• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fibra si lana de sticla

Rezultate pentru

Fibra si lana de sticla - Import export

 1. TESPE - TENUTE SPECIALI

  Italia

  Verified by europages badge

  Tespe is a highly specialised leader in the production of technical fabrics for thermal insulation and industrial sealing gaskets for high-temperature applications. Rope, braid, sleeves, tape, fabrics, insulating and heat-resistant products, expansion joints. It manufactures and sells a vast range of industrial gaskets for static and dynamic sealing: Special DYNAPACK® braids for pumps and valves, sheets and gaskets in graphite and asbestos-free, semi-finished items and products in PTFE.

 2. OCV ITALIA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania OCV ITALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibra si lana de sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fibreglass spun yarns, carbon fibers, glass fibres, glass wool fibres, glass wool products for soundproofing, wires, glass wool rolls, glass wool fabrics, și fibreglass fabrics. Are sediul în Besana In Brianza, Italia.

 3. POLSAN DÖKÜM KOMPOZIT POLYESTER

  Turcia

  Compania POLSAN DÖKÜM KOMPOZIT POLYESTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibra si lana de sticla. Are sediul în istanbul, Turcia.

 4. BIHAMD MINERAL FIBER

  Turcia

  Compania BIHAMD MINERAL FIBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie organica - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibra si lana de sticla, Iuta - fibre, Fibra si lana de sticla, și Iuta - fibre. Are sediul în Karaman, Turcia.

 5. ANKA TEXTILE

  Turcia

  Compania ANKA TEXTILE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibra si lana de sticla, Polyamide, polyester and nylon yarns, Fibra si lana de sticla, și wool wadding. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JUNO COMPOSITES LTD

  Irlanda

  Compania JUNO COMPOSITES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibra si lana de sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carbon fibre part moulding, carbon fibre fabrics, carbon fibres, și recycling of carbon fibres. Are sediul în Emyvale, Irlanda.

 2. BRANDENBURGER ISOLIERTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BRANDENBURGER ISOLIERTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibra si lana de sticla. Are sediul în Landau, Germania.

 3. IDEAL POLYESTER KOMPOZIT

  Turcia

  Compania IDEAL POLYESTER KOMPOZIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibra si lana de sticla. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. I & S COMPOSITES

  Regatul Unit

  Compania I & S COMPOSITES, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibra si lana de sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass fibre technology. Are sediul în Cranworth, Regatul Unit.

 5. L.C.R COUVERTURE

  Franta

  Compania L.C.R COUVERTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibra si lana de sticla. Are sediul în Athis-Mons, Franta.

 1. IGNIFUGADOS SELLA2 S.L

  Spania

  Compania IGNIFUGADOS SELLA2 S.L, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibra si lana de sticla. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. MAPU MASSETTI PUZO

  Italia

  Compania MAPU MASSETTI PUZO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibra si lana de sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cellular concrete. Are sediul în Ariano Irpino, Italia.

 1. CECCHETTI E GHIRELLI DUE SNC

  Italia

  Compania CECCHETTI E GHIRELLI DUE SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibra si lana de sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse intermediare, glassfibre, carbon fibres, kevlar, și Materiale plastice - produse intermediare. Are sediul în Fiorano, Italia.

 2. C3L

  Franta

  Compania C3L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolatie fonica - materiale, Izolare termica - materiale, Fibra si lana de sticla, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, Izolatie fonica - materiale, Izolare termica - materiale, Fibra si lana de sticla, și Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. Are sediul în Castres, Franta.

 3. BASH-TEC GMBH

  Germania

  Compania BASH-TEC GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibra si lana de sticla. Are sediul în Burbach, Germania.

 4. XT INSULATION SPA

  Italia

  Compania XT INSULATION SPA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibra si lana de sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rock wool, fibres and glass wool, heat insulation and soundproofing materials, și rock wool insulating materials. Are sediul în Bibbiano, Italia.

 5. LLC SMARTSERVICE

  Rusia

  Compania LLC SMARTSERVICE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Buloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibra si lana de sticla, Cuplaje mecanice, Fibra si lana de sticla, Cuplaje mecanice, aramidic fabrics, și Composite parts for renovation work. Are sediul în Kazan, Rusia.

 6. MONDO COMPOSITI

  Albania

  Compania MONDO COMPOSITI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibra si lana de sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rally replacements, fibreglass working, Carbon fibre components, și bespoke machining. Are sediul în Durazzo, Albania.

 7. NOVACRET FASERBAUSTOFF-TECHNIK GMBH

  Germania

  Compania NOVACRET FASERBAUSTOFF-TECHNIK GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibra si lana de sticla. Are sediul în Bernkastel-Kues, Germania.

 8. FIBROTEKS DOKUMA SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Turcia

  Compania FIBROTEKS DOKUMA SANAYI VE TICARET A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibra si lana de sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fibreglass working, fibreglass fabrics, și fibreglass products. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 1. STRONGLASAS, UAB

  Lituania

  Compania STRONGLASAS, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla tratata termic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de sticla si produse din sticla, Fibra si lana de sticla, Geam armat plat, Geam securizat plat, Import-export de sticla si produse din sticla, Fibra si lana de sticla, Geam armat plat, și Geam securizat plat. Are sediul în Alytus, Lituania.

 2. SUBOR BORU SANAYI VE TICARET A.S.

  Turcia

  Compania SUBOR BORU SANAYI VE TICARET A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tuburi si tevi din cauciuc si plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare din material plastic, Silozuri din material plastic, Fibra si lana de sticla, Rezervoare din material plastic, Silozuri din material plastic, și Fibra si lana de sticla. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

 3. FERLAM COMPENSATEURS

  Franta

  Compania FERLAM COMPENSATEURS, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolare termica - materiale, Minereuri, Izolatie fonica - materiale, Fibra si lana de sticla, Izolare termica - materiale, Minereuri, Izolatie fonica - materiale, și Fibra si lana de sticla. Are sediul în Roubaix, Franta.

 4. DEUSS GMBH

  Germania

  Compania DEUSS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - articole de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, Izolare termica - materiale, Fibra si lana de sticla, Sticla pentru industrie, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Izolare termica - materiale, Fibra si lana de sticla, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Schwelm, Germania.

 5. CORREZE ENROBES

  Franta

  Compania CORREZE ENROBES, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolatie fonica - materiale, Izolare termica - materiale, Fibra si lana de sticla, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, Izolatie fonica - materiale, Izolare termica - materiale, Fibra si lana de sticla, și Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. Are sediul în Tulle, Franta.

 6. MEGAFORM GMBH

  Germania

  Compania MEGAFORM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibra si lana de sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fibreglass products, fibreglass containers, și fibreglass laminates. Are sediul în Bad Kreuznach, Germania.

 7. ISOLAURE

  Franta

  Compania ISOLAURE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibra si lana de sticla. Are sediul în Toulouse, Franta.

 8. WILHELM SCHIFFER UND SOHN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WILHELM SCHIFFER UND SOHN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii si garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material plastic - produse pentru industrie, Izolare termica - materiale, Fibra si lana de sticla, Tesaturi, Material plastic - produse pentru industrie, Izolare termica - materiale, Fibra si lana de sticla, și Tesaturi. Are sediul în Erkelenz, Germania.

 9. VISOELEC GMBH

  Elvetia

  Compania VISOELEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibra si lana de sticla, Sticla pentru industrie, Optica - instrumente, Radare si radionavigatie, Fibra si lana de sticla, Sticla pentru industrie, Optica - instrumente, și Radare si radionavigatie. Are sediul în Fislisbach, Elvetia.

 10. FIBERTECH GMBH

  Elvetia

  Compania FIBERTECH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibra si lana de sticla, Sticla pentru industrie, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Fibra si lana de sticla, Sticla pentru industrie, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, și Hi-fi, televiziune si video - accesorii. Are sediul în Däniken, Elvetia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit