• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • grinzi profilate din metale feroase

Rezultate pentru

Grinzi profilate din metale feroase - Import export

 1. POLI-MAKS

  Ucraina

  Compania POLI-MAKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grinzi profilate din metale feroase. Are sediul în Dnipro, Ucraina.

 2. HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS

  Grecia

  Compania HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grinzi profilate din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile si bare din metale feroase, Steel girders, steel beams, Profile si bare din metale feroase, și steel structural sections. Are sediul în Kalochori, Grecia.

 3. MULLER ACIERS LES FERS DE L'EST

  Franta

  Compania MULLER ACIERS LES FERS DE L'EST, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grinzi profilate din metale feroase, sheet plate trade, Grinzi profilate din metale feroase, merchant finished steel bars, și low temperature steel. Are sediul în Diemeringen, Franta.

 4. PRO LIGNUM

  Franta

  Compania PRO LIGNUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grinzi profilate din metale feroase, Grinzi profilate din metale feroase, și solid wood. Are sediul în Frasne, Franta.

 5. APROMETAL

  Franta

  Compania APROMETAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile laminate la rece. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - oteluri si metale, Profile si bare din metale feroase, Grinzi profilate din metale feroase, Import-export - oteluri si metale, Profile si bare din metale feroase, Grinzi profilate din metale feroase, și construction of metal structures for public works. Are sediul în Saint-Martin-Belle-Roche, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. METAL-GENT

  Belgia

  Compania METAL-GENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grinzi profilate din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pipes, și metal profiles. Are sediul în Hoogstraten, Belgia.

 2. MOMSTEELPOR S.A.

  Portugalia

  Compania MOMSTEELPOR S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piloni metalici, Grinzi profilate din metale feroase, Piloni metalici, și Grinzi profilate din metale feroase. Are sediul în Abrantes, Portugalia.

 3. EDUARDO FARIA & FILHO, LDA.

  Portugalia

  Compania EDUARDO FARIA & FILHO, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii - constructie, Grinzi profilate din metale feroase, Caroserii - constructie, și Grinzi profilate din metale feroase. Are sediul în Arrifes, Portugalia.

 4. HEUVELMAN STAALHANDEL B.V.

  Olanda

  Compania HEUVELMAN STAALHANDEL B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grinzi profilate din metale feroase, Otel, Grinzi profilate din metale feroase, și Otel. Are sediul în Veenendaal, Olanda.

 5. STAMO STAHL & MONTAGE GMBH

  Germania

  Compania STAMO STAHL & MONTAGE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grinzi profilate din metale feroase, și Grinzi profilate din metale feroase. Are sediul în Gelsenkirchen, Germania.

 1. ETS ALBERT ET COMPAGNIE SA

  Franta

  Compania ETS ALBERT ET COMPAGNIE SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila pentru camere de copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grinzi profilate din metale feroase, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Grinzi profilate din metale feroase, și Stocare in depozite si antrepozite - servicii. Are sediul în Cholet, Franta.

 2. SA DE PREFABRICADOS PREFORSA

  Spania

  Compania SA DE PREFABRICADOS PREFORSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grinzi profilate din metale feroase, și Grinzi profilate din metale feroase. Are sediul în Algemesi, Spania.

 1. TELMASTAAL B.V.

  Olanda

  Compania TELMASTAAL B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grinzi profilate din metale feroase, și Grinzi profilate din metale feroase. Are sediul în 'S-Heerenberg, Olanda.

 2. FORJADOS MARFE SA

  Spania

  Compania FORJADOS MARFE SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grinzi profilate din metale feroase, și Grinzi profilate din metale feroase. Are sediul în Añover De Tajo, Spania.

 3. BWM DÜBEL UND MONTAGETECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BWM DÜBEL UND MONTAGETECHNIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grinzi profilate din metale feroase, și Grinzi profilate din metale feroase. Are sediul în Leinfelden-Echterdingen, Germania.

 4. SCHMOLZ+BICKENBACH AG

  Elvetia

  Compania SCHMOLZ+BICKENBACH AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grinzi profilate din metale feroase, și Grinzi profilate din metale feroase. Are sediul în Emmenbrucke, Elvetia.

 5. LIMTRE H F

  Islanda

  Compania LIMTRE H F, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grinzi profilate din metale feroase, Finisari, Grinzi profilate din metale feroase, și Finisari. Are sediul în Fludir, Islanda.

 6. J M STEEL LTD

  Irlanda

  Compania J M STEEL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grinzi profilate din metale feroase. Are sediul în Kilkenny, Irlanda.

 7. MANUEL FERNANDEZ VILLARES SL

  Spania

  Compania MANUEL FERNANDEZ VILLARES SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grinzi profilate din metale feroase, și Grinzi profilate din metale feroase. Are sediul în Baralla, Spania.

 8. TM STEEL SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania TM STEEL SP. Z O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grinzi profilate din metale feroase, și Grinzi profilate din metale feroase. Are sediul în Chorzow, Polonia.

 1. VIGUETAS GUILLENA S.L.

  Spania

  Compania VIGUETAS GUILLENA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grinzi profilate din metale feroase, și Grinzi profilate din metale feroase. Are sediul în Guillena, Spania.

 2. MEISTER STAHLBAU AG

  Elvetia

 3. VIGUETAS Y FORJADOS TOR SL

  Spania

 4. FB HANDELSAGENTUR, FRANKA BENZAKOUR, E. KFR.

  Germania

 5. PRODUITS NOUVEAUX DU BATIMENT

  Franta

 6. MEKO METAL

  Turcia

  Verified by europages badge

  MEKO Metal, a leader in steel profile production since 1969, has grown from a 10, 000 sqmtr facility to a 100, 000 sqmtr powerhouse in Torbalı-Izmir under the KMC Group since 2011. Our collaboration integrates unique commercial and technical expertise, resulting in an annual production capacity of 150, 000 tons, consistently aligned with global technological advancements. Aspiring to secure a spot among the top 3 global companies for special profiles, MEKO Metal has witnessed a steady rise in export volume. Specializing in open, welded, and stainless steel profiles, our offerings cater to a wide array of industries, including automotive, furniture, domestic appliances, steel goods, decoration, heating & cooling, air conditioning, civil works & steel construction, scaffolding profiles, heated towel racks, solar energy systems, and agricultural irrigation & greenhouse. Our key sectors: •Standard Tubes and Profiles •Special Profiles •Automotive Profiles •Solar Energy Systems Profiles •Solar Energy Ground Mounting Systems •Solar Energy Roof Mounting Systems •Civil Works & Steel Constructions •Profiles for Agriculture and Greenhouse •Profiles for Electric & Electronics •HVAC Profiles •Stainless Steel Profiles Roll-forming offers a cost advantage over aluminum by replacing crucial production parts that traditionally require aluminum with roll-formed steels. We specialize in in-house design and production of molds, tools, rolls, and other essential components. Contact us for more !

 7. ALPROFIL INDUSTRIEPROFILE GMBH

  Germania

 8. SISTEMA 90 S.R.L.

  Italia

  Compania SISTEMA 90 S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabla profilata din metale feroase, Sine din metale feroase, Tabla profilata din metale feroase, și Sine din metale feroase. Are sediul în San Pancrazio Salentino, Italia.

 9. PERFIQUINA

  Portugalia

  Compania PERFIQUINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table ondulate din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabla profilata din metale feroase, Materiale pentru acoperisuri, corrugated sheets, galvanized sheet metal, Tabla profilata din metale feroase, și Materiale pentru acoperisuri. Are sediul în Ponte De Vagos, Portugalia.

 10. KÜRTÜNCÜ METAL

  Turcia

  Compania KÜRTÜNCÜ METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla profilata din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile key-pattern sheets, și profile machines for working sheet metal. Are sediul în Kayseri, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit