• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice

Rezultate pentru

Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice - Import export

 1. JANKOWSKI GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania JANKOWSKI GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. Are sediul în Horhausen, Germania.

 2. LEPPERT FEDERTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LEPPERT FEDERTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. Are sediul în Remshalden, Germania.

 3. TECNO IMPIANTI SRL

  Italia

  Compania TECNO IMPIANTI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile winding machines. Are sediul în Valgreghentino, Italia.

 4. TECNOLOGIA DEL CABLE Y ALUMINIO S. L. (TECALSA)

  Spania

  Compania TECNOLOGIA DEL CABLE Y ALUMINIO S. L. (TECALSA), este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wire drawing machine, Cabling machines, extruders, și Coiler. Are sediul în Abrera-Barcelona, Spania.

 5. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Ungaria

  Compania ÁP-TECHNOLOGY KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii, Metalurgie - utilaje si instalatii, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii, Metalurgie - utilaje si instalatii, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în Nyíregyháza, Ungaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH

  Austria

  Compania DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru modelarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Articulatii de etansare, Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, CNC turned parts, c.n.c milling, și Articulatii de etansare. Are sediul în Timmersdorf, Austria.

 2. TREFILERIA ALISEDA SL

  Spania

  Compania TREFILERIA ALISEDA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bardaje metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, wiring, Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, ferrous metal barbed wire, și Metal fences. Are sediul în Aliseda-Cáceres, Spania.

 3. WITECH, WIRE TECHNOLOGIES

  Spania

  Compania WITECH, WIRE TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Galvanized Wire. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. WIRECON MACHINERY GMBH

  Germania

  Compania WIRECON MACHINERY GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wire drawing machine, și Machine wires. Are sediul în Bad Bentheim, Germania.

 5. WEPARTO GMBH

  Elvetia

  Compania WEPARTO GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. Are sediul în Zug, Elvetia.

 1. ZT- ITALY SRL

  Italia

  Compania ZT- ITALY SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coiling machines for wires, metal wire drawing equipment and machinery maintenance, metallic wire drawing systems and machines supplies., și systems and machines for drawing metal wire. Are sediul în Schio, Italia.

 2. MAFIL

  Franta

  Compania MAFIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machine-tools, operator machines, machine tools, și machine tool repairs. Are sediul în La Madeleine, Franta.

 1. ARNO FUCHS GMBH

  Germania

  Compania ARNO FUCHS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metalurgie - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Tambure si bobine pentru cabluri, Wire strippers, Crimping machines, automatic, Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, și Tambure si bobine pentru cabluri. Are sediul în Esslingen, Germania.

 2. CHANGSUNG DIES

  Coreea de Sud

  Compania CHANGSUNG DIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tungsten carbide, și tools made of tungsten carbide. Are sediul în BUSAN, Coreea de Sud.

 3. PROMILLS SRL

  Italia

  Compania PROMILLS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. Are sediul în Udine, Italia.

 4. KOCABEY MACHINERY

  Turcia

  Compania KOCABEY MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metallic wire drawing systems and machines supplies., și winding wires. Are sediul în Adana, Turcia.

 5. WPF GMBH

  Germania

  Compania WPF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Masini-unelte de taiat, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Masini-unelte de taiat, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în Egloffstein, Germania.

 6. ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH

  Germania

  Compania ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea si reglarea curentului electric si a altor energii - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Producerea curentului electric, Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Producerea curentului electric. Are sediul în München, Germania.

 7. KODHELI MAKINA

  Turcia

  Compania KODHELI MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile barbed wire, și metal nails. Are sediul în 42050, Turcia.

 8. JOUHSEN-BÜNDGENS MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania JOUHSEN-BÜNDGENS MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. Are sediul în Stolberg, Germania.

 1. XINSHENG MACHINERY

  China

  Compania XINSHENG MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru indoire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, cnc bending, și Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. Are sediul în Dongguan, China.

 2. DIEHL AKO STIFTUNG & CO. KG STANDORT NÜRNBERG

  Germania

  Compania DIEHL AKO STIFTUNG & CO. KG STANDORT NÜRNBERG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, materiale electrice, Producerea curentului electric, Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, materiale electrice, Producerea curentului electric, și Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 3. USTUN MACHINERY

  Turcia

  Compania USTUN MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. Are sediul în Silivri / Istanbul, Turcia.

 4. BECK AUTOMATION GMBH

  Germania

  Compania BECK AUTOMATION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Programare si software, Masurarea si reglarea curentului electric si a altor energii - aparate si instrumente, Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Programare si software, Masurarea si reglarea curentului electric si a altor energii - aparate si instrumente, și Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. Are sediul în Würzburg, Germania.

 5. WITECHS

  Olanda

  Compania WITECHS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and machines for metal surface treating and finishing, și metal brushing. Are sediul în Hengelo, Olanda.

 6. MOS ENGINEERING AG

  Elvetia

  Compania MOS ENGINEERING AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru modelarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Masini-unelte de taiat, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini-unelte pentru modelarea metalelor - piese si accesorii, Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Masini-unelte de taiat, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, și Masini-unelte pentru modelarea metalelor - piese si accesorii. Are sediul în Mellingen, Elvetia.

 7. HKS LUBRICANTS GMBH

  Germania

  Compania HKS LUBRICANTS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru modelarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Lubrifianti industriali, Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, și Lubrifianti industriali. Are sediul în Eislingen, Germania.

 8. FRASAN WIRE DRAWING DIES

  Spania

  Compania FRASAN WIRE DRAWING DIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. Are sediul în Miranda De Ebro, Spania.

 9. SHENG CHYEAN ENTERPRISE

  Taiwan (ROC)

  Compania SHENG CHYEAN ENTERPRISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. Are sediul în Changhua, Taiwan (ROC).

 10. CHINA HENGDE WIRE MESH CO., LTD.

  China

  Compania CHINA HENGDE WIRE MESH CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal wires. Are sediul în Hengshui, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit