• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piele tabacita

Rezultate pentru

Piele tabacita - Import export

 1. EMRE ARTIFICIAL LEATHER

  Turcia

  Compania EMRE ARTIFICIAL LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele tabacita. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri decorative pentru mobilier, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, textured skins, și shoe leather. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 2. JÖRG & REINKE GMBH

  Elvetia

  Compania JÖRG & REINKE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele tabacita. Are sediul în Entlebuch, Elvetia.

 3. GUDERSAN DERI

  Turcia

  Compania GUDERSAN DERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele tabacita. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather and fur dyeing and finishing. Are sediul în Istanbul-Bahcelievler, Turcia.

 4. POULAIN PEAUSSERIE

  Franta

  Compania POULAIN PEAUSSERIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele tabacita. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Piele moale, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, Piei si blanuri pentru marochinarie, Piele pentru incaltaminte, Piele moale, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, și Piei si blanuri pentru marochinarie. Are sediul în Paris, Franta.

 5. PFLANTZ LEDER E.K.

  Germania

  Compania PFLANTZ LEDER E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele tabacita. Are sediul în Ditzingen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TIESSE LEATHER STOCK

  Italia

  Compania TIESSE LEATHER STOCK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele tabacita. Are sediul în Carpi, Italia.

 2. MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL

  Austria

  Compania MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Piei pentru industria confectiilor, Incaltaminte, Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Piei pentru industria confectiilor, și Incaltaminte. Are sediul în Innsbruck, Austria.

 3. JOINT-STOCK COMPANY "BOBRUYSK TANNERY"

  Belarus

  Compania JOINT-STOCK COMPANY "BOBRUYSK TANNERY", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele tabacita. Are sediul în Bobruisk, Belarus.

 4. FRANZ TRENKWALDER

  Austria

  Compania FRANZ TRENKWALDER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Piei pentru industria confectiilor, Import-export de produse din piele, Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Piei pentru industria confectiilor, și Import-export de produse din piele. Are sediul în Landeck, Austria.

 5. FELLESCHÄFER, INH. MICHAEL GRÄBER

  Germania

  Compania FELLESCHÄFER, INH. MICHAEL GRÄBER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Haine de blana, Papetarie - articole, Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, și Haine de blana. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 1. GALVIJAS, II

  Lituania

  Compania GALVIJAS, II, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Piele pentru incaltaminte, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, Piele tabacita, Piele pentru incaltaminte, și Piei si blanuri decorative pentru mobilier. Are sediul în Butkiske, Raseiniu R., Lituania.

 2. RUDOLF VON SCHACHTMEYER GMBH

  Germania

  Compania RUDOLF VON SCHACHTMEYER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Piei pentru industria confectiilor, Haine barbatesti, Haine de dama, Piele tabacita, Piei pentru industria confectiilor, Haine barbatesti, și Haine de dama. Are sediul în Bad Oldesloe, Germania.

 1. H. DITTRICH OHG

  Germania

  Compania H. DITTRICH OHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Haine barbatesti, Haine de dama, Haine de piele, Piele tabacita, Haine barbatesti, Haine de dama, și Haine de piele. Are sediul în Großeibstadt, Germania.

 2. GERBEREI K. ERWIN RINGEL

  Germania

  Compania GERBEREI K. ERWIN RINGEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - folii pentru acoperirea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Tesaturi pentru mobilier, Mobilier - articole si accesorii decorative, Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, și Tesaturi pentru mobilier. Are sediul în Sebnitz, Germania.

 3. E. A. MATTES GMBH

  Germania

  Compania E. A. MATTES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Haine de blana, Papetarie - articole, Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, și Haine de blana. Are sediul în Mühlheim, Germania.

 4. HERHOLD PELZE GMBH

  Germania

  Compania HERHOLD PELZE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Haine de blana, Accesorii, Palarii si sepci, Piele tabacita, Haine de blana, Accesorii, și Palarii si sepci. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 5. ROBERT DÖPEL

  Germania

  Compania ROBERT DÖPEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Haine de blana, Accesorii, Piele tabacita, Haine de blana, și Accesorii. Are sediul în Neustadt, Germania.

 6. TSANIKIDIS

  Germania

  Compania TSANIKIDIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Haine de blana, Palarii si sepci, Piele tabacita, Haine de blana, și Palarii si sepci. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 7. FELLOASE

  Germania

  Compania FELLOASE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Haine de blana, Accesorii, Piele tabacita, Haine de blana, și Accesorii. Are sediul în Nebra, Germania.

 8. G.L. BOWRON GMBH

  Germania

  Compania G.L. BOWRON GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Haine de blana, Accesorii, Piele tabacita, Haine de blana, și Accesorii. Are sediul în Wildeshausen, Germania.

 1. UDO MEINELT & SÖHNE GBR

  Germania

  Compania UDO MEINELT & SÖHNE GBR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Haine de blana, Accesorii, Piele tabacita, Haine de blana, și Accesorii. Are sediul în Rötha, Germania.

 2. CONCERIA PASUBIO S.P.A.

  Italia

  Compania CONCERIA PASUBIO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele vopsita. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Tabacarie, Piele tabacita, și Tabacarie. Are sediul în Arzignano, Italia.

 3. CONCERIA SOLARIS S.R.L.

  Italia

  Compania CONCERIA SOLARIS S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele vopsita. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Tabacarie, Piele tabacita, și Tabacarie. Are sediul în Fucecchio, Italia.

 4. IZZO PELLI S.R.L.

  Italia

  Compania IZZO PELLI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele vopsita. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Tabacarie, Piele tabacita, și Tabacarie. Are sediul în Airola, Italia.

 5. ACCOPPIATURE PISANE

  Italia

  Compania ACCOPPIATURE PISANE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele vopsita. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Piele tabacita, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, și Piele tabacita. Are sediul în Santa Maria A Monte, Italia.

 6. ART LAB S.R.L.

  Italia

  Compania ART LAB S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Piele vopsita. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Tabacarie, Piele tabacita, și Tabacarie. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 7. MASTERTAN S.R.L.

  Italia

  Compania MASTERTAN S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele vopsita. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Tabacarie, Piele tabacita, și Tabacarie. Are sediul în Solofra, Italia.

 8. CURTIBA INDUSTRIA CONCIARIA S.P.A.

  Italia

  Compania CURTIBA INDUSTRIA CONCIARIA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele vopsita. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Tabacarie, Piele tabacita, și Tabacarie. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 9. CONCERIA BENETTI S.R.L.

  Italia

  Compania CONCERIA BENETTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele vopsita. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Tabacarie, Piele tabacita, și Tabacarie. Are sediul în Arzignano, Italia.

 10. BETTEGA CONDIZIONATURA PELLI S.R.L.

  Italia

  Compania BETTEGA CONDIZIONATURA PELLI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele tabacita, Piele pentru incaltaminte, Piele tabacita, și Piele pentru incaltaminte. Are sediul în Montorso Vicentino, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit