• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • table ondulate din metale feroase

Rezultate pentru

Table ondulate din metale feroase - Import export

 1. SIEGMETALL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SIEGMETALL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table ondulate din metale feroase. Are sediul în Haiger, Germania.

 2. HNB NORDBLECHE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HNB NORDBLECHE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table ondulate din metale feroase. Are sediul în Holdorf, Germania.

 3. ACHENBACH GMBH METALLTECHNIK

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ACHENBACH GMBH METALLTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table ondulate din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covers for conveyor belts, Achenbach covers, Conveyor belt covers, Conveyor belt protective covers, protective caps, Conveyor belt cover, Conveyor belt enclosure, Hoods for conveyor belts, și Covers for conveyors. Are sediul în Wilnsdorf, Germania.

 4. PERFIQUINA

  Portugalia

  Compania PERFIQUINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table ondulate din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabla profilata din metale feroase, Materiale pentru acoperisuri, corrugated sheets, galvanized sheet metal, Tabla profilata din metale feroase, și Materiale pentru acoperisuri. Are sediul în Ponte De Vagos, Portugalia.

 5. MAAS PROFILE GMBH

  Germania

  Compania MAAS PROFILE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table ondulate din metale feroase. Are sediul în Ilshofen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. O-METALL DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania O-METALL DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table ondulate din metale feroase. Are sediul în Dahme, Germania.

 2. TABORSKY VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.& CO KG

  Austria

  Compania TABORSKY VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.& CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table ondulate din metale feroase. Are sediul în Gramatneusiedl, Austria.

 3. MALTE JESS BETRIEBE GMBH

  Germania

  Compania MALTE JESS BETRIEBE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table ondulate din metale feroase. Are sediul în Owschlag, Germania.

 4. ANGASTINIOTES BROS STEEL LTD

  Cipru

  Compania ANGASTINIOTES BROS STEEL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table ondulate din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile purlins. Are sediul în Nicosia, Cipru.

 5. ETS VANDEVOORDE XAVIER

  Belgia

  Compania ETS VANDEVOORDE XAVIER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Table ondulate din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grilaje sudate, Tevi si conducte din otel, Sliding doors accessories, Round reinforcing bars, Grilaje sudate, și Tevi si conducte din otel. Are sediul în Boussu Lez Walcourt, Belgia.

 1. FEILMEIER AG

  Germania

  Compania FEILMEIER AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie din surse regenerabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table ondulate din metale feroase, Bardaje metalice, Bardaje din metale neferoase, Instalatii pentru constructii, Table ondulate din metale feroase, Bardaje metalice, Bardaje din metale neferoase, și Instalatii pentru constructii. Are sediul în Osterhofen, Germania.

 2. GIVANSHI NAANI COMPANY'S LTD

  Sri Lanka

  Compania GIVANSHI NAANI COMPANY'S LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Table ondulate din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric mechanical components. Are sediul în Colombo02, Sri Lanka.

 1. AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD

  Israel

  Compania AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table ondulate din metale feroase, corrugated roofing, și Table ondulate din metale feroase. Are sediul în Ashdod, Israel.

 2. STEEL INDUSTRIAL COMPANY - (TYUMEN)

  Rusia

 3. BOZZELLI DOMENICO NICOLA DONA

  Italia

 4. FB TECNO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FB TECNO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din metale feroase, Otel, mici piese metalice, Trading in steel, mould steel, Tevi si conducte din metale feroase, Tool steels, Otel, și vacuum furnace components. Are sediul în Milano, Italia.

 5. PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table ondulate - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile si bare din metale feroase, Import-export - oteluri si metale, Profile si bare din metale feroase, și Import-export - oteluri si metale. Are sediul în Siedlce, Polonia.

 6. ALUBRILL S.R.L.

  Italia

  Compania ALUBRILL S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabla profilata din metale feroase, Sine din metale feroase, Tabla profilata din metale feroase, și Sine din metale feroase. Are sediul în Sassocorvaro Auditore, Italia.

 7. MARCEGAGLIA SPECIALTIES S.P.A.

  Italia

 8. RMIG AG

  Elvetia

 1. CROMSTEEL ITALIA S.R.L.

  Italia

 2. PROFILTUBI S.P.A.

  Italia

 3. MEINRENKEN TECHNIK GMBH

  Germania

  Compania MEINRENKEN TECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, Table si benzi din metale feroase, Tabla perforata din metale feroase, Constructii metalice usoare, Otel, Table si benzi din metale feroase, Tabla perforata din metale feroase, și Constructii metalice usoare. Are sediul în Bremen, Germania.

 4. ROLLFORM AS

  Norvegia

 5. PORFIRI S.N.C. DI PORFIRI LUCIANO & C.

  Italia

 6. BOGONI PROFILATI S.R.L.

  Italia

  Compania BOGONI PROFILATI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabla profilata din metale feroase, Sine din metale feroase, Tabla profilata din metale feroase, și Sine din metale feroase. Are sediul în Varano Borghi, Italia.

 7. MEVACO GMBH

  Germania

  Compania MEVACO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla perforata din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - modelare si taiere, Perforarea otelurilor si a metalelor, Table pentru matritare, Metal expandat - table, Oteluri si metale - modelare si taiere, Perforarea otelurilor si a metalelor, Table pentru matritare, și Metal expandat - table. Are sediul în Göppingen, Germania.

 8. INDUSTRIEVERTRETUNG GÜNTER WRUBEL

  Germania

  Compania INDUSTRIEVERTRETUNG GÜNTER WRUBEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, Table si benzi din metale feroase, Tabla perforata din metale feroase, Construcții industriale, Otel, Table si benzi din metale feroase, Tabla perforata din metale feroase, și Construcții industriale. Are sediul în Thale, Germania.

 9. SCHIAVETTI LAMIERE FORATE

  Elvetia

  Compania SCHIAVETTI LAMIERE FORATE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, Table si benzi din metale feroase, Tabla perforata din metale feroase, Construcții industriale, Otel, Table si benzi din metale feroase, Tabla perforata din metale feroase, și Construcții industriale. Are sediul în Grindelwald, Elvetia.

 10. ALBA METAL S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit