• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ceramica - utilaje pentru industrie

Rezultate pentru

Ceramica - utilaje pentru industrie - Import export

 1. OFFICINE SMAC SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Officine Smac produces enamelling, ceramic and tile decorating lines and machinery, silkscreen printing machinery for decorations and enamelling and roof tile and brick engobing, crushing machinery and plants and selection of ceramics, sintered glazes, glass, crystal, granules and enamels, roller printing machinery. Since 1969, Officine Smac S.p.A. has specialized in the construction of automatic controls, systems and equipment for the ceramics and brick industry.

 2. METALMECCANICA PALOZZI SRL

  Italia

  Compania METALMECCANICA PALOZZI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piping accessories, Equipment suction, și industrial vacuum cleaners for the ceramics industry. Are sediul în Civita Castellana, Italia.

 3. MOCSA

  Spania

  Compania MOCSA, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile presses, și rolling mills. Are sediul în Málaga, Spania.

 4. INTEC M3

  Spania

  Compania INTEC M3, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kiln for ceramics. Are sediul în Almazora-Castellón, Spania.

 5. MICRO CÉRAM

  Germania

  Compania MICRO CÉRAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. Are sediul în Meissen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. XIAMEN UNIPRETEC CERAMIC TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania XIAMEN UNIPRETEC CERAMIC TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. Are sediul în Xiamen, China.

 2. LEMA S.R.L

  Italia

  Compania LEMA S.R.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transfer moulds, moulds for ceramic presses, Oleodynamic presses, și mould design and construction. Are sediul în Albavilla, Italia.

 3. PINAR IS MAKINALARI

  Turcia

  Compania PINAR IS MAKINALARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. SERMAT S.R.L.

  Italia

  Compania SERMAT S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Concasoare si corpuri de macinare, machinery and equipment for the mining industry, machines and equipment for the ceramics industry, Concasoare si corpuri de macinare, și machines and equipment for the building materials industry. Are sediul în Sassuolo, Italia.

 5. PERA SERAMIK

  Turcia

  Compania PERA SERAMIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portelan - placi si dale, Gresie - placi si dale, Ceramica - placi si dale, tiles for pools, Portelan - placi si dale, Gresie - placi si dale, și Ceramica - placi si dale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. KLAUS GERHARDS INDUSTRIEVERTRETUNGEN

  Germania

  Compania KLAUS GERHARDS INDUSTRIEVERTRETUNGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Caramizi, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Caramizi, și Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. Are sediul în Helferskirchen, Germania.

 2. C-TECHNOLOGY

  Olanda

  Compania C-TECHNOLOGY, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica - utilaje pentru industrie, Ceramica - produse pentru industrie, Materiale din ceramica refractara, Ceramica, componente - electricitate, Ceramica - utilaje pentru industrie, Ceramica - produse pentru industrie, Materiale din ceramica refractara, și Ceramica, componente - electricitate. Are sediul în Waalwijk, Olanda.

 1. EUREKA SYSTEM

  Italia

  Compania EUREKA SYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica - utilaje pentru industrie, working of marbles, granites and stones, și Ceramica - utilaje pentru industrie. Are sediul în Castelnuovo Rangone, Italia.

 2. MOZORO MACHINED PRODUCTS LIMITED

  Hong Kong

  Compania MOZORO MACHINED PRODUCTS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. Are sediul în Hong Kong, Hong Kong.

 3. PINGXIANG CHEMSHUN CERAMICS CO.,LTD.

  China

  Compania PINGXIANG CHEMSHUN CERAMICS CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. Are sediul în Pingxiang, China.

 4. PALERMO

  Iran

  Compania PALERMO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advice for the ceramic industry, additives for the ceramic industry, și architectural tiles and bricks. Are sediul în Tehran, Iran.

 5. KM GLASS MACHINERY COMPANY LIMITED

  China

  Compania KM GLASS MACHINERY COMPANY LIMITED, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. Are sediul în Foshan, China.

 6. CERAMIKA SERWIS SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania CERAMIKA SERWIS SP. Z O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica - utilaje pentru industrie, Transport in vrac, Ceramica - placi si dale, Ceramica - utilaje pentru industrie, Transport in vrac, și Ceramica - placi si dale. Are sediul în Opoczno, Polonia.

 7. REF-SAN IND. TRADE CO.,LTD.

  Turcia

  Compania REF-SAN IND. TRADE CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electric ovens, furnaces and kilns, și kiln for ceramics. Are sediul în Kutahya, Turcia.

 8. SINO CERAMICS CO.,LTD

  Taiwan (ROC)

  Compania SINO CERAMICS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile technical refractories. Are sediul în Taipei, Taiwan (ROC).

 1. HEUTZ - HOMBURG

  Belgia

  Compania HEUTZ - HOMBURG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machine repair, și manufacture of mechanical parts. Are sediul în Hauset, Belgia.

 2. CS CERAMIC CO.,LTD

  China

  Compania CS CERAMIC CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crucibles. Are sediul în Hunan Province, China.

 3. METALCERTIMA - INDUSTRIA METALOMECANICA, S.A.

  Portugalia

  Compania METALCERTIMA - INDUSTRIA METALOMECANICA, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de caramida - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica - utilaje pentru industrie, și Ceramica - utilaje pentru industrie. Are sediul în Oliveira Do Bairro, Portugalia.

 4. DER SCHLONDES-GMBH

  Germania

  Compania DER SCHLONDES-GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - mobila, Ceramica - utilaje pentru industrie, Import-export - mobila, și Ceramica - utilaje pentru industrie. Are sediul în Ransbach-Baumbach, Germania.

 5. SIMEC SRL

  Italia

  Compania SIMEC SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. Are sediul în Castellarano, Italia.

 6. BG AUTOMAZIONI

  Italia

  Compania BG AUTOMAZIONI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. Are sediul în Maranello, Italia.

 7. SERMAC SRL

  Italia

  Compania SERMAC SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceramic enamellers. Are sediul în Sassuolo, Italia.

 8. ALTMANN ANALYSENTECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania ALTMANN ANALYSENTECHNIK VERTRIEBS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vibratoare industriale - instalatii, Masurarea pozitiei si a distantei - aparate si instrumente, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, Vibratoare industriale - instalatii, Masurarea pozitiei si a distantei - aparate si instrumente, și Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. Are sediul în Holzkirchen, Germania.

 9. AZULEJOS BORJA,S.L.

  Spania

  Compania AZULEJOS BORJA,S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceramic tiles. Are sediul în Alcora, Spania.

 10. RUSSELL FINIX

  Regatul Unit

  Compania RUSSELL FINIX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chemicals, și ceramics, electrical ceramics, technical. Are sediul în Feltham, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Ceramica - utilaje pentru industrie - Import export

Număr de rezultate

6.245 Intreprinderile