• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sticla armata dubla

Rezultate pentru

Sticla armata dubla - Import export

 1. CRIDESA

  Spania

  Compania CRIDESA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla blindata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla securizata, Sticla armata dubla, Geam armat plat, Sticla dubla securizata, Sticla armata dubla, și Geam armat plat. Are sediul în Alicante/Alacant, Spania.

 2. WUQIANG SHENGBANG FIBERGLASS CO., LTD.

  China

  Compania WUQIANG SHENGBANG FIBERGLASS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla armata dubla. Are sediul în Hengshui, China.

 3. GLASINDUSTRIE LA PALOMA B.V.

  Olanda

  Compania GLASINDUSTRIE LA PALOMA B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla armata dubla, Sticla dubla securizata, Sticla armata dubla, și Sticla dubla securizata. Are sediul în Apeldoorn, Olanda.

 4. IDV DÄMMSTOFF- VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania IDV DÄMMSTOFF- VERTRIEBS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla armata dubla, și Sticla armata dubla. Are sediul în Langenhagen, Germania.

 5. VETRERIA S.C. DI SANTAGIULIANA CARLO

  Italia

  Compania VETRERIA S.C. DI SANTAGIULIANA CARLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte plate din sticla si oglinzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Sticla armata dubla, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, și Sticla armata dubla. Are sediul în Valdagno, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BAUDER LTD

  Regatul Unit

  Compania BAUDER LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla armata dubla. Are sediul în Ipswich, Regatul Unit.

 2. CRISTALERIAS MARIANO PEREANTON SA

  Spania

  Compania CRISTALERIAS MARIANO PEREANTON SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla armata dubla, și Sticla armata dubla. Are sediul în Alcala De Henares, Spania.

 3. EL CRISTALL DE BADALONA SAL

  Spania

  Compania EL CRISTALL DE BADALONA SAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla armata dubla. Are sediul în Badalona, Spania.

 4. C.J. KOFOED-IBSEN A/S

  Danemarca

 5. FADASA (PORTUGAL)-FABRICA ACESSORIOS PARA VIDRO DUPLO, S.A.

  Portugalia

 1. GRITTI PAOLO

  Italia

 2. HEINRICH ZAUN GMBH

  Germania

  Compania HEINRICH ZAUN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla securizata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla blindata, Sticla pentru industrie, Sticla dubla pentru laboratoare si de uz tehnic, Sticla blindata, Sticla pentru industrie, și Sticla dubla pentru laboratoare si de uz tehnic. Are sediul în Euskirchen, Germania.

 1. OMNIA SERVICES DI CORRADI MASSIMO

  Italia

 2. MICROTECH S.R.L.

  Italia

  Compania MICROTECH S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cristale lichide, Sticla dubla colorata, Cristale lichide, și Sticla dubla colorata. Are sediul în Napoli, Italia.

 3. INTERPANE SICHERHEITSGLAS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania INTERPANE SICHERHEITSGLAS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla securizata, și Sticla dubla securizata. Are sediul în Hildesheim, Germania.

 4. COLORLITES LTD

  Regatul Unit

  Compania COLORLITES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla colorata, și Sticla dubla colorata. Are sediul în Chatham, Regatul Unit.

 5. VETROFOND S.R.L.

  Italia

 6. VETRERIA ARTISTICA ROSA DI ROSA CARLO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania VETRERIA ARTISTICA ROSA DI ROSA CARLO & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticla dubla pentru iluminat, Obiecte plate din sticla si oglinzi, și Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Spinea, Italia.

 7. OPTUL SPEZIALGLAS GMBH

  Germania

  Compania OPTUL SPEZIALGLAS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla colorata, și Sticla dubla colorata. Are sediul în Aldersbach, Germania.

 8. INVETRO

  Italia

 1. ANTONIO LOPEZ GARRIDO SA

  Spania

  Compania ANTONIO LOPEZ GARRIDO SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla pentru iluminat, și Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Quart De Poblet, Spania.

 2. GEGL INVEST A/S

  Danemarca

  Compania GEGL INVEST A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla securizata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Sticla dubla colorata, Sticla pentru industrie, și Sticla dubla colorata. Are sediul în Sorring, Danemarca.

 3. GLAS VAN LENT

  Belgia

  Compania GLAS VAN LENT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla colorata, Sticla - pereti despartitori si usi, Recipiente din sticla, Sticla dubla colorata, Sticla - pereti despartitori si usi, și Recipiente din sticla. Are sediul în Ekeren, Belgia.

 4. MOTOR SERVICE S.A.S. DI MIGNOLLI LUCA & C.

  Italia

  Compania MOTOR SERVICE S.A.S. DI MIGNOLLI LUCA & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geam securizat plat, Sticla dubla securizata, Geam securizat plat, și Sticla dubla securizata. Are sediul în BUSSOLENGO, Italia.

 5. RADO HOLDING 2008 A/S

  Danemarca

  Compania RADO HOLDING 2008 A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla securizata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Sticla dubla colorata, Sticla pentru industrie, și Sticla dubla colorata. Are sediul în Randers Soe, Danemarca.

 6. WICKLUNDS I TABY AB

  Suedia

  Compania WICKLUNDS I TABY AB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla pentru laboratoare si de uz tehnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Sticla dubla securizata, Sticla pentru industrie, și Sticla dubla securizata. Are sediul în Brottby, Suedia.

 7. GLAS GASPERLMAIR GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

 8. SEDIVER S.P.A.

  Italia

 9. DELTA GLASS S.R.L.

  Romania

  Compania DELTA GLASS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla colorata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Bucharest, Romania.

 10. CGL GLASS DI MAURO LUCA

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit