• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • prelucrarea otelului si a metalelor

Rezultate pentru

Prelucrarea otelului si a metalelor - Import export

 1. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA is a Portuguese company founded in 1996 and specializing as the best outsourcing partner for the production and manufacturing of precision mechanics – cut 3, 4 or 5 pieces (aluminum, steel or stainless steel. We supply all Central and Northern Europe with CNC precision machining, welding, made-to-measure projects, bespoke outsourcing, production in medium series, precision CNC machining of components in metallic alloys, project development and assembly. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO has a technical team of experts that provides your company with fast delays and customer support throughout the entire journey. Contact us today to know more about!

 2. TEPROSA GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TEPROSA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea otelului si a metalelor. Are sediul în Magdeburg, Germania.

 3. DAMEKS

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania DAMEKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de precizie, Prelucrarea otelului si a metalelor, machine parts, CNC milling, CNC turning, CNC, Metal working, plastics processing, și Matrite de precizie. Are sediul în Gdansk, Polonia.

 4. 3METALL DOERING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania 3METALL DOERING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea otelului si a metalelor. Are sediul în Stutensee, Germania.

 5. RS METALL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RS METALL GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea otelului si a metalelor. Are sediul în Görlitz Ot Hagenwerder, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PROFI METALL & TECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PROFI METALL & TECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea otelului si a metalelor. Are sediul în Stadtlohn, Germania.

 2. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - modelare si taiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Capace metalice, Prelucrarea otelului si a metalelor, Unelte de mana fara motor, Matritarea otelurilor si metalelor, Laminarea otelurilor si a metalelor, Precision stamping parts, stamping parts, Precision stamping parts, și Capace metalice. Are sediul în Olpe, Germania.

 3. JH METALL- & MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania JH METALL- & MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Prelucrarea otelului si a metalelor, Machining of metals, Large turned parts, Cylindrical grinding (service), Frezarea otelurilor si a metalelor, Prelucrarea otelului si a metalelor, 3D milling, și CNC 5-axis milling work. Are sediul în Thyrnau, Germania.

 4. EMK ALLSTEDT EMAIL-, METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EMK ALLSTEDT EMAIL-, METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea otelului si a metalelor. Are sediul în Allstedt, Germania.

 5. AKS HARTMETALLTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AKS HARTMETALLTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea otelului si a metalelor. Are sediul în Schwäbisch Gmünd, Germania.

 1. MFO S.A.

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania MFO S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - modelare si taiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea otelurilor si a metalelor, Curbarea otelurilor si a metalelor, Prelucrarea otelului si a metalelor, construction material, metal profiles, special profiles, steel profiles, manufacture of steel profiles, și Taierea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Sochaczew, Polonia.

 2. HEINZ STEPHAN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HEINZ STEPHAN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea otelului si a metalelor. Are sediul în Steinach, Germania.

 1. W&K METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania W&K METALLVERARBEITUNGS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea otelului si a metalelor. Are sediul în Hüllhorst, Germania.

 2. STALMA S.A.

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania STALMA S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea otelului si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ground bars, cold-drawn squares, hexagonal drawn bars, drawn steel bars, Bright steel bars, Peeled steel bars, și drawn wires. Are sediul în Lublin, Polonia.

 3. PMZ PLOTTERMESSER ZIESER

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania PMZ PLOTTERMESSER ZIESER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea otelului si a metalelor. Are sediul în Meiningen, Austria.

 4. STANTOOL

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania STANTOOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perforarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea otelului si a metalelor, Ambutisarea otelurilor si a metalelor, Indoirea otelurilor si a metalelor, Modelarea otelurilor si a metalelor, Prototipuri industriale, Prelucrarea otelului si a metalelor, Ambutisarea otelurilor si a metalelor, Indoirea otelurilor si a metalelor, și Modelarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Saint-Vith, Belgia.

 5. LASERTECHNIK WÜNSCH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LASERTECHNIK WÜNSCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea otelurilor si a metalelor, Indoirea otelurilor si a metalelor, Prelucrarea otelului si a metalelor, Cupru si aliaje de cupru, CNC bending parts, aerospace part, Metal precision parts, Assemblies for laser technology, și Taierea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Unna, Germania.

 6. MIRFO MACHINE TOOLS

  Romania

  Mirfo Machine Tools este un producator roman de masini-unelte speciale, echipamente si structuri mecanice diverse. Pe langa produsele complete realizate in uzina, MIRFO, ofera si servicii distincte de: - proiectare si oferirea de solutii tehnice; - prelucrare mecanica prin aschiere; - confectionare structuri metalice diverse; - montaj in uzina si lacatuserie generala; - tratamente termice si acoperiri; - vopsitorie si sablare; - mentenanta si reparatii; - marcaj CE; - ambalare; - expeditie. Calitatea produselor este verificata prin control vizual, control cu lichide penetrante, pulberi magnetice, US. Asiguram servicii de reparatii masini-unelte de alta fabricatie de tipul: - Prese mecanice; - Prese hidaulice; - Foarfeci ghilotina; - Masini de frezat. - Structuri mecanice variate pentru domeniile Metalurgie; Aeronautica; Naval; Auto; Petrol si gaze; Industria chimica; Agricultura; Constructii; Extractia carbunelui; Producerea energie electrice; Bunuri de larg consum. In realizarea produselor noastre, utilizam doar materiale de foarte buna calitate, garantata prin certificate emise de furnizori. SERVICIUL TEHNIC al MIRFO reuneste in cadrul echipei de proiectanti ingineri cu o vasta experienta in productia de MASINI-UNELTE si tineri ingineri complet acomodati tehnologiilor digitale din domeniu. Proiectantii MIRFO utilizeaza softul SOLIDWORKS pentru realizarea documentatiei de executie (schite 2 D, modele 3D). Pe masini universale realizam produse unicat!

 7. FIVEX SRL

  Romania

  Cu o experienta de peste 50 de ani in domeniul procesarii metalelor, FIVEX se concentreaza in acest moment pe doua directii principale: - constructii metalice industriale si civile; - prelucrari mecanice CNC In scopul realizarii acestora, in cadrul uzinei se desfasoara urmatoarele activitati: - Debitare automata (plasma si oxygaz), mecanica si manuala - Prelucrari mecanice CNC si clasice - Mecano-sudura - Vopsire lichida prin pulvarizare - Asamblare si Montaj in santier - Reparatii si Mentenanta Produsele noastre se adreseaza in special industriilor: automotive, minerit, energie, logistica, aerospațială, petrol si gaze, navala, chimica și constructiilor metalice. Capacitatile noastre tehnice și fluxul de producție flexibil ne-au permis să ne calificam drept furnizor pentru importante companii europene din tari precum: Franta, Germania, Elveția, Italia, Marea Britanie, Olanda, Norvegia și Luxemburg.

 8. ELECTROPRECIZIA AUTOMOTIVE EQUIPMENT

  Romania

  SC Electroprecizia Automotive Equipment SRL a fost infiintata in anul 2009 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc, face parte din Grupul ELECTROPRECIZIA S.A. (fondat in 1936) si ofera o gama larga de produse si servicii. Activitatile de baza ale companiei au pornit de la echipament electric şi electronic pentru o variata gama de automobile, tractoare şi camioane si s-au extins rapid cu servicii de tratamente termice(Recoacere, Carbonitrurare, Calire, Cementare), placari chimice(Zincare/Pasivare, Stanare, Cuprare, Brunare) si electrochimice, stantari, ambutisari si nu in ultimul rand servicii de remanufacturare alternatoare si demaroare.

 1. METAL PRODUCTION S.R.L.

  Romania

  Suntem o firma privata compusa din 35 de salariați cu calificări de strungar, frezor, găuritor si operator mașini cu comanda numerica (C.N.C.) si o persoană care se ocupa de controlul tehnic. Spațiul de lucru unde sunt instalate mașinile de prelucrare este de aproximativ 1.200 m.p. Experiența acumulata si profesionalismul personalului de care dispunem, alături de calitatea dotării tehnice ne încurajează sa căutam proiecte noi si complexe. Capacitatea de producție depinde de dimensiunile si de complexitatea pieselor de executat; Executam piese pe baza desenelor tehnice pentru industriile farmaceutica, alimentara, chimica, mecanica cu materialul nostru cu certificat de calitate 3.1 sau cu materialul clientului. Servim industriile romanești si străine cu repere mecanice prelucrate si tratate de peste un deceniu si in acest timp ne-am consolidat poziția pe piață. Beneficiarii pieselor prelucrate de către compania noastră sunt destinate exportului cu precădere in ITALIA, SPANIA, GERMANIA dar si ROMANIA. Putem executa repere mecanice in special unicate dar si serii mai mari, cu materialul nostru sau al clientului, prin procedee de strunjire, frezare, rectificare, găurire precum si repere sudate din metale feroase si neferoase. De asemenea realizam prin colaborare diverse tratamente (cu certificat de calitate) asupra pieselor: cementare, temperare, nitrurare, galvanizare, brunare, zincare, anodizare, fosfatare, vopsire cu pulbere.

 2. L.S.S.&MECSERV SRL

  Romania

  L.S.S.&MECSERV SRL is a family company that has activities in metalworking having as leaders people with great experience in this field. The company operates on the Romanian and European market creating quality parts from the client's drawings. The company's clients operate especially on the automated lines industry and packaging for various industries (paper, pharmaceutical, tobacco etc.), but also energy and railway industries. The present equipment allow us to work small and medium sized parts in small and medium batches. We own CNC machining centers with working capacity of 950 X 500 X 500 mm, CNC turning machine with working capacity max. diam. 150 X 300 mm, universal milling and turning machines. The company is expanding continuously, the owners wanting to grow the productive capacity and the diversification of the machining capabilities.

 3. SUMARO SRL

  Romania

  Activam in sectorul masinilor unelte si al prelucrarilor mecanice. Printre serviciile noastre se numara proiectarea, executia, modernizarea si repararea utilajelor de orice tip. Avantajul nostru il constituie spatiul propriu pe care il detinem in Bucuresti, unde executam in regie proprie majoritatea prelucrarilor mecanice. Avem posibilitatea de a executa prelucrari mecanice cu masini unelte care au urmatoarele capacitati : Strunjire verticala (CNC) pana la diametrul maxim de prelucrare 3.300mm; Strunjire orizontala pana la diametrul maxim de prelucrare 1.000mm/620mm(peste sanie) si lungimea intre varfuri 6.000mm; Alezare si frezare pe masini tip AFD 100 DRO; Rectificare cilindrica pana la diametrul maxim 450mm si lungimea intre varfuri 2.500mm; Alte operatii: strunjire, frezare, gaurire si rectificare plana.

 4. LASERPARTS4YOU

  Romania

  Laserparts4you.ro este portalul online pentru calcularea și comanda non-stop a reperelor metalice, debitate laser și îndoite. Cu o experiență de 35 de ani în domeniul prelucrării tablei și a debitării laser, fabricăm fiabil la cea mai înaltă calitate în sectorul tablei fine și groase, de la piese unicat la producție în serie. Acum, doar cu câteva clicuri cu mouse-ul, puteți să calculați și să comandați online piesele metalice de care aveți nevoie. Accesibil non-stop. 365 de zile pe an. Nu este condiționat de orele de program de birou. Totul este mai rapid, mai simplu, mai flexibil și eficient ca niciodată - de la prototip și până la producția de serie, pentru materiale precum oțelul inoxidabil, aluminiul sau oțelul normal, pentru diferite grosimi și dimensiuni. Și mai ales: calitate de vârf! Totul este atât de simplu: Înregistrați-vă o singură dată, încărcați fișierele DXF/STEP, lansați executarea calculelelor, apoi faceți comanda de livrare - și gata! Sistemul nostru procesează automat solicitarea dvs. și vă creează o ofertă individuală, în câteva secunde. Fără a fi nevoie să înstalați vreun software suplimentar. Bazat 100% pe Internet.

 5. ALVI TECHNIK SRL

  Romania

  Compania Alvi Technik SRL ofera servicii integrate in domeniul prelucrarilor prin aschiere pe masini unelte CNC, constructiilor sudate precum si in domeniul masurarii, controlului si analizelor tehnice.​ Prelucram in conditii excelente diverse materiale, precum: inox, oteluri, aliate, aluminiu, alama, piese turnate si mase plastice tehnice - de la produse unicat la seriile de zeci, sute sau mii de piese ce sunt asimilate in fabricatie in timp scurt la aceeasi parametri calitativi, folosind propriul centru CNC. Cu sprijinul firmelor colaboratoare, Alvi Technik poate satisface si solicitari privind tratamente termice (nitrurare in gaz si ionica, cementare, imbunatatire etc.) si de suprafata (eloxare, zincare, cromare, oxidare neagra, vopsire in camp electrostatic) pentru piesele prelucrate prin aschiere, astfel incat sa livram piese finite clientilor nostri. Activitatea de productie CNC se desfasoara in Cluj-Napoca (Romania), unde folosind utilaje CNC, echipa experimentata contribuie la satisfacerea cerintelor de calitate la standardele europene solicitate de clientii firmei noastre. Calitatea ridicata a pieselor prelucrate de noi pe strungurile si centrele verticale CNC, ne recomanda clientilor din industria auto, energetica, alimentara, automotive, farmaceutica, hidraulica si robotica din Romania, Germania, Austria, Olanda, Franta, Belgia.

 6. SC UPIPSA S.R.L.

  Romania

  1. PRELUCRARI MECANICE - cu strunguri cu comanda numerica in 2 si 3 axe si strunguri clasice; - strunjiri la diferite diametre si lungimi max 3000 mm; - frezari diferite pe masinile de frezat din dotare; - rectificari plane; - rectificari exterioare la diametru max. 350 mm si lungimi max. 2000 mm; - rectificari interioare - gauriri pana la diametre de 100 mm - debitari pe ferastraie cu panglica la diametre max 300 mm; 2. REPARATII - reparatii transportoare de banda 3. CONFECTII METALICE USOARE SI MEDII ROLE SI GHIRLANDE DE ROLE PENTRU BENZILE TRANSPORTOARE SUPORTI DE ROLE SI GHIRLANDE DE ROLE PENTRU BENZILE TRANSPORTOARE ELEMENTI DE BANDA REDLLER

 7. DESIGNPART

  Romania

  This moment we can to do milling, turning, cutting and sandblasting jobs for Aluminium, Steel, Copper, etc. We colaborate with another company for anodize (if necessary). This year we will can do and metal printing jobs with an printer XM200G and thermal treatment for printing part.

 8. REICH GMBH

  Germania

  Compania REICH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea otelului si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mass mechanical working. Are sediul în Mellrichstadt, Germania.

 9. FORJA NEPTUN SRL

  Romania

  Compania FORJA NEPTUN SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea otelului si a metalelor. Are sediul în Baicoi, Romania.

 10. WROCBUD

  Polonia

  Compania WROCBUD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea otelului si a metalelor. Are sediul în Wroclaw, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Prelucrarea otelului si a metalelor - Import export

Număr de rezultate

35.344 Intreprinderile