• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • desen- arte grafice si plastice - produse si materii prime

Rezultate pentru

Desen- arte grafice si plastice - produse si materii prime - Import export

 1. SALER SAS

  Italia

  Verified by europages badge

  Saler has been producing artists' canvases under the Caravaggio® brand name since 1966. Our canvases use different types of fibre, cotton, linen, jute and polyester and are made entirely at our own premises, from the preparatory treatment of the raw fabrics to the coating and final packaging, including all the quality control operations. Our wide selection of canvases meets every possible artistic requirement and is sold in Italy, Europe, and worldwide.

 2. CHAMPAGNE DESSIN

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CHAMPAGNE DESSIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. Are sediul în Courcemain, Franta.

 3. UNART DESIGN

  Germania

  Compania UNART DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile illustrative graphics, graphics and artistic drawing sundries, computer graphics, și supplies for graphic arts. Are sediul în Herne, Germania.

 4. CERAMICA LEY

  Spania

  Compania CERAMICA LEY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din gresie ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime, Arta si galerii de arta, Faiante decorative, Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime, Arta si galerii de arta, și collector's items. Are sediul în Peratallada, Spania.

 5. CALIDAD GRAFICA S.L.

  Spania

  Compania CALIDAD GRAFICA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. Are sediul în Zaragoza, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PLASTINEZ PACKAGING

  Spania

  Compania PLASTINEZ PACKAGING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc products. Are sediul în Aielo De Malferit (valencia), Spania.

 2. ICD MAQUINARIA DE ARTES GRÁFICAS

  Spania

  Compania ICD MAQUINARIA DE ARTES GRÁFICAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime, și Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. Are sediul în Torrejón De Ardoz-Madrid, Spania.

 3. S.A.L.E.R. SAS DI CATTAGNI GIUSEPPE & FIGLI

  Italia

  Compania S.A.L.E.R. SAS DI CATTAGNI GIUSEPPE & FIGLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. Are sediul în Gallarate (va), Italia.

 4. INTERNATIONAL GRAPHIC SUPPLY S.L.

  Spania

  Compania INTERNATIONAL GRAPHIC SUPPLY S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tracing paper - large sizes, și supplies for digital printing. Are sediul în Las Palmas, Spania.

 5. INTERCOSMOGRAFICA S.R.L.

  Italia

  Compania INTERCOSMOGRAFICA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile articles for fine arts, și graphic design. Are sediul în Basiano, Italia.

 1. THUNDER LAMPS

  Spania

  Compania THUNDER LAMPS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. Are sediul în Estacio De Cartama /malaga, Spania.

 2. CORTARTE - INDUSTRIA DE CORTANTES GRAFICOS E CLICHES LDA.

  Portugalia

  Compania CORTARTE - INDUSTRIA DE CORTANTES GRAFICOS E CLICHES LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastifiere - hartie si carton, industrial punchers, flexography, și Plastifiere - hartie si carton. Are sediul în Braga, Portugalia.

 1. EXPRESSION-HOBBY

  Belgia

  Compania EXPRESSION-HOBBY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Indeletniciri creative - Articole, articles for artistic paper techniques, fine arts items, books, și Indeletniciri creative - Articole. Are sediul în Marcinelle, Belgia.

 2. ESTILO +

  Portugalia

  Compania ESTILO +, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packing. Are sediul în Queluz, Portugalia.

 3. KOCKX

  Belgia

  Compania KOCKX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stilouri cu cerneala, Pixuri cu bila, Stilouri cu cerneala, Pixuri cu bila, și fountain-pen inks. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. JEWELRY DESIGN PRO

  Pakistan

  Compania JEWELRY DESIGN PRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cadm design, custom-design jewellery, pressure moulded jewelry, și dies for goldsmiths. Are sediul în Lahore, Pakistan, Pakistan.

 5. BILBO SERTAM, SL

  Spania

  Compania BILBO SERTAM, SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. Are sediul în Zamudio, Spania.

 6. DIAGO ARTES GRÁFICAS

  Spania

  Compania DIAGO ARTES GRÁFICAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. Are sediul în La Vall D'uixó, Spania.

 7. G-DESIGN.AT

  Austria

  Compania G-DESIGN.AT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. Are sediul în Schwertberg, Austria.

 8. ESSA PUNT

  Spania

  Compania ESSA PUNT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advertising graphics, customised plastic labels, promotional lettering, și artistic furniture production. Are sediul în Sant Just Desvern, Spania.

 1. COOL HUIS

  Belgia

  Compania COOL HUIS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole pentru pictura, Articole pentru pictura, painting, și tables. Are sediul în Moerbeke-Waas, Belgia.

 2. GRAFIPRESS GMBH

  Germania

  Compania GRAFIPRESS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 3. COMUNICACIÓN GRÁFICA ALBORADA

  Spania

  Compania COMUNICACIÓN GRÁFICA ALBORADA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, graphic design, și Tipografie. Are sediul în Móstoles, Spania.

 4. GRAFICAS CONTINUOS ALICANTE

  Spania

  Compania GRAFICAS CONTINUOS ALICANTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare digitala, Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime, Imprimare digitala, Offset printing, Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime, și Internet marketing consultancy. Are sediul în Alicante, Spania.

 5. STICHTING RUIMTE VOOR KUNST EN CULTUUR (RK&C)

  Olanda

  Compania STICHTING RUIMTE VOOR KUNST EN CULTUUR (RK&C), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paintings by contemporary painters, antique paintings, și specialist consultation. Are sediul în Akersloot, Olanda.

 6. LUCAS CREATIV

  Belgia

  Compania LUCAS CREATIV, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame, Artizanat, Acuarele pentru pictura, Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime, Rame, Artizanat, Acuarele pentru pictura, și Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. Are sediul în Meerhout, Belgia.

 7. TRUDO DRUKKERIJ

  Belgia

  Compania TRUDO DRUKKERIJ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime, Tipografie - offset, Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime, logo creation, presses, și Tipografie - offset. Are sediul în St-Truiden, Belgia.

 8. RÓTULOS BARCELONA CIUDAD

  Spania

  Compania RÓTULOS BARCELONA CIUDAD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. Are sediul în Segur De Calafell, Spania.

 9. ARTES GRÁFICAS PALERMO SL

  Spania

  Compania ARTES GRÁFICAS PALERMO SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie - offset. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime, Tipografie, Publicatii de arta - produse, Compozitie, fotocompozitie si fotogravura, Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime, Tipografie, Publicatii de arta - produse, și Compozitie, fotocompozitie si fotogravura. Are sediul în Rivas Vaciamadrid - Madrid, Spania.

 10. ARGO S.R.L.

  Italia

  Compania ARGO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paint factory, frames, furniture restoration, și paints. Are sediul în Calcinaia, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit