• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piele artificiala

Rezultate pentru

Piele artificiala - Import export

 1. E. J. KLUTH GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania E. J. KLUTH GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. Are sediul în Viersen, Germania.

 2. MAAY TRADE

  Turcia

  Compania MAAY TRADE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Textile tehnice, Tesaturi pentru mobilier, transparent pvc, tarp fabrics, și Textile tehnice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. DELCROIX DÉCO

  Belgia

  Compania DELCROIX DÉCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi artificiale si sintetice, Tesaturi pentru mobilier, Tesaturi decorative pentru pereti, Piele artificiala, Tesaturi artificiale si sintetice, Tesaturi pentru mobilier, Tesaturi decorative pentru pereti, și Piele artificiala. Are sediul în Sombreffe, Belgia.

 4. ATLAS SUNI DERI

  Turcia

  Compania ATLAS SUNI DERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 5. SERGE FERRARI AG

  Elvetia

  Compania SERGE FERRARI AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. Are sediul în Eglisau, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SONART TEKSTIL

  Turcia

  Compania SONART TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de produse din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele artificiala, Piele artificiala, imitation leather boots, și imitation leather slippers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. JACOBS GMBH

  Germania

  Compania JACOBS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele artificiala, Piele artificiala, crusts, skins, și skins for leather manufacturers. Are sediul în Eppertshausen, Germania.

 3. ASMEN MENSUCAT LTD.STI.

  Turcia

  Compania ASMEN MENSUCAT LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele artificiala, wholesale fabrics for furnishings, jacquards, Piele artificiala, și chenille canvas. Are sediul în Bursa, Turcia.

 4. ALMASSBERG INTERHANDEL

  Germania

  Compania ALMASSBERG INTERHANDEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 5. ARIEL ITALIA

  Italia

  Compania ARIEL ITALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Saltele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Piele artificiala, Tesaturi, Piele artificiala, Fabric for car trimming, și Office fit-out. Are sediul în Quarto, Italia.

 1. LOEMKER GMBH

  Germania

  Compania LOEMKER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. Are sediul în Herford, Germania.

 2. LEDER-FUTZI® TEAM INH. FALK NEUMEISTER

  Germania

  Compania LEDER-FUTZI® TEAM INH. FALK NEUMEISTER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. Are sediul în Ahrensfelde, Germania.

 1. PLASTISS S.A.

  Tunisia

  Compania PLASTISS S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coated fabrics. Are sediul în Tunisi, Tunisia.

 2. CHRISTINA CABANSKI

  Germania

  Compania CHRISTINA CABANSKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - import-export, Piele artificiala, Import-export de produse din piele, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, Textile - import-export, Piele artificiala, Import-export de produse din piele, și Piei si blanuri decorative pentru mobilier. Are sediul în Witten, Germania.

 3. POLYNOVA INDUSTRIES LTD

  India

  Compania POLYNOVA INDUSTRIES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperire - materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele artificiala, Fabrics for leatherwork, fabrics for leather goods, Piele artificiala, și coated imitation leather. Are sediul în Maharastra, India.

 4. LEDERHAUS GIESE & BRUHM GMBH

  Germania

  Compania LEDERHAUS GIESE & BRUHM GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, Vehicule - obiecte din piele, Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, și Vehicule - obiecte din piele. Are sediul în Duisburg, Germania.

 5. DOGUS SUNI DERI KOSELE

  Turcia

  Compania DOGUS SUNI DERI KOSELE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. KÄNGURU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KÄNGURU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, Marochinarie - furnituri si accesorii, Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, și Marochinarie - furnituri si accesorii. Are sediul în Ursensollen, Germania.

 7. COPESCOAT SPALMATI INDUSTRIALI SRL

  Italia

  Compania COPESCOAT SPALMATI INDUSTRIALI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele artificiala, resin foam processing, și Piele artificiala. Are sediul în Thiene, Italia.

 8. EREDI MEZZABOTTA MARIA

  Italia

  Compania EREDI MEZZABOTTA MARIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrics for leatherwork, materials for shoes, și leatherwear reinforcements. Are sediul în Monte San Giusto, Italia.

 1. AR QUALITY

  Pakistan

  Compania AR QUALITY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Piei si blanuri pentru marochinarie, Piei pentru materiale de echitatie, Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Piei si blanuri pentru marochinarie, și Piei pentru materiale de echitatie. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 2. A. TRABINGER

  Germania

  Compania A. TRABINGER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scaune si mobilier pentru holuri, Papetarie - articole, Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Scaune si mobilier pentru holuri, Papetarie - articole, Piele, pielicele si blanuri, și Piele artificiala. Are sediul în Leimen, Germania.

 3. LEDERLAGER24 GBR

  Germania

  Compania LEDERLAGER24 GBR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Vehicule - obiecte din piele, Marochinarie - furnituri si accesorii, Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Vehicule - obiecte din piele, și Marochinarie - furnituri si accesorii. Are sediul în Amberg, Germania.

 4. NO LIMITS - DIE PROFI SATTLER

  Germania

  Compania NO LIMITS - DIE PROFI SATTLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scaune si mobilier pentru holuri, Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, Scaune si mobilier pentru holuri, Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, și Piei si blanuri decorative pentru mobilier. Are sediul în Arnstadt, Germania.

 5. SZOPR ALEKSANDAR

  Serbia

  Compania SZOPR ALEKSANDAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clogs, și women's slippers. Are sediul în Cuprija, Serbia.

 6. NEOPLASTIKI OE

  Grecia

  Compania NEOPLASTIKI OE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile synthetic fabric, waterproofed fabrics, technical fabrics, și leatherette. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 7. LE ART LEATHER

  Turcia

  Compania LE ART LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocuri din piele, Curele, skins, bags and sachets, Tocuri din piele, și Curele. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. MATIPLAS

  Maroc

  Compania MATIPLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza netesuta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi artificiale si sintetice, Piele artificiala, Tesaturi artificiale si sintetice, și Piele artificiala. Are sediul în CASABLANCA, Maroc.

 9. SC GPN COMPANY SA

  Romania

  Compania SC GPN COMPANY SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte, Piele artificiala, Mica marochinarie, Incaltaminte, Piele artificiala, și Mica marochinarie. Are sediul în Timisoara, Romania.

 10. ASYA SUNI DERI

  Turcia

  Compania ASYA SUNI DERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit