• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sticle si recipiente din sticla

Rezultate pentru

Sticle si recipiente din sticla - Import export

 1. PACKIT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PACKIT GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bottles made of plastic, glass, aluminium, Bottles made of PET, R-PET, PP, LDPE, HDPE, Jars made of plastic, glass, aluminium, Tins made of plastic, glass, aluminium, Synthetic bottles and closures, Plastic bottles and closures, Glass bottles and closures, Plastic tins (packaging), și Packaging for cosmetics. Are sediul în Fahrenzhausen, Germania.

 2. EUROPACKCOM

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EUROPACKCOM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si recipiente din sticla, Sticle si recipiente din sticla, Glass packaging, Wholesaler of cosmetic bottles, Wholesaler of perfume bottles, Glass perfume bottle, Glass antibiotic bottle, Dropper bottles for essential oils, și PEHD bottles. Are sediul în La Farléde, Franta.

 3. VERRERIE FLACONNAGE AGUSSOL

  Franta

  Compania VERRERIE FLACONNAGE AGUSSOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bottle making, glass jars, și specialist glass bottles. Are sediul în Nanterre, Franta.

 4. ESPÍRITO REBELDE EMBALAGENS LDA.

  Portugalia

  Compania ESPÍRITO REBELDE EMBALAGENS LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si recipiente din sticla, Pungi de hartie, glass bottles, Sticle si recipiente din sticla, Pungi de hartie, și corrugated paperboard cases. Are sediul în Porto, Portugalia.

 5. MCM DÉCO

  Franta

  Compania MCM DÉCO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si borcane din sticla, Mobilier - articole si accesorii decorative, Bibelouri, Sticle si borcane din sticla, Mobilier - articole si accesorii decorative, Bibelouri, și Bottle making. Are sediul în Geispolsheim, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FLACON COUTURE INTERNATIONAL

  Luxemburg

  Compania FLACON COUTURE INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile perfume and cosmetics retailer supplies, și glass phials. Are sediul în Strassen, Luxemburg.

 2. AKISTESA SL

  Spania

  Compania AKISTESA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Murcia, Spania.

 3. HELOVE BALONY

  Polonia

  Compania HELOVE BALONY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 4. DISTRIFLAC

  Belgia

  Compania DISTRIFLAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vaporizers, proportioning devices, și plastic bottles. Are sediul în Dison, Belgia.

 5. ID LABO

  Franta

  Compania ID LABO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bottle making, glass ampules, dropper, și glass beakers. Are sediul în Pierres, Franta.

 1. NAFVSM FRASCOS DE VIDRIO, S.L.

  Spania

  Compania NAFVSM FRASCOS DE VIDRIO, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. GRAVIS SAS

  Franta

  Compania GRAVIS SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bottle making, și glass vials for pharmaceuticals. Are sediul în Trelaze, Franta.

 1. VETRI SPECIALI S.P.A.

  Italia

  Compania VETRI SPECIALI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si borcane din sticla, Sticle si borcane din sticla, și glass bottles for wine. Are sediul în Trento, Italia.

 2. GERRESHEIMER MOMIGNIES

  Belgia

  Compania GERRESHEIMER MOMIGNIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si recipiente din sticla, Sticle si recipiente din sticla, glass vials for pharmaceuticals, specialist glass bottles, și glass items for cosmetics and perfumes. Are sediul în Momignies, Belgia.

 3. PARCO-PACK GMBH

  Germania

  Compania PARCO-PACK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile perfume atomiser. Are sediul în Konstanz, Germania.

 4. WIEGAND-GLAS HOLDING GMBH

  Germania

  Compania WIEGAND-GLAS HOLDING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si recipiente din sticla, Sticle si recipiente din sticla, și glass bottles. Are sediul în Steinbach Am Wald, Germania.

 5. GLOBAL - PRODUTOS DE EMBALAGEM, LDA.

  Portugalia

  Compania GLOBAL - PRODUTOS DE EMBALAGEM, LDA., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si borcane din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din sticla, Sticle si recipiente din sticla, glass bottles for wine, Ambalaje din sticla, specialist glass bottles, și Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Marco De Canaveses, Portugalia.

 6. SAVERGLASS

  Franta

  Compania SAVERGLASS, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Feuquieres, Franta.

 7. UYAR ZUCACCIYE

  Turcia

  Compania UYAR ZUCACCIYE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel components for kitchens, construction of buildings, și purchase and sale of farms and villas. Are sediul în Samsun/bafra, Turcia.

 8. MIRA SAS

  Franta

  Compania MIRA SAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saloane cosmetice - echipamente, laboratory flasks, essential oils, și Saloane cosmetice - echipamente. Are sediul în Charleville Mézières, Franta.

 1. SHINE GLASS

  China

  Compania SHINE GLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Shanghai, China.

 2. PIRLO INTERNATIONAL CO LTD

  China

  Compania PIRLO INTERNATIONAL CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass ampules. Are sediul în Yiwu, China.

 3. S.A. VERAMIC

  Belgia

  Compania S.A. VERAMIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si recipiente din sticla, Sticle si recipiente din sticla, și pharmaceutical packaging. Are sediul în Grace Hollogne, Belgia.

 4. JAKOIMPORTEXPORT

  Maroc

  Compania JAKOIMPORTEXPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaging for cosmetic products, Packing accessories, plastic, și plastic packing accessories. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 5. DJ VETRO S.R.L.

  Italia

  Compania DJ VETRO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Damigene din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si borcane din material plastic, Sticle si recipiente din sticla, Sticle si borcane din material plastic, și Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Pelago, Italia.

 6. MULTI-LAB LTD

  Regatul Unit

  Compania MULTI-LAB LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si borcane din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din sticla, Sticle si recipiente din sticla, Recipiente din sticla, și Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Newcastle Upon Tyne, Regatul Unit.

 7. GRUPPO VETRO SOMMA S.R.L.

  Italia

  Compania GRUPPO VETRO SOMMA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si borcane din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si borcane din material plastic, Sticle si recipiente din sticla, Sticle si borcane din material plastic, și Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Somma Vesuviana, Italia.

 8. VETRERIA ETRUSCA S.R.L.

  Italia

  Compania VETRERIA ETRUSCA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela de masa, Sticle si recipiente din sticla, Vesela de masa, și Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Montelupo Fiorentino, Italia.

 9. STILVETRO S.R.L.

  Italia

  Compania STILVETRO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si borcane din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si recipiente din sticla, Sticle si borcane din sticla, Sticle si recipiente din sticla, și Sticle si borcane din sticla. Are sediul în Crecchio, Italia.

 10. VI.VETRO S.R.L.

  Italia

  Compania VI.VETRO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela de masa, Sticle si recipiente din sticla, Vesela de masa, și Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Lonigo, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Sticle si recipiente din sticla - Import export

Număr de rezultate

5.974 Intreprinderile