• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • profile din metale feroase

Rezultate pentru

Profile din metale feroase - Import export

 1. MAURI ALDA E FIGLI

  Italia

  Verified by europages badge

  The range of products offered by A.Mauri comprises special profiles made using a cold-forming of sheet steel, cold rolled steel, zinc-plated and Sendzimir-coated steel, stainless steel and brass and aluminium. Products are made from plans provided by client, developed in partnership with our design office, to meet the needs of the automotive, construction, marine, electro-technical, heating and furniture industries. Our production lines can handle sheets up to 800 mm wide and thicknesses of 0.3 mm to 4 mm, with a maximum length of 12, 500 mm. These characteristics are sufficient to easily meet the specific needs of any of our clients. Profiles are made as standard lengths or can be cut to size. Our production facilities enable us to create precision curved profiles. We have extensive experience in the design and manufacture of special profile installations.

 2. DOGRAR METAL

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania DOGRAR METAL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laser - aparate de sudura si de taiat, Tabla si tevi, Profile din metale feroase, Curbarea otelurilor si a metalelor, Masini-unelte pentru indoire, Tevi si conducte din otel inox, Metal work, Laser cutting, și Laser - aparate de sudura si de taiat. Are sediul în Denizli, Turcia.

 3. FERTUBI FRIULI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FERTUBI FRIULI S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bride pentru robinetarie, Grile, grilaje si panze metalice, Profile din metale feroase, Racorduri din metale feroase pentru tevarie, Bride pentru robinetarie, Grile, grilaje si panze metalice, Profile din metale feroase, și Racorduri din metale feroase pentru tevarie. Are sediul în Udine, Italia.

 4. OZEL STEEL PROFIL

  Romania

  OZEL STEEL PROFIL fondata din anul 2002, activand pe o suprafata de 23000 mp. a devenit rapid o companie preferata in sectorul constructiilor prin furnizarea de profile metalice la cele mai inalte standarde. Tehnologia si liniile de productie de ultima generatie ne asigura o gama larga diversificata de produse: armaturi metalice zincate pentru tamplaria din PVC, structuri metalice zincate pentru constructii de hale, parapete metalic deformabil de protectie si siguranta pentru drumuri si autostrazi, structuri metalice de sustinere a panourilor fotovoltaice. Principiul nostru de baza este de a oferi solutii concrete si optime clientilor nostri in conformitate cu standardele europene. Compania noastra este situata in topul producatorilor din Romania, exportand deasemenea si in tari precum Germania, Belgia, Grecia, Bulgaria, Macedonia.

 5. SADEF FRANCE

  Franta

  Compania SADEF FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile laminate la rece, și Profile laminate la rece. Are sediul în Nogent-Sur-Marne, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AUBRY NTV

  Franta

  Compania AUBRY NTV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile si bare din metale neferoase, Profile din metale neferoase, Profile din metale feroase, Profile si bare din metale neferoase, Profile din metale neferoase, și Profile din metale feroase. Are sediul în Gonesse, Franta.

 2. SINIAT GMBH

  Germania

  Compania SINIAT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. Are sediul în Oberursel, Germania.

 3. LOUIS HESS GMBH & CO KG

  Germania

  Compania LOUIS HESS GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. Are sediul în Hamm, Germania.

 4. MECALDE 2

  Spania

  Compania MECALDE 2, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din metale feroase, Usi culisante industriale, Aluminiu si aliaje, aluminium display cabinets, Profile din metale feroase, Usi culisante industriale, și Aluminiu si aliaje. Are sediul în Arbizu-Navarra, Spania.

 5. YEGENOGULLARI SAC VE CELIK MAMULLERI SAN.TIC.A.Ş.

  Turcia

  Compania YEGENOGULLARI SAC VE CELIK MAMULLERI SAN.TIC.A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. METAALHANDEL PILLAERT

  Belgia

  Compania METAALHANDEL PILLAERT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din metale feroase, Profile din metale feroase, beams, și portals. Are sediul în Vleteren, Belgia.

 2. PIPE PLANT "TRUBOSTAL" PJSC

  Ucraina

  Compania PIPE PLANT "TRUBOSTAL" PJSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din metale feroase, Tevi si conducte din metale feroase, Welded pipes, Metal tubes, Profile din metale feroase, și Tevi si conducte din metale feroase. Are sediul în Korosten, Ucraina.

 1. UNIFLEX CNC

  Germania

  Compania UNIFLEX CNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 5 axis milling. Are sediul în Grossalmerode, Germania.

 2. PROFILAFROID

  Franta

  Compania PROFILAFROID, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Civil engineering. Are sediul în Bailleul-Sur-Therain, Franta.

 3. DNEPROSPETSSTAL,PJSC

  Ucraina

  Compania DNEPROSPETSSTAL,PJSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal profiles. Are sediul în Zaporozhye, Ucraina.

 4. NEGOCE+

  Franta

  Compania NEGOCE+, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile i-beams, steel joints and parts, aluminium sheets, și gratings. Are sediul în Tancarville, Franta.

 5. METPORTAL

  Ucraina

  Compania METPORTAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal profiles, l angle drawn wires, și iron metals. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 6. M&M POSMETAL, S.L.

  Spania

  Compania M&M POSMETAL, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile light posts. Are sediul în Alhaurín El Grande, Spania.

 7. METAALWINKEL ROTTERDAM

  Olanda

  Compania METAALWINKEL ROTTERDAM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri speciale, Oteluri speciale, aluminium profiles, și punched plate. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 8. LAMINADOS LOSAL SA

  Spania

  Compania LAMINADOS LOSAL SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare din metale feroase, Profile si bare din metale neferoase, Bare din metale feroase, Profile si bare din metale neferoase, metal inserts, și sections. Are sediul în Gernika - Vizcaya, Spania.

 1. SADEF BELGIQUE

  Belgia

  Compania SADEF BELGIQUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel profiles. Are sediul în Gits, Belgia.

 2. KARL MAYER'S NACHFOLGER JOSEF HAUTMANN GES.M.B.H CO KG

  Austria

  Compania KARL MAYER'S NACHFOLGER JOSEF HAUTMANN GES.M.B.H CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. Are sediul în Wien, Austria.

 3. CAESA PERFILES ESPECIALES

  Spania

  Compania CAESA PERFILES ESPECIALES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - modelare si taiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laminarea otelurilor si a metalelor, Profile si bare din metale feroase, Profile din metale feroase, Profile laminate la rece, Laminarea otelurilor si a metalelor, Profile si bare din metale feroase, Profile din metale feroase, și Profile laminate la rece. Are sediul în Caldes De Montbui, Spania.

 4. ANASER PROD SRL

  Romania

  Compania ANASER PROD SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice, Profile din metale feroase, Constructii metalice, flatpack container, și Profile din metale feroase. Are sediul în Ciorogarla, Romania.

 5. CAESA SPECIAL PROFILES

  Spania

  Compania CAESA SPECIAL PROFILES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. Are sediul în Caldes De Montbui, Spania.

 6. KARIPIDIS METAL

  Grecia

  Compania KARIPIDIS METAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile panels, și Steel girders. Are sediul în Anavissos, Grecia.

 7. VOL-STAHL GMBH

  Germania

  Compania VOL-STAHL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. Are sediul în Dresden, Germania.

 8. ETG BY KEVIN KREYER

  Germania

  Compania ETG BY KEVIN KREYER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. Are sediul în Schloss Holte-St., Germania.

 9. HADRIAN GMBH & CO. METALL- UND KUNSTOFFTECHNIK KG

  Germania

  Compania HADRIAN GMBH & CO. METALL- UND KUNSTOFFTECHNIK KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laser - aparate de sudura si de taiat, Laser - aparate de sudura si de taiat, și iron sections. Are sediul în Wolgast, Germania.

 10. TODOPERFIL

  Spania

  Compania TODOPERFIL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din metale feroase, și Profile din metale feroase. Are sediul în La Llagosta-Barcelona, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Profile din metale feroase - Import export

Număr de rezultate

6.046 Intreprinderile