STL SYSTEMS AG

Elvetia

Factory icon Fabricant/ producator

STL SYSTEMS AG
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Elvetia

O singură placă MiniFEB (Front End Board) permite funcționarea în paralel a 3 senzori. MiniFEB are un protocol de ieșire TCP/IP și poate fi utilizat pentru sisteme cu mai multe canale prin combinarea cu un comutator. O placă de bază poate fi utilizată pentru alimentarea cu energie și sincronizarea tuturor plăcilor MiniFEB. Prețurile pot varia în funcție de lungimea de cablu solicitată și de sursa de alimentare disponibilă.

Solicitați o ofertă

Elvetia

Măsurarea semnalelor magnetice și electrice cu ADC-urile unice de 26 de biți ale STL Pentru măsurarea câmpurilor electrice și magnetice, unicul ADC de 26 de biți de la STL este un pionierat al funcționării într-un sistem subacvatic. Pe lângă desfășurarea și recuperarea configurația în lanț prin intermediul unui singur cablu utilizat pentru alimentarea cu energie și transmiterea de date utilizează trei sau mai multe platforme de senzori sunt complet conectate la stația de bază. Senzorii de mediu și de presiune utilizează un preamplificator de izolare cu zgomot foarte redus, iar partea frontală a senzorului analogic este formată din 3 perechi de electrozi UEP Carbon. Convertorul analogic-digital pe 26 de biți este cel pe care se bazează partea digitală, cu o nouă performanță de vârf. Ieșirea semnalului compensat geometric prin procesarea digitală a semnalului consecvent asigură temperatura. Pentru a realiza alinierea software, senzorii de înclinare sunt utilizați pentru a obține setări precise cu o pereche de componente vectoriale de câmp electric de înaltă rezoluție.

Solicitați o ofertă

Elvetia

STL oferă simulatorul de câmp magnetic terestru (EMFS), care poate fi utilizat pentru simularea câmpului magnetic terestru la nivel mondial. Simulatoarele de câmp magnetic terestru (EMFS) sunt instalate în mod obișnuit într-o zonă de golf sau în estuarul unui râu, precum și în porturi artificiale. Sistemul EMFS este utilizat pentru calibrarea sistemului de demagnetizare de la bord (OBDS) și pentru pregătirea navei Marinei Militare pentru orice misiune de operare și pentru simularea dedicată a câmpului magnetic în zona de misiune. Cantitatea și tipul de senzori utilizați, matricea de senzori, software-ul și sistemul de bobine, inclusiv sursele de energie, sunt întotdeauna proiectate în funcție de cerințele specifice ale clientului. STL poate furniza: - Matrice de senzori completă - Sistem de achiziție de date - Software de control și evaluare - cabluri de bobină și surse de alimentare Prețurile pot varia în funcție de lungimea de cablu solicitată, de sursa de alimentare disponibilă și de câmpul magnetic necesar.

Solicitați o ofertă

Elvetia

Seria de convertoare analog-digitale de tip "DX" este special concepută pentru un domeniu dinamic mare și o stabilitate ridicată, ceea ce le face potrivite pentru aproape toate aplicațiile.Aceste convertoare analog-digitale au calibrări digitale interne, ceea ce duce la un semnal de ieșire foarte semnificativ. Datorită acestei prelucrări digitale a semnalelor, toate semnalele au funcția de transfer identică, ceea ce permite o post-procesare de mare precizie a datelor. Puncte forte - Consum redus de energie - Zgomot foarte redus, gamă dinamică mare și liniaritate ridicată - Compensarea digitală a temperaturii minimizează derivatele - Ieșirea senzorului corectată digital cu erori în ceea ce privește scalarea și decalajul - Dimensiuni mici și greutate redusă - Un singur cablu coaxial pentru alimentare și date introduce o semnătură magnetică minimă

Solicitați o ofertă
English Vezi cele 12 de produse Deutsch Vezi cele 12 de produse Български Vezi cele 12 de produse Čeština Vezi cele 12 de produse Dansk Vezi cele 12 de produse Español Vezi cele 12 de produse Suomi Vezi cele 12 de produse Français Vezi cele 12 de produse Eλληνική Vezi cele 12 de produse Magyar Vezi cele 12 de produse Italiano Vezi cele 12 de produse Lietuvių Vezi cele 12 de produse Nederlands Vezi cele 12 de produse Polski Vezi cele 12 de produse Português Vezi cele 12 de produse Svenska Vezi cele 12 de produse Slovenščina Vezi cele 12 de produse Türkçe Vezi cele 12 de produse

Compania STL SYSTEMS AG, este o societate Fabricant/ producator, creată în anul 1998, care își desfășoară activitatea în domeniul Senzori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile magnetometers, și Measurement transformers. Are sediul în Tägerwilen, Elvetia.

Alte societăți din același domeniu de activitate:

Documente

Domain icon Fabricant/ producator

STL SYSTEMS AG

Hauptstrasse 137E

8274 Tägerwilen - Elvetia

Contact

Informații companie

Cifre-cheie

 • Efectiv
  11 – 50
 • Comercianti
  1 – 10

Organizare

 • Anul crearii
  1998
 • Activitate principala
  Fabricant/ producator

Informații comerciale

Zone comerciale

 • Check Circle Outline icon International

Modalitati de plata

 • Virare Telex
 • Scrisoare de credit in asteptare

Zone de livrare

Activități ale STL SYSTEMS AG

 • Senzori
 • magnetometers
 • Measurement transformers
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit