• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • materii prime pentru industria ceramicii

Rezultate pentru

Materii prime pentru industria ceramicii - Import export

 1. ALUMINA SYSTEMS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ALUMINA SYSTEMS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 3D printing with ceramic, Aluminium oxide ceramics, Ceramic-metal feedthroughs, Ceramic-metal connections, X-ray tubes, Vacuum components, Vacuum technology, High-temperature ceramics, și Ceramics for mechanical engineering. Are sediul în Redwitz, Germania.

 2. MIPRI GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MIPRI GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alumina, Fire-retardant ceramic raw materials, Ceramic materials, Polishing alumina, Tungsten carbide, Zinc oxide, Coating ink, Calcinated alumina, și Lightweight agglomerated aluminium oxide. Are sediul în Bad Kreuznach, Germania.

 3. HARTSTOFFTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania HARTSTOFFTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Materiale din ceramica refractara, Materii prime pentru industria ceramicii, ceramics, electrical ceramics, technical, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Materiale din ceramica refractara, și Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Jestetten, Germania.

 4. THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Marmura si piatra naturala, Materii prime pentru industria ceramicii, Argila si caolin, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Marmura si piatra naturala, Materii prime pentru industria ceramicii, și Argila si caolin. Are sediul în Burbach, Germania.

 5. ASANLAR SERAMIK MADENCILIK

  Turcia

  Compania ASANLAR SERAMIK MADENCILIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Kutahya, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PIBU CO.

  Bulgaria

  Compania PIBU CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cosmetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parfumuri si produse cosmetice, Creme cosmetice, Materii prime pentru industria ceramicii, Parfumuri si produse cosmetice, Creme cosmetice, și Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Razgrad, Bulgaria.

 2. FRIEDRICH GERKE VERSCHLEISSSCHUTZ-, FÖRDER-, HÜTTEN- UND FLUIDISIERUNGSTECHNIK

  Germania

  Compania FRIEDRICH GERKE VERSCHLEISSSCHUTZ-, FÖRDER-, HÜTTEN- UND FLUIDISIERUNGSTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi curbate din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, Materii prime pentru industria ceramicii, Tubing elbows, Elbow pipes, Otel, și Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Breckerfeld, Germania.

 3. MULTI-MIN (EGYPT) FOR MINING

  Egipt

  Compania MULTI-MIN (EGYPT) FOR MINING, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nisip si pietris, silica, sand for glass-making, Nisip si pietris, și mining products. Are sediul în Cairo, Egipt.

 4. CP-GRAPHITPRODUKTE GMBH

  Germania

  Compania CP-GRAPHITPRODUKTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Wachtberg, Germania.

 5. RUGGI - MATERIE PRIME PER INDUSTRIA CERAMICA

  Italia

  Compania RUGGI - MATERIE PRIME PER INDUSTRIA CERAMICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile feldspathic sand, earthenware, bentonite, și kaolin. Are sediul în Carpineti, Italia.

 1. PRIMA CER SRL

  Italia

  Compania PRIMA CER SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal oxides, alumina for special ceramics, și earthenware. Are sediul în Sassuolo, Italia.

 2. FDS POLIMER

  Turcia

  Compania FDS POLIMER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Dilovasi, Turcia.

 1. SIBELCO EGYPT INDUSTRIAL MINERALS

  Egipt

  Compania SIBELCO EGYPT INDUSTRIAL MINERALS, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nisip si pietris, silica, sand, Nisip si pietris, și sand for glass-making. Are sediul în Cairo, Egipt.

 2. CERAQUITAINE

  Franta

  Compania CERAQUITAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica artizanala, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Materiale din ceramica refractara, Materii prime pentru industria ceramicii, Ceramica artizanala, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Materiale din ceramica refractara, și Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Saint-Aulaye, Franta.

 3. KISLOTOUPOR

  Ucraina

  Compania KISLOTOUPOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile prospecting and extraction of minerals, oil and gas, geological consulting, și advice for the ceramic industry. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 4. PALTENTALER MINERALS GMBH & CO KG

  Austria

  Compania PALTENTALER MINERALS GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Materii prime pentru industria ceramicii, Marmura si piatra naturala, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, și Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Lassing, Austria.

 5. KLIMENT-KERAMIKBEDARF / TECHNISCHE LÖSUNGEN

  Austria

  Compania KLIMENT-KERAMIKBEDARF / TECHNISCHE LÖSUNGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Klosterneuburg, Austria.

 6. SHANGHAI SHENG-STEEL INDUSTRY CO.LTD

  China

  Compania SHANGHAI SHENG-STEEL INDUSTRY CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Shanghai, China.

 7. SOLID MINING

  Egipt

  Compania SOLID MINING, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru industria ceramicii, sand, silica, și Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Nasr City, Cairo, Egipt.

 8. MAX SCHMIDT FELDSPATWERK SILBERGRUBE GMBH & CO KG

  Germania

  Compania MAX SCHMIDT FELDSPATWERK SILBERGRUBE GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faina si gris. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Materii prime pentru industria ceramicii, Birouri echipate si fabrici - servicii, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Materii prime pentru industria ceramicii, și Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Waidhaus, Germania.

 1. EKO AVANGARD

  Turcia

  Compania EKO AVANGARD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Titan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru industria ceramicii, ammonium and derivatives, și Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. MONTESA PRODUCTOS CERAMICOS, S.A.

  Spania

  Compania MONTESA PRODUCTOS CERAMICOS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Manises, Spania.

 3. LAVIOSA SAN VE TIC LTD

  Turcia

  Compania LAVIOSA SAN VE TIC LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si carton - materii prime, Materii prime pentru industria ceramicii, litter box sand, bentonite, Hartie si carton - materii prime, și Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Ordu-Fatsa, Turcia.

 4. ROCKFALL-BARRIER CORPORATION

  China

  Compania ROCKFALL-BARRIER CORPORATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Hebei, China.

 5. SINO QUARZ GMBH

  Germania

  Compania SINO QUARZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Braunschweig, Germania.

 6. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE DIMEX SP Z O O

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE DIMEX SP Z O O, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili solizi, Ceramica, componente - electricitate, Combustibili solizi, și Ceramica, componente - electricitate. Are sediul în Katowice, Polonia.

 7. REIMAR EOOD

  Bulgaria

  Compania REIMAR EOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Kresna, Bulgaria.

 8. BALTAXIA KAUNAS

  Lituania

  Compania BALTAXIA KAUNAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de sticla si produse din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Materii prime pentru industria ceramicii, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, și Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 9. BLAUTON-WERK FRIEDLAND GMBH

  Germania

  Compania BLAUTON-WERK FRIEDLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Materii prime pentru industria ceramicii, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, și Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Friedland, Germania.

 10. GÜNAYLINE GMBH

  Germania

  Compania GÜNAYLINE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru industria ceramicii, Minereuri, Chemical products, Materii prime pentru industria ceramicii, și Minereuri. Are sediul în Mannheim, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit