foraj, machining jobs to drawing, Mecanica generala - cu materialele clientului, și Tevi fara sudura din metale feroase. Are sediul în Leighton Buzzard, Regatul Unit.

 8. XINGHUA SUYUAN JINGWEI PIPE CO,.LTD

  China

  Compania XINGHUA SUYUAN JINGWEI PIPE CO,.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi fara sudura din metale feroase. Are sediul în Dainan, China.

 1. STEEL GATE

  Romania

  Compania STEEL GATE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi fara sudura din metale feroase. Are sediul în Bucharest, Romania.

 2. MAHARASHTRA SEAMLESS LIMITED

  India

  Compania MAHARASHTRA SEAMLESS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi fara sudura din metale feroase. Are sediul în Gurgaon, India.

 3. BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH

  Germania

  Compania BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi fara sudura din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bushings, stainless-steel pipes, precision steel pipes, și Pipe processing. Are sediul în Solingen, Germania.

 4. ZHEJIANG DINGXIN STEEL TUBE MANUFACTURING CO., LTD.

  China

  Compania ZHEJIANG DINGXIN STEEL TUBE MANUFACTURING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi fara sudura din metale feroase. Are sediul în Jiaxing, China.

 5. EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY

  Egipt

  Compania EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Racorduri pentru tevarie din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi fara sudura din metale feroase, metal pipe fittings, și Tevi fara sudura din metale feroase. Are sediul în Cairo, Egipt.

 6. PETRO-INDUSTRIE SARL

  Algeria

  Compania PETRO-INDUSTRIE SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi fara sudura din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii de etansare, check valve, butterfly valves, și Articulatii de etansare. Are sediul în Oran, Algeria.

 7. SUNFLEX METAL INDUSTRIES

  India

  Compania SUNFLEX METAL INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi fara sudura din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel pipe collars, și carbon steel flanges - tuv tectubi. Are sediul în Mumbai, India.

 8. ST.LOUIS PIPE AND SUPPLY

  Statele Unite ale Americii

  Compania ST.LOUIS PIPE AND SUPPLY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi fara sudura din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gas pipes, și forged fittings. Are sediul în Chesterfield, Statele Unite ale Americii.

 9. RBR INTERNATIONAL

  Italia

  Compania RBR INTERNATIONAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi fara sudura din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrochimie - instalatii si materiale, flanges, Petrochimie - instalatii si materiale, și valves. Are sediul în Arese, Italia.

 10. CRON METALS

  Ucraina

  Compania CRON METALS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi fara sudura din metale feroase, Tevi fara sudura din metale feroase, și Forged steel bars. Are sediul în Dnipropetrovsk, Ucraina.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit