WALLRITE SRL

Romania

Office Building Outline icon Prestatar de servicii

WALLRITE SRL
Web icon
Contact

Va oferim solutii unice si profesionalism in compartimentarea spatiului de birou avand o experienta vasta in integrarea peretilor demontabili si mobili in diverse arii de activitate. Veti beneficia de promtitudine si servicii de inalta calitate atat in amenajari, constructii, cat si in finisaje interioare care va asigura un raport calitate-pret bun. Toate partitiile furnizate si integrate in spatiul dvs. vor indeplini toate standardele de calitate, avand avantajul unui sistem care este adaptat cerintelor specifice domeniului in care activati, a cerintelor interne si in conformitate cu toate cerintele actuale ale pietei. Avem o gama larga de compartimentari care sa indeplineasca cele expuse mai sus, dar nu numai, spre exemplu categoria peretilor demontabili de la furnizorul QbiQ si pereti mobili de la furnizorul Espero. Peretii demontabili de la QbiQ au principalul avantaj ca se pot integra si reloca fara a modifica plafonul sau pardoseala, fiind si sisteme din sticla securizata simpla sau dubla. Pe cand, beneficiul peretilor mobili de la Espero ar fi crearea unui spatiu flexibil, prin partitia la un moment dat a unui spatiu. Mai concret acesti pereti se pliaza sau se extind atunci cand se doreste sa se creeze unu sau mai multe spatii. Pentru colaborare sau mai multe detalii va asteptam sa ne contactati telefonic sau pe email.

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

Puteti crea un spatiu multifunctional cu peretii demontabili sau modulari care pot fi relocati foarte usor si rapid fara a modifica alte compartimentari ale biroului dvs.

Romania

Amenajarile interioare sunt un serviciu pe care il oferim tuturor clientilor. Astfel, daca se doreste sa se respecte conditiile discutate nu ezitati sa ne contactati pentru a incepe colaborarea. Veti beneficia de profesionalism si promptitudine atat in fiecare etapa, cat si dupa finalizarea proiectului. Va vom oferii idei despre cum puteti avea un spatiu multifunctional, solutii despre cele discutate astfel incat in final veti avea o amenajare moderna si personalizata, care tine cont de identitatea firmei.

Romania

Arhitectura spațiului în care se lucrează sau au loc diverse întâlniri, conferințe, reuniuni, precum organizarea de evenimente sau traininguri, poate fi realizată ușor, rapid și eficient printr-o compartimentare proprie, care să transmită identitatea firmei. Astfel pereții mobili de la Espero sunt o soluție, o investiție pe termen lung. Pentru a discuta toate amănuntele legate de cum puteți beneficia de o amenajare interioară proprie, nu ezitați să ne contactați la numarul 021 367 03 16 sau pe adresa de email contact@wallrite.ro De asemenea, informații suplimentare găsiți și pe site-ul nostru, respectiv, www.wallrite.ro.

Romania

Flexibilitatea pereților mobili Sonico este principala caracteristică a acestora deoarece pot reamenaja spațiul într-o suită de posibilități. Arhitectura compartimentării mobile este destinată să încurajeze diverse activități pe scară largă de utilizare. Pentru oferte personalizate și soluții adecvate vă rugăm să ne contactați. Date de contact: Wallrite SRL Tel/Fax: 021 367 03 16 Email: contact@wallrite.ro Adresa: Bd. Eroilor, Nr. 26, Sector 5, Bucuresti, 061211, Romania

Documente

Informații companie

Cifre-cheie

 • Efectiv
  1 – 10

Organizare

 • Anul crearii
  2011
 • Natura intreprinderii
  Sediu social – Firma principala
 • Activitate principala
  Prestatar de servicii

Cuvinte-cheie asociate cu aceasta intreprindere

 • Pereti despartitori mobili si extensibili
 • Pereti despartitori
 • Sticla - pereti despartitori si usi
 • Constructii modulare
 • compartimentari
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.