• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • containere - transport aerian

Rezultate pentru

Containere - transport aerian - Import export

 1. METALLBAU EMMELN GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Metallbau Emmeln is focused on manufacturing offshore containers in accordance with DNV 2.7-1 and DNV 2.7-2 as well as EN 12079. We carry out development and testing/certification of these products in collaboration with GL (Germanischer Lloyd). Our products: Transformer stations, fire protection containers, noise protection containers, special containers and control cabinet containers. In the offshore sector, special requirements are placed on containers which other containers cannot meet. Offshore containers are used for transporting goods, but also as enclosures for machines, systems and controls, as storage space or for accommodating people on oil and gas drilling platforms, as well as on transformer platforms.

 2. MAYUMBE CONNECTING

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania MAYUMBE CONNECTING, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fret internaţional, Containere - transport aerian, Transport maritim de marfuri, Import-export - vehicule si materiale de transport, Autoturisme la mana a doua, Camionete la mana a doua, Import-export - material electric si electronic, Import-export - informatica, și Laptopuri. Are sediul în Liège, Belgia.

 3. DIRCO EXPRESS CARGO

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania DIRCO EXPRESS CARGO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - transport aerian, Fret internaţional, Containere - trasnsport maritim, Transport maritim de marfuri, Transporturi aeriane, Transporturi maritime si fluviale, Transport marfuri, sea transport, și door to door forwarding. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. EXPRESS DARYLINE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EXPRESS DARYLINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comisionari pentru transporturi internationale, Fret internaţional, Transport maritim de marfuri, Containere - transport aerian, Containere - trasnsport maritim, Comisionari pentru transporturi internationale, International bulk goods transport, Fret internaţional, și Transport maritim de marfuri. Are sediul în Villepinte, Franta.

 5. CAG LOGISTICS

  Turcia

  Compania CAG LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - servicii logistice, Transporturi feroviare in containere, Transport rutier - servicii logistice, logistics, și Transporturi feroviare in containere. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ZIEGLER NEDERLAND B.V.

  Olanda

  Compania ZIEGLER NEDERLAND B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de standuri mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - transport aerian, Informatii rutiere - servicii, Containere - transport aerian, Informatii rutiere - servicii, goods transport by sea, și air transport. Are sediul în Rotterdam-albrandswaard, Olanda.

 2. PRIORITY-TRANS LLC

  Belarus

  Compania PRIORITY-TRANS LLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fret internaţional, Transport de bani si valori, Fret internaţional, și Transport de bani si valori. Are sediul în Mińsk, Belarus.

 3. CHAMPION GSE

  Statele Unite ale Americii

  Compania CHAMPION GSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. Are sediul în Springfield, Statele Unite ale Americii.

 4. DARQUE LOGISTICS FRANCE TURKEY

  Franta

  Compania DARQUE LOGISTICS FRANCE TURKEY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi aeriane, Tranzit portuar, Transporturi aeriane, overland transports, sea transport, și Tranzit portuar. Are sediul în Roissy Cdg, Franta.

 5. UNIVERSAL EXPRESS ZAVENTEM - AIRFREIGHT

  Belgia

  Compania UNIVERSAL EXPRESS ZAVENTEM - AIRFREIGHT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit aeroportuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de marfuri, Containere - transport aerian, Expeditori si consolidatori, Transport aerian de marfuri, door-to-door air shipments of goods, Containere - transport aerian, și Expeditori si consolidatori. Are sediul în Brucargo, Belgia.

 1. AML

  Belgia

  Compania AML, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - trasnsport maritim. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - transport aerian, Logistica in antrepozite, Transport rutier, Containere - transport aerian, Logistica in antrepozite, Transport rutier, și goods transport by sea. Are sediul în Antwerp, Belgia.

 2. AMS DEL ECUADOR

  Ecuador

  Compania AMS DEL ECUADOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii maritime - navlositori, Customs, bonded warehouses, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Guayaquil, Ecuador.

 1. DSECARGO

  Olanda

  Compania DSECARGO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport marfuri, Containere - transport aerian, road haulage services, mixed road-air transport, Transport marfuri, și Containere - transport aerian. Are sediul în Almelo, Olanda.

 2. MEOS

  Spania

  Compania MEOS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. SUPERCARGA EXPRESS

  Statele Unite ale Americii

  Compania SUPERCARGA EXPRESS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi aeriane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - transport aerian, și Containere - transport aerian. Are sediul în Miami, Statele Unite ale Americii.

 4. TECH S.A.T GMBH

  Germania

  Compania TECH S.A.T GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Programare si software, Containere - transport aerian, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Cercetare stiintifica - aparate, Programare si software, Containere - transport aerian, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, și Cercetare stiintifica - aparate. Are sediul în Poing, Germania.

 5. TRANSPORT MARITIME ET TRANSIT

  Franta

  Compania TRANSPORT MARITIME ET TRANSIT, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de inchiriere aeronave, Agentii maritime - navlositori, Transport aerian de marfuri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Agentii de inchiriere aeronave, Agentii maritime - navlositori, Transport aerian de marfuri, și Linii aeriene - serviciul de marfuri. Are sediul în Croissy Beaubourg, Franta.

 6. HOFFMANN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HOFFMANN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - transport aerian, și Containere - transport aerian. Are sediul în Rosenheim, Germania.

 7. OHNHÄUSER GMBH

  Germania

  Compania OHNHÄUSER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Wallerstein, Germania.

 8. INTERCAT

  Belgia

  Compania INTERCAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi rutiere in containere, Transporturi feroviare in containere, Containere - trasnsport maritim, Transporturi rutiere in containere, Transporturi feroviare in containere, și Containere - trasnsport maritim. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. DELTA GROUP LTD

  Rusia

  Compania DELTA GROUP LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - transport aerian, Docuri si antrepozite, Logistica in antrepozite, Import-export - agenti, Containere - transport aerian, Docuri si antrepozite, Logistica in antrepozite, și Import-export - agenti. Are sediul în Moscow, Rusia.

 2. SITEC AEROSPACE GMBH

  Germania

  Compania SITEC AEROSPACE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalatori pentru transportul aerian, și Ambalatori pentru transportul aerian. Are sediul în Bad Tölz, Germania.

 3. TRANSIMPEX LLC

  Armenia

  Compania TRANSIMPEX LLC, care își desfășoară activitatea în domeniul Expeditori si consolidatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi mixte feroviare-autostrada, Containere - transport aerian, Containere - trasnsport maritim, Transporturi feroviare, Transporturi mixte feroviare-autostrada, Containere - transport aerian, Containere - trasnsport maritim, și Transporturi feroviare. Are sediul în Yerevan, Armenia.

 4. FAI RENTAJET AKTIENGESELLSCHAFT

  Germania

  Compania FAI RENTAJET AKTIENGESELLSCHAFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii aeriene - serviciul de marfuri, Ambalatori pentru transportul aerian, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Ambalatori pentru transportul aerian, și Companii aeriene - servicii pentru pasageri. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 5. SCHENKER

  Belgia

  Compania SCHENKER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - servicii logistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit portuar, Containere - transport aerian, containerised goods air cargo, Tranzit portuar, logistics services, și Containere - transport aerian. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 6. DIRECT SERVICE SRL

  Italia

  Compania DIRECT SERVICE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - trasnsport maritim, Containere - transport aerian, road transport of merchandise, international transport, Containere - trasnsport maritim, și Containere - transport aerian. Are sediul în Salgareda, Italia.

 7. ANDREAS LECHLEITER PRODUKTIONS UND VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania ANDREAS LECHLEITER PRODUKTIONS UND VERTRIEBS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - transport aerian, și Containere - transport aerian. Are sediul în Fuchstal, Germania.

 8. SCHAULANDT SCHIFFAHRTS- & SPEDITIONS GMBH & CO KG

  Germania

  Compania SCHAULANDT SCHIFFAHRTS- & SPEDITIONS GMBH & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - transport aerian, Customs, bonded warehouses, Special transport, și Containere - transport aerian. Are sediul în Hamburg, Germania.

 9. WOLFGANG LEITNER EDVBERATUNGSGES. MBH

  Germania

  Compania WOLFGANG LEITNER EDVBERATUNGSGES. MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - suporturi de stocare a datelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Programare si software, Containere - transport aerian, Micro-informatica - consiliere, Programare si software, și Containere - transport aerian. Are sediul în Zorneding, Germania.

 10. PIEZOMECHANIK GMBH

  Germania

  Compania PIEZOMECHANIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - transport aerian, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Containere - transport aerian, și Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. Are sediul în München, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Containere - transport aerian - Import export

Număr de rezultate

7.105 Intreprinderile