• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sticla - pereti despartitori si usi

Rezultate pentru

Sticla - pereti despartitori si usi - Import export

 1. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  China

  JIT Homes Co. is comprehensively engaged in the R&D, manufacture and distribution of glass hardware. We focus on swing glass door hardware, frameless shower door hardware, point-fixed fittings, sliding door systems and structural glass hardware including patch fittings, glass door rails, glass wedge systems, floor springs, handles, shower hinges, glass clamps, knobs, towel bars, stay bars, screen seals, spigots, shower stabilizers, glazing channels, pivoting hardware, locks, door hinges, sliding door fittings, stacking door accessories, spider fittings... A customer-centric, integrity management as the starting point to improve the quality of the focal points, replying on science and technology, continuous innovation is the target of JIT Homes that has consistently adhered to.

 2. B+H SOLUTIONS E.K.

  Germania

 3. INGLAS VETRI SRL

  Italia

 4. AZ METALLBAU GMBH

  Germania

 5. MUSKAT GMBH

  Germania

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KOMFORTVAM

  Ucraina

 2. ALCON PLUS SRL

  Romania

  Alcon Plus a fost infiintata in anul 1999 si are ca obiect principal de activitate producerea de tamplarie PVC si aluminiu cu geam termoizolant. Intrucat timp de 17 ani Alcon Plus a dorit sa ofere servicii si produse de calitate a investit in spatii de productie si depozitare, in dotarea cu utilaje performante, de ultima generatie si in instruirea corespunzatoare a personalului. Experienta acumulata, dezvoltarea si modernizarea continua a capacitatilor de productie a adus aprecierea produselor noastre si ne-a permis lansarea pe piata externa. Alcon Plus este certificata ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004, OHSAS 18001: 2007, deoarece a dorit sa obtina, sa mentina si sa-si imbunatateasca performantele si capacitatile generale, iar factorul primordial il constituie un angajament puternic in vederea realizarii calitatii.

 3. AMEL INTERNATIONAL

  Romania

  AMEL INTERNATIONAL GROUP Portofoliul nostru de produse mai cuprinde in plus, accesorii si alte produse necesare echiparii imobilelor: glafuri, plase insecte, rulouri, usi furniruite, obloane, usi garaj, ferestre mansarda, etc.Compania are in acest moment 20 de specialisti cu norma intreaga, majoritatea avand experienta peste 5 ani in tehnica vitrajelor performante.Avem echipe proprii de montaj in tara si in strainatate (Germania) . Tâmplăria din aluminiu realizată din profile PROFIKCO, ALUMIL sau REYNERS, oferă clienților un bun raport calitate - oret, .Gama variată de sisteme din aluminiu, disponibile pentru ferestre și uși, oferă un standard ridicat calitativ, atât fonic cât și termic, în funcție de cerințele clienților. Cu o vasta experienta obtinuta de-a lungul anilor, firma AMEL INTERNATIONAL, va ofera o gama variata si nelimitata de usi, pentru interior si exterior. Datorita unui sistem performanrt, usile pe care vi le oferim, confectionate din lemn masiv, reprezinta o bariera perfecta impotriva conditiilor atmosferice. Protejate cu o folie de furnir natural, asigura designul elegant in combinatie perfecta cu mobilierul din interiorul cladirii. AMEL INTERNATIONAL, foloseste doar lemn de calitate superioara, adaugand feronerie la cele mai inalte standarde.

 4. APERTE, UAB

  Lituania

 5. MARISTIKA, UAB

  Lituania

 1. ALU SYSTEM

  Spania

 2. DISTRIBUIDORA DE SISTEMAS DE CIERRE S.L. - CLAROFLEX

  Spania

 1. TS GLASS LTD

  Regatul Unit

 2. VITRIK SRL

  Italia

 3. PANOCAM GLASS BALCONY AND AWNINGS

  Turcia

 4. FACTORY DOORS KOVROV

  Rusia

 5. GLAW GROUP

  Romania

 6. ACCESORIOS JORGE NAVARRO - ZARAGOZA

  Spania

 7. VIVERE IL VETRO DI PARISOTTO DAVIDE

  Italia

 8. STYLEWALL

  Spania

 1. BELGOGLASS

  Belgia

 2. LONDON GLASS PARTITIONS

  Regatul Unit

 3. MIRA GLASS SRL

  Italia

 4. BOVEN YVO

  Belgia

 5. GLASHANDEL NUYENS

  Belgia

 6. PREMFIX INTERIORS LTD

  Regatul Unit

 7. SOLO MAMPARAS

  Spania

 8. AISD INDUSTRY DEVELOPMENT LTD

  China

 9. GLAS CONSTRUCT

  Olanda

 10. DANNY LAURYSSENS

  Belgia