• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • materii prime pentru fabricarea hartiei

Rezultate pentru

Materii prime pentru fabricarea hartiei - Import export

 1. Peter Büscher GmbH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania Peter Büscher GmbH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. Are sediul în Bergisch Gladbach, Germania.

 2. SEMOULIN PACKAGING

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania SEMOULIN PACKAGING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pungi de hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje - societati, Materii prime pentru fabricarea hartiei, Hartie - materii prime, Hartie - fabricare, Hartie pentru industria ambalajelor, polypropylene bags, paper bag, paper packaging, și Environmentally-friendly packaging. Are sediul în Thulin, Belgia.

 3. CAGDAS YASATAN BOXES AND PACKING MANUFACTURING COMPANY

  Turcia

  Compania CAGDAS YASATAN BOXES AND PACKING MANUFACTURING COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje - societati, Ambalaje - societati, Fast-food outlet equipment, și packing. Are sediul în Antalya, Turcia.

 4. BALOT

  Polonia

  Compania BALOT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor, waste paper, și Tratarea si reciclarea deseurilor. Are sediul în Kórnik, Polonia.

 5. MULTISTIQ SALESOFFICE D-A-CH-EAST EUROPE

  Germania

  Compania MULTISTIQ SALESOFFICE D-A-CH-EAST EUROPE, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etichete si ace de siguranta, Etichete si ace de siguranta, wash resistant labels, și label manufacturer. Are sediul în Ratingen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. YILKASAN A.S

  Turcia

  Compania YILKASAN A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper scrap recovery, și recycling centre. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. SERAICAL - RECONVERSÃO DE MATERIAIS LDA

  Portugalia

  Compania SERAICAL - RECONVERSÃO DE MATERIAIS LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper reclaimed for recycling, și waste collection and recycling. Are sediul în Vila Nova De Famalicão, Portugalia.

 3. H2A DISTRIBUTION

  Franta

  Compania H2A DISTRIBUTION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea hartiei, rolls of paper, wholesale paper, Materii prime pentru fabricarea hartiei, și rolls of kraft paper. Are sediul în Montpellier, Franta.

 4. LACCHINELLI PALO SNC DI LACCHINELLI ESTE A. & C.

  Italia

  Compania LACCHINELLI PALO SNC DI LACCHINELLI ESTE A. & C., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. Are sediul în Bagnolo Cremasco (cr), Italia.

 5. LAMACART SPA

  Italia

  Compania LAMACART SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waste paper, și coil cutting. Are sediul în Villafranca di Verona, Italia.

 1. BAVER TEAM AB

  Suedia

  Compania BAVER TEAM AB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile environmental hygiene, și personal care and beauty articles and products. Are sediul în Kalmar, Suedia.

 2. KONGLOMERE DIS TICARET INSAAT OTOMOTIV MUHENDISLIK HIZM.LTD.STI

  Turcia

  Compania KONGLOMERE DIS TICARET INSAAT OTOMOTIV MUHENDISLIK HIZM.LTD.STI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Export of olive oil. Are sediul în Hatay, Turcia.

 1. WTM TRADING

  Portugalia

  Compania WTM TRADING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pine wood, și eucalyptus. Are sediul în CASCAIS, Portugalia.

 2. CANKAAN AMBALAJ

  Turcia

  Compania CANKAAN AMBALAJ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paper Box. Are sediul în Denizli, Turcia.

 3. -

  Afghanistan

  Compania -, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. Are sediul în -, Afghanistan.

 4. SRL GRIJULIU

  Republica Moldova

  Compania SRL GRIJULIU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. Are sediul în Chişinău, Republica Moldova.

 5. DE LUCA FUORNI S.R.L.

  Italia

 6. DE LUCA INDUSTRIA GRAFICA E CARTARIA S.R.L.

  Italia

 7. EFFE CARTA S.R.L.

  Italia

 8. CARTIERE DEL POLESINE

  Italia

 1. F.LLI MAGRO S.R.L.

  Italia

  Compania F.LLI MAGRO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - fabricare, Carton - fabricare, Hartie - fabricare, și Carton - fabricare. Are sediul în Vigonovo, Italia.

 2. BI - ELLE S.R.L.

  Italia

 3. ITALCARTA S.P.A.

  Italia

 4. NOVA CARTOTECNICA DI TEMPERATO FABIO GIUSEPPE

  Italia

 5. CATERINA DECO' DI CATERINA GOGGIOLI

  Italia

 6. YESTA PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania YESTA PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE SP. Z O.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - materii prime, și Hartie - materii prime. Are sediul în Piensk, Polonia.

 7. TPK

  Polonia

  Compania TPK, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - materii prime, și Hartie - materii prime. Are sediul în Poreba K. Zawiercia, Polonia.

 8. FIRMA PRODUKCYJNO-HANDLOWA PIOTR SZYMCZAK - ZAKLAD PRODUKCYJNY

  Polonia

  Compania FIRMA PRODUKCYJNO-HANDLOWA PIOTR SZYMCZAK - ZAKLAD PRODUKCYJNY, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - materii prime, și Hartie - materii prime. Are sediul în Kepice, Polonia.

 9. FANTOZZI S.R.L.

  Italia

 10. VG POLSKA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania VG POLSKA SP. Z O.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - materii prime, și Hartie - materii prime. Are sediul în Chelmek, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit