• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • materii prime pentru fabricarea hartiei

Rezultate pentru

Materii prime pentru fabricarea hartiei - Import export

 1. Peter Büscher GmbH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania Peter Büscher GmbH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. Are sediul în Bergisch Gladbach, Germania.

 2. SEMOULIN PACKAGING

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania SEMOULIN PACKAGING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pungi de hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje - societati, Materii prime pentru fabricarea hartiei, Hartie - materii prime, Hartie - fabricare, Hartie pentru industria ambalajelor, polypropylene bags, paper bag, paper packaging, și Environmentally-friendly packaging. Are sediul în Thulin, Belgia.

 3. CAGDAS YASATAN BOXES AND PACKING MANUFACTURING COMPANY

  Turcia

  Compania CAGDAS YASATAN BOXES AND PACKING MANUFACTURING COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje - societati, Ambalaje - societati, Fast-food outlet equipment, și packing. Are sediul în Antalya, Turcia.

 4. BALOT

  Polonia

  Compania BALOT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor, waste paper, și Tratarea si reciclarea deseurilor. Are sediul în Kórnik, Polonia.

 5. MULTISTIQ SALESOFFICE D-A-CH-EAST EUROPE

  Germania

  Compania MULTISTIQ SALESOFFICE D-A-CH-EAST EUROPE, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etichete si ace de siguranta, Etichete si ace de siguranta, wash resistant labels, și label manufacturer. Are sediul în Ratingen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VALORA SOLUTIONS ET SERVICES ENVIRONNEMENT

  Togo

  Compania VALORA SOLUTIONS ET SERVICES ENVIRONNEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. Are sediul în Lomé, Togo.

 2. PERCEPTIONS PACKAGING

  Africa de Sud

  Compania PERCEPTIONS PACKAGING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie pentru imprimante, Ambalaje din hartie si carton, printed matter for advertising and promotions - design, Hartie pentru imprimante, și Ambalaje din hartie si carton. Are sediul în Robertville, Africa de Sud.

 3. YILKASAN A.S

  Turcia

  Compania YILKASAN A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper scrap recovery, și recycling centre. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. SERAICAL - RECONVERSÃO DE MATERIAIS LDA

  Portugalia

  Compania SERAICAL - RECONVERSÃO DE MATERIAIS LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper reclaimed for recycling, și waste collection and recycling. Are sediul în Vila Nova De Famalicão, Portugalia.

 5. QINGDAO S.H.HUANYU IMP.&EXP.CO.,LTD

  China

  Compania QINGDAO S.H.HUANYU IMP.&EXP.CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. Are sediul în QingDao, China.

 1. LACCHINELLI PALO SNC DI LACCHINELLI ESTE A. & C.

  Italia

  Compania LACCHINELLI PALO SNC DI LACCHINELLI ESTE A. & C., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. Are sediul în Bagnolo Cremasco (cr), Italia.

 2. HUBEI JIAYUN CHEMICAL TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania HUBEI JIAYUN CHEMICAL TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. Are sediul în Xiantao, China.

 1. BAVER TEAM AB

  Suedia

  Compania BAVER TEAM AB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile environmental hygiene, și personal care and beauty articles and products. Are sediul în Kalmar, Suedia.

 2. RECYCLEKOREA

  Coreea de Sud

  Compania RECYCLEKOREA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. Are sediul în Incheon, Korea, Coreea de Sud.

 3. LAMACART SPA

  Italia

  Compania LAMACART SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waste paper, și coil cutting. Are sediul în Villafranca di Verona, Italia.

 4. KIRUNG INDUSTRY CO.,LTD.

  Coreea de Sud

  Compania KIRUNG INDUSTRY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. Are sediul în Chungnam, Korea., Coreea de Sud.

 5. VNCIMEX

  Vietnam

  Compania VNCIMEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. Are sediul în Ho Chi Minh city, Vietnam.

 6. KONGLOMERE DIS TICARET INSAAT OTOMOTIV MUHENDISLIK HIZM.LTD.STI

  Turcia

  Compania KONGLOMERE DIS TICARET INSAAT OTOMOTIV MUHENDISLIK HIZM.LTD.STI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Export of olive oil. Are sediul în Hatay, Turcia.

 7. CANKAAN AMBALAJ

  Turcia

  Compania CANKAAN AMBALAJ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paper Box. Are sediul în Denizli, Turcia.

 8. WTM TRADING

  Portugalia

  Compania WTM TRADING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pine wood, și eucalyptus. Are sediul în CASCAIS, Portugalia.

 1. MASA GROUP

  Kazahstan

  Compania MASA GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper mill printing papers. Are sediul în Shymkent, Kazahstan.

 2. -

  Afghanistan

  Compania -, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. Are sediul în -, Afghanistan.

 3. SRL GRIJULIU

  Republica Moldova

  Compania SRL GRIJULIU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea hartiei. Are sediul în Chişinău, Republica Moldova.

 4. CA - BE S.R.L.

  Italia

  Compania CA - BE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - materii prime, Hartie - fabricare, Hartie - materii prime, și Hartie - fabricare. Are sediul în Milano, Italia.

 5. FEDRIGONI S.P.A.

  Italia

 6. CARTIERA PAUDICE NEREO

  Italia

 7. VISIONSIDE S.R.L.

  Italia

 8. CARTIERA DI PORPORANO S.R.L.

  Italia

 9. Z - CART S.R.L.

  Italia

 10. RANDELLI GIORGIO

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit