• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • benzi din fier si otel

Rezultate pentru

Benzi din fier si otel - Import export

 1. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Tempracciaio s.r.l. produces low and high carbon steel strips that can be: cold or hot rolled, annealed, raw, half hard, grey, blue, yellow and white tempered. The thicknesses range from 0.10 mm to 6 mm and the width is to measure. The company's policy aims at satisfying the customers' requirements and keeping its quality and efficiency standards. La Tempracciaio s.r.l. can be found in Caronno Pertusella (VA). It sells and produces hardened and hardenable steel ribbons.

 2. OETIKER DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania OETIKER DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi din fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fastening clamp, Ear clamps, Hose clips, Screw clamps, Universal clamps, Tape clamp, Multi crimp rings, Quick connectors, și SMILe® compact quick connectors. Are sediul în Endingen, Germania.

 3. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Italia

  Compania AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi din fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platbanda de otel pentru resorturi, Platbanda de otel laminata la rece, Platbanda de otel pentru resorturi, Platbanda de otel laminata la rece, și copper strips. Are sediul în Quargnento, Italia.

 4. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Regatul Unit

  Compania OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel inox. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi din fier si otel, Bride pentru robinetarie, Benzi din fier si otel, Bride pentru robinetarie, pipe fittings, și Valves. Are sediul în Inverurie, Regatul Unit.

 5. ASCARRIER OTOMOTIV

  Turcia

  Compania ASCARRIER OTOMOTIV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi din fier si otel. Are sediul în Düzce, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TATA STEEL

  Regatul Unit

  Compania TATA STEEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi din fier si otel. Are sediul în Wednesbury, Regatul Unit.

 2. OLIMPIACCIAI SRL

  Italia

  Compania OLIMPIACCIAI SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla profilata din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, Tabla perforata din metale feroase, Oteluri si metale - modelare si taiere, Benzi din fier si otel, Otel, Tabla perforata din metale feroase, Oteluri si metale - modelare si taiere, și Benzi din fier si otel. Are sediul în Torino, Italia.

 3. METALECO

  Franta

  Compania METALECO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi din fier si otel, Benzi din fier si otel, knick-knacks, Sheet metalwork, și Stretched metal. Are sediul în Riscle, Franta.

 4. BERNDORF BAND GROUP

  Austria

  Compania BERNDORF BAND GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi din fier si otel, Benzi din fier si otel, steel tape, și machine building. Are sediul în Berndorf, Austria.

 5. FIGLI DI E. CAVALLI SPA

  Italia

  Compania FIGLI DI E. CAVALLI SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi din fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel tape, iron and steel strips, galvanized ribbons, și chrome-plated tape. Are sediul în Rozzano, Italia.

 1. MARMARA FERFORJE

  Turcia

  Compania MARMARA FERFORJE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi din fier si otel. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. FULLWAY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Regatul Unit

  Compania FULLWAY TECHNOLOGY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi din fier si otel. Are sediul în Suzhou, Regatul Unit.

 1. INTER-STOCK LAMIERE S.R.L.

  Italia

  Compania INTER-STOCK LAMIERE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi din fier si otel. Are sediul în Forlì, Italia.

 2. RETORAS

  Lituania

  Compania RETORAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi din fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala, Tabla profilata din metale feroase, Profile si bare din metale feroase, Feronerie industriala, Tabla profilata din metale feroase, și Profile si bare din metale feroase. Are sediul în Mazeikiai, Lituania.

 3. FLEJES VIÑAS

  Spania

  Compania FLEJES VIÑAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi din fier si otel. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. FONDERIE ZERBETTO S.R.L.

  Italia

  Compania FONDERIE ZERBETTO S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Staniu si aliaje de staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale, Benzi din fier si otel, Oteluri si metale, și Benzi din fier si otel. Are sediul în Lessona, Italia.

 5. TEXEL INDUSTRY

  Romania

  Compania TEXEL INDUSTRY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi din fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile round metal bars, și drawn metal sheets. Are sediul în Iernut, Romania.

 6. FLEJES Y ACEROS RUBIO

  Spania

  Compania FLEJES Y ACEROS RUBIO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi din fier si otel. Are sediul în Madrid, Spania.

 7. FORELLI PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italia

  Compania FORELLI PRESSOFUSIONI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Staniu si aliaje de staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale, Benzi din fier si otel, Oteluri si metale, și Benzi din fier si otel. Are sediul în Lumezzane, Italia.

 8. GAMMA ACCIAI S.R.L.

  Italia

  Compania GAMMA ACCIAI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel inoxidabil, Benzi din fier si otel, Otel inoxidabil, și Benzi din fier si otel. Are sediul în Lainate, Italia.

 1. OLMAT S.R.L.

  Italia

  Compania OLMAT S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Staniu si aliaje de staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale, Benzi din fier si otel, Oteluri si metale, și Benzi din fier si otel. Are sediul în Sarcedo, Italia.

 2. DUE EFFE ACCIAI S.R.L.

  Italia

  Compania DUE EFFE ACCIAI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi din fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platbanda de otel pentru resorturi, Platbanda de otel laminata la rece, Platbanda de otel pentru resorturi, și Platbanda de otel laminata la rece. Are sediul în Castelliri, Italia.

 3. ELECTROSTEEL CASTINGS

  Regatul Unit

  Compania ELECTROSTEEL CASTINGS, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel inox. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi din fier si otel, și Benzi din fier si otel. Are sediul în Chesterfield, Regatul Unit.

 4. TERRASPAN PIPE FITTINGS LTD

  Regatul Unit

  Compania TERRASPAN PIPE FITTINGS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel inox. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi din fier si otel, și Benzi din fier si otel. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 5. NOR-CAL (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania NOR-CAL (UK) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel inox. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi din fier si otel, și Benzi din fier si otel. Are sediul în Malmesbury, Regatul Unit.

 6. BSS

  Regatul Unit

  Compania BSS, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel inox. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi din fier si otel, și Benzi din fier si otel. Are sediul în Peterborough, Regatul Unit.

 7. PLASSON (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania PLASSON (UK) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel inox. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi din fier si otel, și Benzi din fier si otel. Are sediul în Burgess Hill, Regatul Unit.

 8. INSITUFORM LININGS LTD

  Regatul Unit

  Compania INSITUFORM LININGS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel inox. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi din fier si otel, și Benzi din fier si otel. Are sediul în Wellingborough, Regatul Unit.

 9. BSS

  Regatul Unit

  Compania BSS, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel inox. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi din fier si otel, și Benzi din fier si otel. Are sediul în Poole, Regatul Unit.

 10. MELIMATIC LTD

  Regatul Unit

  Compania MELIMATIC LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel inox. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi din fier si otel, și Benzi din fier si otel. Are sediul în Cradley Heath, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit