• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hartie - materii prime

Rezultate pentru

Hartie - materii prime - Import export

 1. SEMOULIN PACKAGING

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania SEMOULIN PACKAGING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pungi de hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje - societati, Materii prime pentru fabricarea hartiei, Hartie - materii prime, Hartie - fabricare, Hartie pentru industria ambalajelor, polypropylene bags, paper bag, paper packaging, și Environmentally-friendly packaging. Are sediul în Thulin, Belgia.

 2. ORIGAMI AMBALAJ

  Turcia

  Compania ORIGAMI AMBALAJ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela si obiecte de unica folosinta din hartie si plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - materii prime, disposable plastic cups, Hartie - materii prime, și paper cups. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. CPR - CENTRE PARISIEN DE RECYCLAGE

  Franta

  Compania CPR - CENTRE PARISIEN DE RECYCLAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasta de hartie, Hartie - colectare si reciclare, Pasta de hartie, Hartie - colectare si reciclare, paper recycling, și waste collection. Are sediul în Morangis, Franta.

 4. SWAP (SACHSEN) GMBH VERBUNDWERKSTOFFE

  Germania

  Compania SWAP (SACHSEN) GMBH VERBUNDWERKSTOFFE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasta de hartie, Ambalare, Pasta de hartie, Ambalare, și display. Are sediul în Frankenberg, Germania.

 5. AB TRADE SRL

  Italia

  Compania AB TRADE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rolls of paper. Are sediul în Clauiano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GRUPPO CORDENONS S.P.A.

  Italia

  Compania GRUPPO CORDENONS S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - materii prime, Hartie - fabricare, Hartie - materii prime, și Hartie - fabricare. Are sediul în Milano, Italia.

 2. ZPR LOGISTIK GMBH

  Germania

  Compania ZPR LOGISTIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transport rutier, și bioenergies. Are sediul în Blankenstein, Germania.

 3. AMS TRADING

  Franta

  Compania AMS TRADING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. Are sediul în Amiens, Franta.

 4. YALCINLAR KAGIT IC VE DIS TICARET

  Turcia

  Compania YALCINLAR KAGIT IC VE DIS TICARET, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rolls of paper, coated plywood, și boards and blocks of wood. Are sediul în Adana, Turcia.

 5. CMC CONSUMER MEDICAL CARE GMBH

  Germania

  Compania CMC CONSUMER MEDICAL CARE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Bandaje si pansamente, Hartie - materii prime, Produse farmaceutice, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Bandaje si pansamente, și Hartie - materii prime. Are sediul în Sontheim, Germania.

 1. SUNALIS PAPER

  Turcia

  Compania SUNALIS PAPER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare digitala, newsprint, paper, Imprimare digitala, și brown kraft paper. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. CELLULOSE ELDORADO AUSTRIA GMBH

  Austria

  Compania CELLULOSE ELDORADO AUSTRIA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - fabricare, Papetarie - articole, Import-export de hartie si carton, Birou - furnituri, Carton - fabricare, Papetarie - articole, Import-export de hartie si carton, și Birou - furnituri. Are sediul în Wien, Austria.

 1. SMARTFIBER AG

  Germania

  Compania SMARTFIBER AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Hartie - materii prime, Carton - fabricare, Papetarie - articole, Produse farmaceutice, Hartie - materii prime, Carton - fabricare, și Papetarie - articole. Are sediul în Rudolstadt, Germania.

 2. KOROSTYSHEV PAPER FACTORY

  Ucraina

  Compania KOROSTYSHEV PAPER FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rolls of kraft paper. Are sediul în Korostyshev, Ucraina.

 3. INKOZELL ZELLSTOFF-VERTRIEB GMBH

  Germania

  Compania INKOZELL ZELLSTOFF-VERTRIEB GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Hartie - materii prime, Carton - fabricare, Produse farmaceutice, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Hartie - materii prime, și Carton - fabricare. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. NORDDEUTSCHE PAPPSCHEIBEN-FABRIK SYNATSCHKE & SOHN GMBH

  Germania

  Compania NORDDEUTSCHE PAPPSCHEIBEN-FABRIK SYNATSCHKE & SOHN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - fabricare, Carton - fabricare, Ambalaje din hartie si carton, Papetarie - articole, Hartie - fabricare, Carton - fabricare, Ambalaje din hartie si carton, și Papetarie - articole. Are sediul în Braak, Germania.

 5. VIKING PULP AND PAPER MILL CO.

  Turcia

  Compania VIKING PULP AND PAPER MILL CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper mill tissue paper, recycling, și brown kraft paper. Are sediul în Izmir, Turcia.

 6. H2A DISTRIBUTION

  Franta

  Compania H2A DISTRIBUTION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea hartiei, rolls of paper, wholesale paper, Materii prime pentru fabricarea hartiei, și rolls of kraft paper. Are sediul în Montpellier, Franta.

 7. SCHWEIGHOFER BIBER

  Austria

  Compania SCHWEIGHOFER BIBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - fabricare, Papetarie - articole, Import-export de hartie si carton, Birou - furnituri, Carton - fabricare, Papetarie - articole, Import-export de hartie si carton, și Birou - furnituri. Are sediul în Hallein, Austria.

 8. AHLSTROM MALMEDY

  Belgia

  Compania AHLSTROM MALMEDY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie din fibre sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din material plastic, Hartie - materii prime, Profile din material plastic, și Hartie - materii prime. Are sediul în Malmedy, Belgia.

 1. INTERNATIONAL PAPER SWITZERLAND GMBH

  Elvetia

  Compania INTERNATIONAL PAPER SWITZERLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Hartie - materii prime, Carton - fabricare, Papetarie - articole, Lemn taiat si tratat, Hartie - materii prime, Carton - fabricare, și Papetarie - articole. Are sediul în Kloten, Elvetia.

 2. UPM FRANCE SAS

  Franta

  Compania UPM FRANCE SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. Are sediul în Levallois-Perret Cédex, Franta.

 3. SAPIN

  Belgia

  Compania SAPIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building timber, și wood for fireplaces. Are sediul în Aywaille, Belgia.

 4. TMEDITION KFT

  Ungaria

  Compania TMEDITION KFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing direct, Hartie pentru scrisori si plicuri, Imprimare laser, Hartie - materii prime, Marketing direct, Hartie pentru scrisori si plicuri, Imprimare laser, și Hartie - materii prime. Are sediul în Szentendre, Ungaria.

 5. PAPERMARKET

  Belgia

  Compania PAPERMARKET, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rolls of thermal paper, și paper in rolls for cash registers. Are sediul în Kruibeke, Belgia.

 6. CARTOTECNICA PUGLIESE DI SGARRA ANTONIO & C. S.A.S.

  Italia

  Compania CARTOTECNICA PUGLIESE DI SGARRA ANTONIO & C. S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicatii - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - materii prime, Hartie - fabricare, Hartie - materii prime, și Hartie - fabricare. Are sediul în Andria, Italia.

 7. A.R.T. CART S.R.L.

  Italia

  Compania A.R.T. CART S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - materii prime, Hartie - fabricare, Hartie - materii prime, și Hartie - fabricare. Are sediul în Moggio Udinese, Italia.

 8. S.P.A. SICULO EMILIANA PER LA PRODUZIONE DI CARTA E CARTONI S.P.A.

  Italia

  Compania S.P.A. SICULO EMILIANA PER LA PRODUZIONE DI CARTA E CARTONI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - materii prime, Hartie - fabricare, Hartie - materii prime, și Hartie - fabricare. Are sediul în Calatabiano, Italia.

 9. SCATOLIFICIO ARTIGIANO S.R.L.

  Italia

  Compania SCATOLIFICIO ARTIGIANO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - fabricare, Carton - fabricare, Hartie - fabricare, și Carton - fabricare. Are sediul în Pesaro, Italia.

 10. MAXICARTA S.R.L.

  Italia

  Compania MAXICARTA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Hartie - materii prime, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, și Hartie - materii prime. Are sediul în Gorizia, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Hartie - materii prime - Import export

Număr de rezultate

1.450 Intreprinderile