• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sticle metalice

Rezultate pentru

Sticle metalice - Import export

 1. CARBO KOHLENSÄUREWERKE GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CARBO KOHLENSÄUREWERKE GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. Are sediul în Bad Hönningen, Germania.

 2. A. MAY FLÜSSIGGAS GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania A. MAY FLÜSSIGGAS GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. Are sediul în Lippstadt, Germania.

 3. SCHRÖDER GAS GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCHRÖDER GAS GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. Are sediul în Thedinghausen, Germania.

 4. GHC GERLING, HOLZ & CO HANDELS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GHC GERLING, HOLZ & CO HANDELS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. WILLY LÜNING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WILLY LÜNING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. Are sediul în Dorsten, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. STRANDMÖLLEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania STRANDMÖLLEN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. Are sediul în Bad Schwartau, Germania.

 2. CELORTEC GAS- UND INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CELORTEC GAS- UND INDUSTRIETECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. Are sediul în Dortmund, Germania.

 3. BLOCKHÜTTE GMBH

  Germania

  Compania BLOCKHÜTTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oferte promotionale - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camping - material, Sticle metalice, flasks, gift items, Camping - material, și Sticle metalice. Are sediul în Paderborn, Germania.

 4. RIESSNER-GASE GMBH

  Germania

  Compania RIESSNER-GASE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. Are sediul în Lichtenfels, Germania.

 5. WESTFALEN AG

  Germania

  Compania WESTFALEN AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. Are sediul în Münster, Germania.

 1. ROOT 7 LTD

  Regatul Unit

  Compania ROOT 7 LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drinking glasses, borosilicate glass, și bottles. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. VITKOVICE KORDT U. ROSCH GMBH

  Germania

  Compania VITKOVICE KORDT U. ROSCH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydrogen. Are sediul în Georgsmarienhütte, Germania.

 1. WELZ GAS CYLINDER GMBH

  Germania

  Compania WELZ GAS CYLINDER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. Are sediul în Rathenow, Germania.

 2. CROWN-BAELE

  Belgia

  Compania CROWN-BAELE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de echipamente industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle metalice, aluminium cylinders, Sticle metalice, gas bottle filling systems, și bottles caps. Are sediul în Londerzeel, Belgia.

 3. GASE-CENTER-BORNEMANN

  Germania

  Compania GASE-CENTER-BORNEMANN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carbon - derivati, GPL, Gaze medicale, Gaz lichefiat, Carbon - derivati, GPL, Gaze medicale, și Gaz lichefiat. Are sediul în Fröndenberg, Germania.

 4. PRÜFTECHNIK KESSELS GMBH & CO DRUCKBEHÄLTERPRÜFUNGEN KG

  Germania

  Compania PRÜFTECHNIK KESSELS GMBH & CO DRUCKBEHÄLTERPRÜFUNGEN KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle metalice, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Combustibili petrolieri si aditivi, Sticle metalice, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, și Combustibili petrolieri si aditivi. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 5. GREENYWAY

  Spania

  Compania GREENYWAY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. Are sediul în Salar, Spania.

 6. CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA.

  Portugalia

  Compania CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si platouri din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, Sticle metalice, Banda de otel pentru legat, și Sticle metalice. Are sediul în Vale Fetal, Portugalia.

 7. APODAN A/S

  Danemarca

  Compania APODAN A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si borcane din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si borcane din material plastic, Sticle metalice, Sticle si borcane din material plastic, și Sticle metalice. Are sediul în Kobenhavn, Danemarca.

 8. VITKOVICE MILMET S.A.

  Polonia

  Compania VITKOVICE MILMET S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle metalice, și Sticle metalice. Are sediul în Sosnowiec, Polonia.

 1. ME-FA A/S

  Danemarca

  Compania ME-FA A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje si recipiente metalice, și Ambalaje si recipiente metalice. Are sediul în Viby, Danemarca.

 2. GWG GASFLASCHENWERK GRÜNHAIN GMBH

  Germania

  Compania GWG GASFLASCHENWERK GRÜNHAIN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle metalice, și Sticle metalice. Are sediul în Grünhain-Beierfeld, Germania.

 3. BETTS UK LTD

  Regatul Unit

  Compania BETTS UK LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si borcane din material plastic, Plastic - produse pentru domeniul medical, Sticle si borcane din material plastic, și Plastic - produse pentru domeniul medical. Are sediul în Colchester, Regatul Unit.

 4. ARDAGH METAL PACKAGING

  Regatul Unit

  Compania ARDAGH METAL PACKAGING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bottles. Are sediul în Rotherham, Regatul Unit.

 5. GRODKOWSKIE ZAKLADY WYROBOW METALOWYCH S.A.

  Polonia

  Compania GRODKOWSKIE ZAKLADY WYROBOW METALOWYCH S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle metalice, și Sticle metalice. Are sediul în Grodkow, Polonia.

 6. POLSKI GAZ SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania POLSKI GAZ SP. Z O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul GPL. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle metalice, și Sticle metalice. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 7. GASITECH INDUSTRIE-GAS-HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania GASITECH INDUSTRIE-GAS-HANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle metalice, și Sticle metalice. Are sediul în Walsleben, Germania.

 8. ETS G BEAUMONT

  Franta

  Compania ETS G BEAUMONT, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle metalice, și Sticle metalice. Are sediul în Migennes, Franta.

 9. LÖWENGAS PROPAN-VERTRIEBS-GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania LÖWENGAS PROPAN-VERTRIEBS-GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle metalice, și Sticle metalice. Are sediul în Fürstenfeldbruck, Germania.

 10. PROCESOS DE ENVASES METALICOS SA

  Spania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit