• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ecrane metalice pentru beton armat

Rezultate pentru

Ecrane metalice pentru beton armat - Import export

 1. MACHMER DRAHT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MACHMER DRAHT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Radevormwald, Germania.

 2. FRIEDRICH SIGMUND DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FRIEDRICH SIGMUND DRAHTWARENFABRIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Kohlberg, Germania.

 3. SOFERLI

  Belgia

  Compania SOFERLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane metalice pentru beton armat, Oteluri si metale - sudare si brazare, Ecrane metalice pentru beton armat, Oteluri si metale - sudare si brazare, Mesh for reinforced concrete, și metal reinforcements for the building trade. Are sediul în Battice, Belgia.

 4. WIECHA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania WIECHA SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane metalice pentru beton armat, Demolari - masini si materiale, Fundatii - lucrari, Ecrane metalice pentru beton armat, Demolari - masini si materiale, façade scraping, și Fundatii - lucrari. Are sediul în Słowik, Polonia.

 5. PLAKA FRANCE

  Franta

  Compania PLAKA FRANCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane metalice pentru beton armat, Ecrane metalice pentru beton armat, Civil engineering, prefabricated products, și Aggregate - building and public works. Are sediul în L Union, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ARMA TECH SAS

  Franta

  Compania ARMA TECH SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane metalice pentru beton armat, Curbarea otelurilor si a metalelor, Ecrane metalice pentru beton armat, metal scaffolding, Curbarea otelurilor si a metalelor, și concrete reinforcements. Are sediul în Le Rove, Franta.

 2. T.M.J. GRAND OUEST

  Franta

  Compania T.M.J. GRAND OUEST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane metalice pentru beton armat, Restaurari si renovari de imobile, Ecrane metalice pentru beton armat, concrete reinforcements, Restaurari si renovari de imobile, și Building. Are sediul în Vay, Franta.

 3. ANKA METAAL

  Belgia

  Compania ANKA METAAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane metalice pentru beton armat, Ecrane metalice pentru beton armat, metal warping, metal welding, și Metal lids. Are sediul în St-Niklaas, Belgia.

 4. SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH

  Germania

  Compania SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane metalice pentru beton armat, Panze metalice si plase metalice, drawn iron and steel wires, Ecrane metalice pentru beton armat, și Panze metalice si plase metalice. Are sediul în Trochtelfingen, Germania.

 5. LES ATELIERS DU GRANIER

  Franta

  Compania LES ATELIERS DU GRANIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane metalice pentru beton armat, Lucrari publice, Ecrane metalice pentru beton armat, metal scaffolding, reinforced concrete, și Lucrari publice. Are sediul în Chapareillan, Franta.

 1. NUOVA FERRACCIAIO S.R.L.

  Italia

  Compania NUOVA FERRACCIAIO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panze metalice si plase metalice, Ecrane metalice pentru beton armat, Panze metalice si plase metalice, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Milano, Italia.

 2. PRECON POLSKA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania PRECON POLSKA SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare si compartimente de stocare, Ecrane metalice pentru beton armat, Rezervoare si compartimente de stocare, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 1. SAVAS, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania SAVAS, SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane metalice pentru beton armat, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Ecrane metalice pentru beton armat, și Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Beroun, Republica Ceha.

 2. EDILGRIL S.R.L.

  Italia

  Compania EDILGRIL S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panze metalice si plase metalice, Ecrane metalice pentru beton armat, Panze metalice si plase metalice, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Manerbio, Italia.

 3. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE EKOMET SPOLKA JAWNA

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE EKOMET SPOLKA JAWNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane metalice pentru beton armat, Profile si bare din metale feroase, Ecrane metalice pentru beton armat, și Profile si bare din metale feroase. Are sediul în Ozorkow, Polonia.

 4. VIDIMA S.R.L.

  Italia

  Compania VIDIMA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panze metalice si plase metalice, Ecrane metalice pentru beton armat, Panze metalice si plase metalice, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Valmadrera, Italia.

 5. SOVATEC INDUSTRIALE S.R.L.

  Italia

  Compania SOVATEC INDUSTRIALE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panze metalice si plase metalice, Ecrane metalice pentru beton armat, Panze metalice si plase metalice, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Stazzano, Italia.

 6. SIA - MPL S.R.L.

  Italia

  Compania SIA - MPL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panze metalice si plase metalice, Ecrane metalice pentru beton armat, Panze metalice si plase metalice, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Brescello, Italia.

 7. RETI SUD S.R.L.

  Italia

  Compania RETI SUD S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panze metalice si plase metalice, Ecrane metalice pentru beton armat, Panze metalice si plase metalice, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Simeri Crichi, Italia.

 8. BORGOFIL

  Italia

  Compania BORGOFIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panze metalice si plase metalice, Ecrane metalice pentru beton armat, Panze metalice si plase metalice, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Fontaneto D'agogna, Italia.

 1. METALRETI S.R.L.

  Italia

  Compania METALRETI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panze metalice si plase metalice, Ecrane metalice pentru beton armat, Panze metalice si plase metalice, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Parma, Italia.

 2. KOFRAGNA TECHNIKA JSC

  Bulgaria

  Compania KOFRAGNA TECHNIKA JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broaste, inchizatoare si chei, Ecrane metalice pentru beton armat, Broaste, inchizatoare si chei, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 3. CANEPARI ENEA & C.

  Italia

  Compania CANEPARI ENEA & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panze metalice si plase metalice, Ecrane metalice pentru beton armat, Panze metalice si plase metalice, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Medesano, Italia.

 4. IMOLA RECINZIONI S.R.L.

  Italia

  Compania IMOLA RECINZIONI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panze metalice si plase metalice, Ecrane metalice pentru beton armat, Panze metalice si plase metalice, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Imola, Italia.

 5. ALBATROSS PLASTUNION IPARI ES RT

  Ungaria

  Compania ALBATROSS PLASTUNION IPARI ES RT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, Ecrane metalice pentru beton armat, Plastic - ambalaje, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Kunszentmarton, Ungaria.

 6. ARMAX

  Franta

  Compania ARMAX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane metalice pentru beton armat, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Gotein Libarrenx, Franta.

 7. B.V. CONSMEMA VOORHEEN B. VAN VEEN

  Olanda

  Compania B.V. CONSMEMA VOORHEEN B. VAN VEEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane metalice pentru beton armat, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Hattem, Olanda.

 8. METAL VE YAPI SISTEMLERI TICARET A S

  Turcia

  Compania METAL VE YAPI SISTEMLERI TICARET A S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane metalice pentru beton armat, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. ROP RETI S.R.L.

  Italia

  Compania ROP RETI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panze metalice si plase metalice, Ecrane metalice pentru beton armat, Panze metalice si plase metalice, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Caselette, Italia.

 10. METALL LECCO S.R.L.

  Italia

  Compania METALL LECCO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panze metalice si plase metalice, Ecrane metalice pentru beton armat, Panze metalice si plase metalice, și Ecrane metalice pentru beton armat. Are sediul în Valmadrera, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit