• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • conducte curbate din metale feroase

Rezultate pentru

Conducte curbate din metale feroase - Import export

 1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  HS Umformtechnik GmbH is a medium-sized family-run business which has grown continuously since it was founded in 1997. We keep the promises we make. At our company headquarters in Grünsfeld-Paimar, Germany, our 50 motivated employees produce high-quality stainless steel pipe bends, pipe couplings, coupling stations, suction tubes, branch and transition pieces as well as customized parts using cutting edge machinery at our production site which covers 12, 000 square metres. In doing so, we not only engage in effective problem solving and scout out top quality products on behalf of our customers, we also provide a good price/performance ratio. Beyond this, we always have all common dimensions of stainless steel bent pipes and pipe couplings as well as stainless steel pipes in stock in our around 5000 square metres of production and storage space. Besides consistent high quality, this also means short delivery times for our customers.

 2. KONTINOX GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania KONTINOX GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în Wien, Austria.

 3. STEEL GATE

  Romania

  Societatea noastra specializata in comertul cu produse metalurgice a dezvoltat o vasta retea internationala de parteneri industriali pentru a va putea oferi gama de produse din otel carbon si otel inox, precum si produse conexe. Experienta noastra in domeniul materialelor din otel carbon si otel inox, cunostintele aprofundate ale pietei , dovedita in tehnicile de import-export ne permit sa va ajutam lucrand alaturi de dumneavoastra de la definirea cerintelor dumneavoastra pana la livrarea unui produs care sa indeplineasca pe deplin specificatiile si termenele convenite si la cel mai bun preț de piață. .Va punem la dispozitie o gama de produse cum ar fi : - Teava laminata pentru temperaturi inalte conform EN 10216-2 din otel aliate si nealiat - Teava laminata pentru instaltii de presiune conform EN 10216-1 - Teava laminata pentru instalatii de gaz si petroliere conform EN10208 - Teava sudata logitudinal neagra si zincata - Fitinguri pentru sudura - Flanse - Accesorii pentru baie si bucatarie - Gresie , faianta , pavaj - Tevi din cupru si aliaje - Conducte sudate elicoidal sau longitudinal pentru transport lichide - Rezevoare pentru gaz si oxigen Asteptam solicitarile dvs pe email , sau daca doriti mai multe informatii va stam la dipozitie pe telefon de la ora 8 -16 de luni pana vineri

 4. ROHRBOGEN AG

  Germania

  Compania ROHRBOGEN AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în Efringen-Kirchen, Germania.

 5. CGOODS GMBH

  Germania

  Compania CGOODS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în Melle, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HENKEL ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania HENKEL ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în Kreuztal, Germania.

 2. SCHENK METALL

  Elvetia

  Compania SCHENK METALL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în Niederwangen, Elvetia.

 3. METALL-DESIGN-MINUTH - FRANK & STEFAN MINUTH GBR

  Germania

  Compania METALL-DESIGN-MINUTH - FRANK & STEFAN MINUTH GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 4. LIV MACHINE

  Turcia

  Compania LIV MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte curbate din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tube bending, cnc bending, hydraulic benders, și pipe bending and tapering. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 5. ST STEELTRADE EDELSTAHLHANDEL GMBH

  Austria

  Compania ST STEELTRADE EDELSTAHLHANDEL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în Thalheim Bei Wels, Austria.

 1. INTERMETALL EDELSTAHL GBR

  Germania

  Compania INTERMETALL EDELSTAHL GBR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri speciale, Tevi si conducte din otel, Conducte curbate din metale feroase, Tevi si conducte din otel inox, Oteluri speciale, Tevi si conducte din otel, Conducte curbate din metale feroase, și Tevi si conducte din otel inox. Are sediul în Wasserburg, Germania.

 2. P & V S.R.L.

  Italia

  Compania P & V S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla si tevi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curbarea otelurilor si a metalelor, Conducte curbate din metale feroase, Curbarea otelurilor si a metalelor, și Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în La Loggia, Italia.

 1. TECNOMEC DELTA S.R.L.

  Italia

  Compania TECNOMEC DELTA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Curbarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte curbate din metale feroase, Tevi curbate din metale neferoase, Conducte curbate din metale feroase, și Tevi curbate din metale neferoase. Are sediul în San Giovanni In Persiceto, Italia.

 2. GARDENPIU' S.R.L.

  Italia

  Compania GARDENPIU' S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila si decoratiuni pentru gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curbarea otelurilor si a metalelor, Conducte curbate din metale feroase, Curbarea otelurilor si a metalelor, și Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în Mornico Al Serio, Italia.

 3. TUBI RIGIDI SAGOMATI S.R.L.

  Italia

  Compania TUBI RIGIDI SAGOMATI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curbarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte curbate din metale feroase, Tevi curbate din metale neferoase, Conducte curbate din metale feroase, și Tevi curbate din metale neferoase. Are sediul în Trezzano Rosa, Italia.

 4. WEBER & CO.GMBH

  Germania

  Compania WEBER & CO.GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Racorduri din metale feroase pentru tevarie, Conducte curbate din metale feroase, Racorduri din metale feroase pentru tevarie, și Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în Niederdreisbach, Germania.

 5. KREBS DISTANZ

  Elvetia

  Compania KREBS DISTANZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte curbate din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spacers. Are sediul în Fislisbach, Elvetia.

 6. HAMBURGER STAHLROHRHANDEL H.J. REIMERS GMBH

  Germania

  Compania HAMBURGER STAHLROHRHANDEL H.J. REIMERS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Racorduri din metale feroase pentru tevarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte curbate din metale feroase, Tevi si conducte din otel inox, Conducte curbate din metale feroase, și Tevi si conducte din otel inox. Are sediul în Kellinghusen, Germania.

 7. MANNESMANN PRECISION TUBES NETHERLANDS B.V.

  Olanda

  Compania MANNESMANN PRECISION TUBES NETHERLANDS B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte curbate din metale feroase, și Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în Helmond, Olanda.

 8. CURVELINE S.R.L.

  Italia

  Compania CURVELINE S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Curbarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte curbate din metale feroase, Tevi curbate din metale neferoase, Conducte curbate din metale feroase, și Tevi curbate din metale neferoase. Are sediul în Bonavigo, Italia.

 1. SAMALTECH SRLS

  Italia

  Compania SAMALTECH SRLS, care își desfășoară activitatea în domeniul Curbarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte curbate din metale feroase, Tevi curbate din metale neferoase, Conducte curbate din metale feroase, și Tevi curbate din metale neferoase. Are sediul în Gattico-Veruno, Italia.

 2. GLYNWED

  Lituania

  Compania GLYNWED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte curbate din metale feroase, și Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 3. P.R.P. DI LORENZINI GIANNI & C. S.N.C.

  Italia

  Compania P.R.P. DI LORENZINI GIANNI & C. S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curbarea otelurilor si a metalelor, Conducte curbate din metale feroase, Curbarea otelurilor si a metalelor, și Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în Marzabotto, Italia.

 4. SCHMEHMANN ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania SCHMEHMANN ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte curbate din metale feroase, și Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în Bad Marienberg, Germania.

 5. ARREDAMENTI 3G

  Italia

  Compania ARREDAMENTI 3G, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curbarea otelurilor si a metalelor, Conducte curbate din metale feroase, Curbarea otelurilor si a metalelor, și Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în Bregnano, Italia.

 6. UHLIG Z(F)P GMBH

  Germania

  Compania UHLIG Z(F)P GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte curbate din metale feroase, și Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în Langelsheim, Germania.

 7. CO.ME.CO.

  Italia

  Compania CO.ME.CO., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tuburi si tevi din cauciuc si plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curbarea otelurilor si a metalelor, Conducte curbate din metale feroase, Curbarea otelurilor si a metalelor, și Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în San Carlo Canavese, Italia.

 8. DROSTUB INDUSTRIE

  Franta

  Compania DROSTUB INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte curbate din metale feroase, și Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în Vernouillet, Franta.

 9. NOVA ALVES DI AMERIO S. E MANIEZZO G. S.N.C.

  Italia

  Compania NOVA ALVES DI AMERIO S. E MANIEZZO G. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Curbarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte curbate din metale feroase, Tevi curbate din metale neferoase, Conducte curbate din metale feroase, și Tevi curbate din metale neferoase. Are sediul în Cirie', Italia.

 10. PLATE GMBH HANDELSGESELLSCHAFT FÜR ROHRLEITUNGSZUBEHÖR

  Germania

  Compania PLATE GMBH HANDELSGESELLSCHAFT FÜR ROHRLEITUNGSZUBEHÖR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Racorduri din metale feroase pentru tevarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte curbate din metale feroase, și Conducte curbate din metale feroase. Are sediul în Essen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit