• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • jonctiuni de dilatare din metale feroase

Rezultate pentru

Jonctiuni de dilatare din metale feroase - Import export

 1. FELLNER BODENSYSTEME FÜR GEWERBE UND INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FELLNER BODENSYSTEME FÜR GEWERBE UND INDUSTRIE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 2. TROEGER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TROEGER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. Are sediul în Veitshöchheim, Germania.

 3. MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cazi de dus, Unelte portabile cu motor pentru constructii, Accesorii pentru bai, Dulapuri pentru bai, Bai - mobilier si accesorii, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, mechanical anchor, suspended ceiling accessories, și chemical anchor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. 3KS PROFILE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania 3KS PROFILE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. Are sediul în Simbach, Germania.

 5. MÜLLER FUGENSYSTEME GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MÜLLER FUGENSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. Are sediul în Rammenau, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ESN BAUPROFILE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ESN BAUPROFILE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. Are sediul în Dietersburg, Germania.

 2. ALUBAU-METALLBAU SONNLEITNER E.U.

  Austria

  Compania ALUBAU-METALLBAU SONNLEITNER E.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. Are sediul în Böheimkirchen, Austria.

 3. LECO LAGERTECHNIK AG

  Elvetia

  Compania LECO LAGERTECHNIK AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. Are sediul în Nussbaumen B. Baden, Elvetia.

 4. KÖLBL WOLFGANG - DIENSTLEISTUNGS BAU- UND ABDICHTUNGSHANDEL

  Austria

  Compania KÖLBL WOLFGANG - DIENSTLEISTUNGS BAU- UND ABDICHTUNGSHANDEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. Are sediul în Trumau, Austria.

 5. PRO-FIL KUNSTSTOFF GMBH

  Austria

  Compania PRO-FIL KUNSTSTOFF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. Are sediul în Wernberg, Austria.

 1. NIEWIELITH BODENSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania NIEWIELITH BODENSYSTEME GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. Are sediul în Laer, Germania.

 2. SEIRIS-SA

  Franta

  Compania SEIRIS-SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile expansion compensators, și metal expansion joints. Are sediul în Le Coudray Montceaux, Franta.

 1. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusia

  Compania INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racorduri pentru tevarie din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din otel inox, Gazoducte si conducte - instalatii, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Tevi si conducte din otel inox, Gazoducte si conducte - instalatii, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, și Jonctiuni de dilatare din metale feroase. Are sediul în Bugulma, Rusia.

 2. NEXA S.P.A.

  Italia

  Compania NEXA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Garnituri din metal, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, și Garnituri din metal. Are sediul în Zocco Di Erbusco, Italia.

 3. ISURKAI, S.L.

  Spania

  Compania ISURKAI, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rubber compensators, și expansion joints. Are sediul în Sondika, Spania.

 4. MACOGA METAL EXPANSION JOINTS

  Spania

  Compania MACOGA METAL EXPANSION JOINTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal expansion joints. Are sediul în Ordenes, Spania.

 5. CORTARTEC, LDA

  Portugalia

  Compania CORTARTEC, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile anchorage, și expansion joints. Are sediul în Calle Neville, Portugalia.

 6. ĐURO ĐAKOVIĆ KOMPENZATORI D.O.O.

  Croatia

  Compania ĐURO ĐAKOVIĆ KOMPENZATORI D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile expansion joints. Are sediul în Slavonski Brod, Croatia.

 7. G.S HIGH-TECHER CO., LTD.

  Coreea de Sud

  Compania G.S HIGH-TECHER CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile expansion joints, și pipe couplings. Are sediul în Busan, Coreea de Sud.

 8. L.G. LAVORAZIONE GOMMA

  Italia

  Compania L.G. LAVORAZIONE GOMMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Bergamo, Italia.

 1. AERRE DI RADAELLI SERGIO

  Italia

  Compania AERRE DI RADAELLI SERGIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Arosio, Italia.

 2. FUMAGALLI GUARNIZIONI

  Italia

  Compania FUMAGALLI GUARNIZIONI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Brugherio, Italia.

 3. GUARNITALIA S.P.A.

  Italia

  Compania GUARNITALIA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Paese, Italia.

 4. GOLDEN EAGLE FLUID MACHINERY CO., LTD

  China

  Compania GOLDEN EAGLE FLUID MACHINERY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. Are sediul în Zhangjiagang, China.

 5. UNIGOMMA S.R.L.

  Italia

  Compania UNIGOMMA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Villongo, Italia.

 6. EFFEGI S.R.L.

  Italia

  Compania EFFEGI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii si garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sigilii din cauciuc, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Sigilii din cauciuc, și Jonctiuni de dilatare din metale feroase. Are sediul în Palazzolo Sull'oglio, Italia.

 7. VIESSE S.R.L.

  Italia

  Compania VIESSE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Adrara San Martino, Italia.

 8. DEPARI S.R.L.

  Italia

  Compania DEPARI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice active. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente oleohidraulice, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Instalatii si echipamente oleohidraulice, și Jonctiuni de dilatare din metale feroase. Are sediul în Pordenone, Italia.

 9. SEMMLER GMBH

  Germania

  Compania SEMMLER GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gutters. Are sediul în Grünberg, Germania.

 10. BADANO MELCHIORRE & C.

  Italia

  Compania BADANO MELCHIORRE & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Genova, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit