• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sarma ghimpata din metale feroase

Rezultate pentru

Sarma ghimpata din metale feroase - Import export

 1. KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din otel, Sarma ghimpata din metale feroase, Sarma si cablu din otel, Sarma ghimpata din metale feroase, și screw binding systems. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER

  Germania

  Compania WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma ghimpata din metale feroase. Are sediul în Bad Gandersheim, Germania.

 3. DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS

  Turcia

  Compania DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma ghimpata din metale feroase. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 4. ERKARE METAL

  Turcia

  Compania ERKARE METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma ghimpata din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fences, Metal fences, și Wire mesh screening. Are sediul în Adana, Turcia.

 5. METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO.

  Turcia

  Compania METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma ghimpata din metale feroase. Are sediul în Dörtyol Hatay, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. YUGSTAL

  Ucraina

  Compania YUGSTAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma ghimpata din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal laminates, și waste collection bells. Are sediul în Zaporizhya, Ucraina.

 2. ARTIK STEEL LLC

  Ucraina

  Compania ARTIK STEEL LLC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla si tevi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma ghimpata din metale feroase, aluminium tubes, Sarma ghimpata din metale feroase, și aluminium and copper rods. Are sediul în Nikopol, Ucraina.

 3. CAVATORTA FRANCE

  Franta

  Compania CAVATORTA FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grilaje metalice, Sarma ghimpata din metale feroase, Grilaje metalice, metal gratings for fencing, do-it-yourself items, și Sarma ghimpata din metale feroase. Are sediul în Villeneuve-Saint-Germain, Franta.

 4. EUROBARB CONCERTINA

  Polonia

  Compania EUROBARB CONCERTINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma ghimpata din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fencing, și english concertinas. Are sediul în Ostrów Wielkopolski, Polonia.

 5. ANPING RAZOR MESH FENCE FACTORY

  China

  Compania ANPING RAZOR MESH FENCE FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma ghimpata din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile barbed wire. Are sediul în hengshui, China.

 1. HEBEI YUSEN METAL WIRE MESH CO.,LTD.

  China

  Compania HEBEI YUSEN METAL WIRE MESH CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma ghimpata din metale feroase. Are sediul în Hengshui, China.

 2. FRIENDS INTERNATIONAL

  Bangladesh

  Compania FRIENDS INTERNATIONAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din otel, Sarma ghimpata din metale feroase, Trefilarea metalelor feroase, Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din otel, Sarma ghimpata din metale feroase, Trefilarea metalelor feroase, și Sarma si cablu din metale feroase. Are sediul în Chittagong, Bangladesh.

 1. SUNNY BARBED WIRE FACTORY

  China

  Compania SUNNY BARBED WIRE FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma ghimpata din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile barbed wire. Are sediul în Hengshui, China.

 2. KONHTA RAZOR WIRE FACTORY

  China

  Compania KONHTA RAZOR WIRE FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma ghimpata din metale feroase. Are sediul în hengshui, China.

 3. MWM TECHNIC

  Turcia

  Compania MWM TECHNIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma ghimpata din metale feroase. Are sediul în Adana, Turcia.

 4. TELLINI DIS TICARET AS.

  Turcia

  Compania TELLINI DIS TICARET AS., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma ghimpata din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hedge, și Furnishings. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC

  Ucraina

  Compania BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panze metalice si plase metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma ghimpata din metale feroase, și Sarma ghimpata din metale feroase. Are sediul în Lugansk, Ucraina.

 6. CAPITAL PRODUCTS LIMITED

  Irlanda

  Compania CAPITAL PRODUCTS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scrima - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma ghimpata din metale feroase, Inginerie - asamblori industriali, Sarma ghimpata din metale feroase, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 7. CAIMAN INDUSTRIAL GROUP

  Ucraina

  Compania CAIMAN INDUSTRIAL GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma ghimpata din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile barbed wire, și Galvanised barbed wire. Are sediul în Lugansk, Ucraina.

 8. PEWAG S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania PEWAG S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma ghimpata din metale feroase, și Sarma ghimpata din metale feroase. Are sediul în Vamberk, Republica Ceha.

 1. EMIL HITZ AG

  Elvetia

  Compania EMIL HITZ AG, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma ghimpata din metale feroase, și Sarma ghimpata din metale feroase. Are sediul în Bassersdorf, Elvetia.

 2. VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V.

  Olanda

  Compania VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma ghimpata din metale feroase, și Sarma ghimpata din metale feroase. Are sediul în Dokkum, Olanda.

 3. SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS

  Turcia

  Compania SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma ghimpata din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile barbed wire. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. CLD FENCING SYSTEMS

  Regatul Unit

  Compania CLD FENCING SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma ghimpata din metale feroase. Are sediul în Sandbach, Regatul Unit.

 5. ANPING JINBAOLI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  China

  Compania ANPING JINBAOLI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma ghimpata din metale feroase. Are sediul în Hengshui, China.

 6. EUROPEAN SECURITY FENCING S.L.

  Spania

  Compania EUROPEAN SECURITY FENCING S.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma ghimpata din metale feroase, și Sarma ghimpata din metale feroase. Are sediul în Malaga, Spania.

 7. KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungaria

  Compania KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma ghimpata din metale feroase, și Sarma ghimpata din metale feroase. Are sediul în Hodmezovasarhely, Ungaria.

 8. SHIJIAZHUANG MINMETAL CO.,LTD

  China

  Compania SHIJIAZHUANG MINMETAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma ghimpata din metale feroase. Are sediul în Shijiazhuang City, Hebei Province, China.

 9. ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS

  Turcia

  Compania ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma ghimpata din metale feroase, și Sarma ghimpata din metale feroase. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. KOVINAR D.O.O.

  Slovenia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit