• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sistem de securitate aeriana

Rezultate pentru

Sistem de securitate aeriana - Import export

 1. AERO RADAR MISIONES ESPECIALES RESCATE SALVAMENTO VIGILANTE DEL CIELO SLU

  Spania

  Compania AERO RADAR MISIONES ESPECIALES RESCATE SALVAMENTO VIGILANTE DEL CIELO SLU, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sistem de securitate aeriana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gardieni, flying school for radio-controlled model airplanes, spacecraft design, Gardieni, și technical consultants on space and defence projects. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. G4S GENERAL SERVICES

  Luxemburg

  Compania G4S GENERAL SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectie si securitate - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sistem de securitate aeriana, Gardieni, Sistem de securitate aeriana, Gardieni, personnel training, și Data security. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 3. CHEMTEC SICHERUNGSSYSTEME

  Germania

  Compania CHEMTEC SICHERUNGSSYSTEME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sistem de securitate aeriana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seals, și lead seals for packing. Are sediul în Hersbruck, Germania.

 4. THALES DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania THALES DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sistem de securitate aeriana. Are sediul în Ditzingen, Germania.

 5. ZUDEN TECHNOLOGY (HK) CO., LTD

  China

  Compania ZUDEN TECHNOLOGY (HK) CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sistem de securitate aeriana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tv surveillance camera, și alarm systems. Are sediul în Henggang Town, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALISTE FORMACIÓN - CURSOS AVSEC Y FORMACIÓN EN SEGURIDAD PRIVADA

  Spania

  Compania ALISTE FORMACIÓN - CURSOS AVSEC Y FORMACIÓN EN SEGURIDAD PRIVADA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sistem de securitate aeriana. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. PRO SECURITY SYSTEME

  Tunisia

  Compania PRO SECURITY SYSTEME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sistem de securitate aeriana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile alarm system, și Video surveillance. Are sediul în sousse, Tunisia.

 3. MAPESEN TECHNOLOGY LIMITED

  China

  Compania MAPESEN TECHNOLOGY LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sistem de securitate aeriana. Are sediul în Shenzhen, China.

 4. BOGSONIC TRANSPORTING SRL

  Romania

  , suntem o casa de expeditii cu experiență de peste 25 de ani în Europa, în domeniul transportului rutier, maritim și aerian de marfuri, precum și servicii conexe. Saptamanal avem curse in sistem complet 24 tone catre : Germania, Austria, Olanda, Anglia, Belgia, Spania, Italia, Norvegia, Suedia, Danemarca cat si grupaje prin linii de grupaj dedicate fiecaror tarii in parte din uniunea europeana sau Turcia, Rusia, Ucraina, Moldova, tari no-EU Pentru transportul maritim sau aerian de marfuri, am rugamintea sa ne cereti o cerere de cotatie in functie de perioada in care se doreste organizarea transportului deoarece este o piata activa si presupune schimbari importante de la o destinatie la alta. Tin sa precizez ca facem parte din grupul Global Logistic Network ce are ca si parteneriat peste 148 de tari ale lumii care sunt atent selectati pentru o siguranta sporita din punctul de vedere al securitatii cat si a asigurarilor de marfuri. Asigurarea companiei noastre este standard de 150.000 Euro iar a partenerilor nostrii variaza de la 100000 Euro pana la 1500000 Euro, in functie de tipul transportului se poate adapta pe baza nevoilor dumneavoastra.

 5. LEUZE ELECTRONIC GMBH + CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  For 60 years, with curiosity and determination, the Sensor People from Leuze have been creating innovations and technological milestones in industrial automation. They are driven by the success of their customers. Yesterday. Today. Tomorrow. The technology leader’s high-tech product range includes a number of different sensors for the field of automation technology. Among these are switching and measuring sensors, identification systems, and data transmission and image processing solutions. As a Safety Expert, Leuze is also focused on components, services and solutions for safety at work. Leuze concentrates on its core industries, in which the Sensor People have extensive, specific application know-how and many years of experience. These include intralogistics and the packaging industry, machine tools, the automotive industry as well as laboratory automation. Leuze was founded in 1963, headquartered in Owen/Teck in Southern Germany. Today there are about 1500 Sensor People around the world who are working with determination and passion for progress and transformation to make their customers successful in a constantly changing industry. Regardless of whether in the technological competence centers or in one of the 21 sales companies, supported by more than 40 international distributors.

 1. STL SYSTEMS AG

  Elvetia

 2. SISTEM - FTO D.O.O.

  Serbia

 1. ACIC

  Belgia

  Compania ACIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme video de supraveghere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sistem de viziune industriala, Alarme - material de supraveghere, Controlul securitatii in industrie, Sistem de viziune industriala, Alarme - material de supraveghere, Controlul securitatii in industrie, și customer tracking systems for shopping centres. Are sediul în MONS, Belgia.

 2. SISTEM - FTO 011 A.D.

  Serbia