• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piele artificiala

Rezultate pentru

Piele artificiala - Import export

 1. E. J. KLUTH GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania E. J. KLUTH GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. Are sediul în Viersen, Germania.

 2. MAAY TRADE

  Turcia

  Compania MAAY TRADE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Textile tehnice, Tesaturi pentru mobilier, transparent pvc, tarp fabrics, și Textile tehnice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. DELCROIX DÉCO

  Belgia

  Compania DELCROIX DÉCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi artificiale si sintetice, Tesaturi pentru mobilier, Tesaturi decorative pentru pereti, Piele artificiala, Tesaturi artificiale si sintetice, Tesaturi pentru mobilier, Tesaturi decorative pentru pereti, și Piele artificiala. Are sediul în Sombreffe, Belgia.

 4. ATLAS SUNI DERI

  Turcia

  Compania ATLAS SUNI DERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 5. SERGE FERRARI AG

  Elvetia

  Compania SERGE FERRARI AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. Are sediul în Eglisau, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JACOBS GMBH

  Germania

  Compania JACOBS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele artificiala, Piele artificiala, crusts, skins, și skins for leather manufacturers. Are sediul în Eppertshausen, Germania.

 2. SONART TEKSTIL

  Turcia

  Compania SONART TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de produse din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele artificiala, Piele artificiala, imitation leather boots, și imitation leather slippers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ALMASSBERG INTERHANDEL

  Germania

  Compania ALMASSBERG INTERHANDEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 4. ARIEL ITALIA

  Italia

  Compania ARIEL ITALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Saltele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Piele artificiala, Tesaturi, Piele artificiala, Fabric for car trimming, și Office fit-out. Are sediul în Quarto, Italia.

 5. ASMEN MENSUCAT LTD.STI.

  Turcia

  Compania ASMEN MENSUCAT LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele artificiala, wholesale fabrics for furnishings, jacquards, Piele artificiala, și chenille canvas. Are sediul în Bursa, Turcia.

 1. LOEMKER GMBH

  Germania

  Compania LOEMKER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. Are sediul în Herford, Germania.

 2. LEDER-FUTZI® TEAM INH. FALK NEUMEISTER

  Germania

  Compania LEDER-FUTZI® TEAM INH. FALK NEUMEISTER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. Are sediul în Ahrensfelde, Germania.

 1. CHRISTINA CABANSKI

  Germania

  Compania CHRISTINA CABANSKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - import-export, Piele artificiala, Import-export de produse din piele, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, Textile - import-export, Piele artificiala, Import-export de produse din piele, și Piei si blanuri decorative pentru mobilier. Are sediul în Witten, Germania.

 2. NO LIMITS - DIE PROFI SATTLER

  Germania

  Compania NO LIMITS - DIE PROFI SATTLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scaune si mobilier pentru holuri, Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, Scaune si mobilier pentru holuri, Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, și Piei si blanuri decorative pentru mobilier. Are sediul în Arnstadt, Germania.

 3. KÄNGURU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KÄNGURU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, Marochinarie - furnituri si accesorii, Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, și Marochinarie - furnituri si accesorii. Are sediul în Ursensollen, Germania.

 4. DOGUS SUNI DERI KOSELE

  Turcia

  Compania DOGUS SUNI DERI KOSELE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. NEOPLASTIKI OE

  Grecia

  Compania NEOPLASTIKI OE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile synthetic fabric, waterproofed fabrics, technical fabrics, și leatherette. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 6. LEDERLAGER24 GBR

  Germania

  Compania LEDERLAGER24 GBR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Vehicule - obiecte din piele, Marochinarie - furnituri si accesorii, Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Vehicule - obiecte din piele, și Marochinarie - furnituri si accesorii. Are sediul în Amberg, Germania.

 7. SZOPR ALEKSANDAR

  Serbia

  Compania SZOPR ALEKSANDAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clogs, și women's slippers. Are sediul în Cuprija, Serbia.

 8. LEDERHAUS GIESE & BRUHM GMBH

  Germania

  Compania LEDERHAUS GIESE & BRUHM GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, Vehicule - obiecte din piele, Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, și Vehicule - obiecte din piele. Are sediul în Duisburg, Germania.

 1. EREDI MEZZABOTTA MARIA

  Italia

  Compania EREDI MEZZABOTTA MARIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrics for leatherwork, materials for shoes, și leatherwear reinforcements. Are sediul în Monte San Giusto, Italia.

 2. A. TRABINGER

  Germania

  Compania A. TRABINGER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scaune si mobilier pentru holuri, Papetarie - articole, Piele, pielicele si blanuri, Piele artificiala, Scaune si mobilier pentru holuri, Papetarie - articole, Piele, pielicele si blanuri, și Piele artificiala. Are sediul în Leimen, Germania.

 3. COPESCOAT SPALMATI INDUSTRIALI SRL

  Italia

  Compania COPESCOAT SPALMATI INDUSTRIALI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele artificiala, resin foam processing, și Piele artificiala. Are sediul în Thiene, Italia.

 4. ASYA SUNI DERI

  Turcia

  Compania ASYA SUNI DERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. COMMERCIAL CENTER

  Ucraina

  Compania COMMERCIAL CENTER, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Piele artificiala, spun yarns and sewing threads, Tesaturi pentru mobilier, și Piele artificiala. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 6. LE ART LEATHER

  Turcia

  Compania LE ART LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocuri din piele, Curele, skins, bags and sachets, Tocuri din piele, și Curele. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. VILGA

  Lituania

  Compania VILGA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Genti, genti diplomat si genti de dama, Piele artificiala, Genti, genti diplomat si genti de dama, și Piele artificiala. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 8. FIORINO GIOVANNI

  Italia

  Compania FIORINO GIOVANNI, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi gumate, Piele artificiala, Tesaturi gumate, și Piele artificiala. Are sediul în Sesto San Giovanni, Italia.

 9. TEXPOL S.R.L.

  Italia

  Compania TEXPOL S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Vopsirea tesaturilor, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, și Vopsirea tesaturilor. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 10. SPAC S.P.A.

  Italia

  Compania SPAC S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, Haine din blana sintetica, Haine din piele sintetica, și Haine din blana sintetica. Are sediul în Arzignano, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit