• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • usi automate si controlul accesului

Rezultate pentru

Usi automate si controlul accesului - Import export

 1. RITE-HITE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Rite-Hite GmbH is one of the leading German manufacturers of loading systems and the European headquarters of the Rite-Hite corporation, the American market leader in the field of gate systems and loading systems. The company's core competencies are centred around substantially improving safety, security, productivity and energy efficiency at loading bays. Its comprehensive range of products includes ISO loading bays, modular docks, dock levellers, gate seals, vehicle locking systems, safety barriers, cold storage doors and high-speed doors, industrial fans and supplementary products for loading bay management. Thanks to its global network of production sites, subsidiaries and dealers, Rite-Hite is able to adapt its comprehensive range of products to the regional requirements of practically every country and provide suitable on-site service.

 2. ALPHATRONICS

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania ALPHATRONICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi automate si controlul accesului, Parking systems, Turnstiles, Kiosks, Camera masts, access control turnstiles, access control and presence identification systems, waste manager, și barriers. Are sediul în Lokeren, Belgia.

 3. PROMOTEC MISCHLER TORSYSTEME GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PROMOTEC MISCHLER TORSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. Are sediul în Willstätt / Legelshurst, Germania.

 4. GEBRÜDER KUTTNER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GEBRÜDER KUTTNER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. Are sediul în Quickborn, Germania.

 5. EINKAUFSBÜRO DEUTSCHER EISENHÄNDLER GMBH / ELEMENTARES SERVICE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EINKAUFSBÜRO DEUTSCHER EISENHÄNDLER GMBH / ELEMENTARES SERVICE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. Are sediul în Wuppertal, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FORTACT TOR- UND TÜRTECHNIK GMBH & CO.KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FORTACT TOR- UND TÜRTECHNIK GMBH & CO.KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. Are sediul în Obermichelbach, Germania.

 2. GUNTHER TORE ROMANIA

  Romania

  Günther Tore Romania a fost fondata in 2003, ca importator oficial pentru Romania al Günther Tore GmbH, unul din liderii pietei mondiale de usi industriale. Cu o experienta de peste 40 de ani in domeniul usilor industriale, produsele Gunther Tore se remarca prin calitate, finisaj, durata indelungata de exploatare, garantie de minim 2 ani, toate imbinate intr-un deplin acord cu cerintele arhitectonice. Am castigat clienti importanti (retele auto, unitati de productie, unitati de transport, depozite, garaje subterane), oferind o gama larga de sisteme de porti atat pentru domeniul industrial cat si pentru utilizatorii individuali: usi sectionale, usi rulou, grilaje rulou, usi rapide, usi pliante, usi culisante, usi de hangar, tehnica de incarcare, usi antifoc etc. Pe langa Gunther Tore reprezentam in Romania alte cateva companii europene din domeniul usilor industriale: Stertil (Olanda), ITW-Torsysteme (Germania), Butzbach Hangartore (Germania), Came (Italia), Rolling Center (Italia).

 3. AZ ACTIV SERV SRL

  Romania

 4. C PROX LTD INCLUDING QUANTEK

  Regatul Unit

  Compania C PROX LTD INCLUDING QUANTEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi automate si controlul accesului, Safety equipment for garage, Door Lock Systems, toilets for the disabled, și Usi automate si controlul accesului. Are sediul în Dronfield, Regatul Unit.

 5. NAVATEK PUERTAS AUTOMATICAS S.L

  Spania

  Compania NAVATEK PUERTAS AUTOMATICAS S.L, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru garaje, automatic grilles, doors and gates, roller shutter fitting, și Usi pentru garaje. Are sediul în Burlada, Spania.

 1. INFRACA SL

  Spania

  Compania INFRACA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi culisante industriale, Doors for cold rooms, industrial doors, Usi culisante industriale, și cold stores. Are sediul în Massalfassar, Spania.

 2. N&NOVA, LDA

  Portugalia

  Compania N&NOVA, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile moveable wall installation, awning installation, installation, și installation of load-bearing structures. Are sediul în Maia, Portugalia.

 1. THE AUTOMATIC DOOR COMANY

  Regatul Unit

  Compania THE AUTOMATIC DOOR COMANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminum doors, automatic doors, automatic barriers for gates, și automatic door installation. Are sediul în Bromborough, Regatul Unit.

 2. ISG

  Letonia

  Compania ISG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi blindate si usi ignifuge industriale, Usi automate si controlul accesului, Usi industriale, metal doors, Usi blindate si usi ignifuge industriale, Usi automate si controlul accesului, și Usi industriale. Are sediul în Riga, Letonia.

 3. FINGERSAFE GB LTD

  Regatul Unit

  Compania FINGERSAFE GB LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi automate si controlul accesului, Mobilier pentru invatamant, Usi automate si controlul accesului, safety articles, și Mobilier pentru invatamant. Are sediul în Rayleigh, Regatul Unit.

 4. BAUPORTE DESIGN ENTRANCES

  Olanda

  Compania BAUPORTE DESIGN ENTRANCES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sliding doors, security doors, entry control system, și revolving doors. Are sediul în Amstelveen, Olanda.

 5. DUBOIS INDUSTRIES

  Franta

  Compania DUBOIS INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knick-knacks, boards and electronic systems, și key cabinet. Are sediul în Cahors, Franta.

 6. SACOM SUD SAS INSTALLATORE CAME AUTOMAZIONE CANCELLI

  Italia

  Compania SACOM SUD SAS INSTALLATORE CAME AUTOMAZIONE CANCELLI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, automatic controls for barriers and car parks, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, automatic devices for car parks, și automatic grilles. Are sediul în Cercola, Italia.

 7. SESAMO S.R.L.

  Italia

  Compania SESAMO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi automate si controlul accesului, Inchidere automata - sisteme, Usi automate si controlul accesului, Inchidere automata - sisteme, automated door and window systems, și automatic doors. Are sediul în Terruggia, Italia.

 8. MOHS GMBH

  Germania

  Compania MOHS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. Are sediul în Hamm, Germania.

 1. GUNNEBO BELGIUM

  Belgia

  Compania GUNNEBO BELGIUM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Seifuri si dulapuri securizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, Usi automate si controlul accesului, Controlarea accesului - instalatii si material, safety systems, Safety systems, și Usi automate si controlul accesului. Are sediul în Drogenbos, Belgia.

 2. AUTOMATIC SYSTEMS

  Belgia

  Compania AUTOMATIC SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, high security gates, Controlarea accesului - instalatii si material, pedestrian barriers, și safety barriers. Are sediul în Wavre, Belgia.

 3. ADVANCE ACCESS UK

  Regatul Unit

  Compania ADVANCE ACCESS UK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile revolving doors. Are sediul în Reading, Regatul Unit.

 4. FAAC ENTRANCE SOLUTIONS

  Belgia

  Compania FAAC ENTRANCE SOLUTIONS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic doors, și manufacturer of automatic barriers for car parks. Are sediul în Jabbeke, Belgia.

 5. HODEL TORANLAGEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HODEL TORANLAGEN GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. Are sediul în Homburg, Germania.

 6. APERTO TORANTRIEBE GMBH

  Germania

  Compania APERTO TORANTRIEBE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. Are sediul în Kirchheim, Germania.

 7. GS INGENIERIE

  Franta

  Compania GS INGENIERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchidere automata - sisteme, Controlarea accesului - instalatii si material, Inchidere automata - sisteme, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Apt, Franta.

 8. R. BISCHOFF AUTOMATISCHE TÜRSYSTEME GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania R. BISCHOFF AUTOMATISCHE TÜRSYSTEME GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. Are sediul în Gehrden, Germania.

 9. DOORSAN OTOMATIK KAPI SISTEMLERI

  Turcia

  Compania DOORSAN OTOMATIK KAPI SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sectional doors, automation for swing doors, și garage doors. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. ERS SYSTEM

  Turcia

  Compania ERS SYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. Are sediul în Izmir, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Usi automate si controlul accesului - Import export

Număr de rezultate

1.442 Intreprinderile