• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sticle si recipiente din sticla

Rezultate pentru

Sticle si recipiente din sticla - Import export

 1. EUROPACKCOM

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EUROPACKCOM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si recipiente din sticla, Sticle si recipiente din sticla, Glass packaging, Wholesaler of cosmetic bottles, Wholesaler of perfume bottles, Glass perfume bottle, Glass antibiotic bottle, Dropper bottles for essential oils, și PEHD bottles. Are sediul în La Farléde, Franta.

 2. ESPÍRITO REBELDE EMBALAGENS LDA.

  Portugalia

  Compania ESPÍRITO REBELDE EMBALAGENS LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si recipiente din sticla, Pungi de hartie, glass bottles, Sticle si recipiente din sticla, Pungi de hartie, și corrugated paperboard cases. Are sediul în Porto, Portugalia.

 3. VERRERIE FLACONNAGE AGUSSOL

  Franta

  Compania VERRERIE FLACONNAGE AGUSSOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bottle making, glass jars, și specialist glass bottles. Are sediul în Nanterre, Franta.

 4. MCM DÉCO

  Franta

  Compania MCM DÉCO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si borcane din sticla, Mobilier - articole si accesorii decorative, Bibelouri, Sticle si borcane din sticla, Mobilier - articole si accesorii decorative, Bibelouri, și Bottle making. Are sediul în Geispolsheim, Franta.

 5. FLACON COUTURE INTERNATIONAL

  Luxemburg

  Compania FLACON COUTURE INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile perfume and cosmetics retailer supplies, și glass phials. Are sediul în Strassen, Luxemburg.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ID LABO

  Franta

  Compania ID LABO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bottle making, glass ampules, dropper, și glass beakers. Are sediul în Pierres, Franta.

 2. VETRI SPECIALI S.P.A.

  Italia

  Compania VETRI SPECIALI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si borcane din sticla, Sticle si borcane din sticla, și glass bottles for wine. Are sediul în Trento, Italia.

 3. GERRESHEIMER MOMIGNIES

  Belgia

  Compania GERRESHEIMER MOMIGNIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si recipiente din sticla, Sticle si recipiente din sticla, glass vials for pharmaceuticals, specialist glass bottles, și glass items for cosmetics and perfumes. Are sediul în Momignies, Belgia.

 4. WIEGAND-GLAS HOLDING GMBH

  Germania

  Compania WIEGAND-GLAS HOLDING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si recipiente din sticla, Sticle si recipiente din sticla, și glass bottles. Are sediul în Steinbach Am Wald, Germania.

 5. HELOVE BALONY

  Polonia

  Compania HELOVE BALONY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 1. NAFVSM FRASCOS DE VIDRIO, S.L.

  Spania

  Compania NAFVSM FRASCOS DE VIDRIO, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. DISTRIFLAC

  Belgia

  Compania DISTRIFLAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vaporizers, proportioning devices, și plastic bottles. Are sediul în Dison, Belgia.

 1. PACKIT GMBH

  Germania

  Compania PACKIT GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bottle caps, și atomizer pumps. Are sediul în Fahrenzhausen, Germania.

 2. PARCO-PACK GMBH

  Germania

  Compania PARCO-PACK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile perfume atomiser. Are sediul în Konstanz, Germania.

 3. GLOBAL - PRODUTOS DE EMBALAGEM, LDA.

  Portugalia

  Compania GLOBAL - PRODUTOS DE EMBALAGEM, LDA., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si borcane din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din sticla, Sticle si recipiente din sticla, glass bottles for wine, Ambalaje din sticla, specialist glass bottles, și Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Marco De Canaveses, Portugalia.

 4. GRAVIS SAS

  Franta

  Compania GRAVIS SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bottle making, și glass vials for pharmaceuticals. Are sediul în Trelaze, Franta.

 5. AKISTESA SL

  Spania

  Compania AKISTESA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Murcia, Spania.

 6. SAVERGLASS

  Franta

  Compania SAVERGLASS, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Feuquieres, Franta.

 7. UYAR ZUCACCIYE

  Turcia

  Compania UYAR ZUCACCIYE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel components for kitchens, construction of buildings, și purchase and sale of farms and villas. Are sediul în Samsun/bafra, Turcia.

 8. S.A. VERAMIC

  Belgia

  Compania S.A. VERAMIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si recipiente din sticla, Sticle si recipiente din sticla, și pharmaceutical packaging. Are sediul în Grace Hollogne, Belgia.

 1. MIRA SAS

  Franta

  Compania MIRA SAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saloane cosmetice - echipamente, laboratory flasks, essential oils, și Saloane cosmetice - echipamente. Are sediul în Charleville Mézières, Franta.

 2. SCHOTT FRANCE

  Franta

  Compania SCHOTT FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Pont Sur Yonne, Franta.

 3. V.I.F. VETRERIE ITALIANE FORESTA

  Italia

  Compania V.I.F. VETRERIE ITALIANE FORESTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela de masa, Sticle si recipiente din sticla, Vesela de masa, și Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în San Martino Di Lupari, Italia.

 4. DJ VETRO S.R.L.

  Italia

  Compania DJ VETRO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Damigene din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si borcane din material plastic, Sticle si recipiente din sticla, Sticle si borcane din material plastic, și Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Pelago, Italia.

 5. EUROVETRI S.R.L.

  Italia

  Compania EUROVETRI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela de masa, Sticle si recipiente din sticla, Vesela de masa, și Sticle si recipiente din sticla. Are sediul în Melissano, Italia.

 6. GLASMAGERNE I/S

  Danemarca

  Compania GLASMAGERNE I/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din sticla, Sticle si recipiente din sticla, Damigene din sticla, Sticle si borcane din sticla, Ambalaje din sticla, Sticle si recipiente din sticla, Damigene din sticla, și Sticle si borcane din sticla. Are sediul în Svendborg, Danemarca.

 7. CADAMURO GIOVANNI S.N.C. DI CADAMURO WALTER, MIRKO & C.

  Italia

  Compania CADAMURO GIOVANNI S.N.C. DI CADAMURO WALTER, MIRKO & C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si borcane din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si recipiente din sticla, Sticle si borcane din sticla, Sticle si recipiente din sticla, și Sticle si borcane din sticla. Are sediul în Cordignano, Italia.

 8. VETRERIE GIACOSA DI GIACOSA G.E.E C. ( S.N.C. )

  Italia

  Compania VETRERIE GIACOSA DI GIACOSA G.E.E C. ( S.N.C. ), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si borcane din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si recipiente din sticla, Sticle si borcane din sticla, Sticle si recipiente din sticla, și Sticle si borcane din sticla. Are sediul în Montezemolo, Italia.

 9. ATELIER SERIGRAPHIQUE DU NORD

  Franta

  Compania ATELIER SERIGRAPHIQUE DU NORD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silkcreen printing on glass. Are sediul în Paris, Franta.

 10. CANTINI VETRO S.R.L.

  Italia

  Compania CANTINI VETRO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si borcane din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si recipiente din sticla, Sticle si borcane din sticla, Sticle si recipiente din sticla, și Sticle si borcane din sticla. Are sediul în Certaldo, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Sticle si recipiente din sticla - Import export

Număr de rezultate

5.894 Intreprinderile