• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • generatoare de aer cald

Rezultate pentru

Generatoare de aer cald - Import export

 1. GENERAL VAPEUR S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  The companies of the Menikini group, all active in the professional and industrial cleaning sector for over thirty years, have joined forces to optimise marketing, research and production. All products are made entirely in our own factories using the finest materials, in order to guarantee compliance with the highest standards of quality and certification. The Menikini group is the most successful example of an authentic Italian “family business”.

 2. ECOHORNET SRL

  Romania

  ecoHORNET produces equipments with high-efficiency energy output using a self made, technology burning pellets made of "everything that burns": garbage, vegetal, agricultural and forestry waste, selection of domestic waste, energetic plants, wood chips, etc, trough incineration at over 1250 degrees Celsius. Our equipments, ecoHORNET brand, "Patented in Romania": pellet heating units ( 20 - 500 kw); pellet injector burner (20 - 750 kw); pellet burners with radiant tubs (20 - 75 kw); pellet and agro-pellet based hot air generator (20 - 750 kw).The process on, all of these equipments is fully automated and designed to operate with very low levels of emisions. Therefor we obtain the most inexpensive and clean thermic energy, as well as electrical energy trough cogeneration, a new energetical hope for us and most important, for future generations.

 3. EXTRUDERE MANUALE / ROBOTI PRELATE / SUFLANTE AER CALD

  Romania

  PLAST TOOLSDomeniu principal de activitate este comercializarea si service-ul aparatelor manuale si masinilor automate de sudura cu aer cald pentru materiale termoplastice. Suntem distribuitor exclusiv in Romania si service autorizat pentru extruderele MUNSCH, masinile de sudura cu aer cald si incalzitoarele de aer FORSTHOFF GmbH, masini de sudura cap la cap pentru teava PE, PP, PVDF fabricate de TECNODUE. Oferim clientilor nostri solutii tehnice pentru diverse aplicatii industriale de sudura în plastic cu aer cald dupa cum urmeaza: sudarea placilor din plastic PP, PE, PVC cu adaos de material, membranelor PVC pentru hidroizolatii, prin contact termic cu pana calda a geomembranelor HDPE, foliilor PVC pentru productie publicitara, prelate TIR, corturi, copertine, liner-ului pentru piscine, pardoselilor elastice tip covor PVC, linoleum, aer cald pentru procese insutriale de uscare, incalzire, termocontractare, sterilizare.

 4. KÜBLER GMBH

  Germania

  Compania KÜBLER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrotermie - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aer cald, Sisteme de incalzire prin inductie, Generatoare de aer cald, și Sisteme de incalzire prin inductie. Are sediul în Ludwigshafen Am Rhein, Germania.

 5. HALLER INFRAROT GMBH

  Germania

  Compania HALLER INFRAROT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aer cald. Are sediul în Riedlingen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CAPRICORN CUSTOM SOLUTIONS

  Elvetia

  Compania CAPRICORN CUSTOM SOLUTIONS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aer cald. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 2. AIRCHAUD DIFFUSION

  Franta

  Compania AIRCHAUD DIFFUSION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aer cald. Are sediul în Selestat, Franta.

 3. AGAR-POWER AGREGATY PRĄDOTWÓRCZE

  Polonia

  Compania AGAR-POWER AGREGATY PRĄDOTWÓRCZE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aer cald. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de curent electric, Generatoare de curent electric, generating sets, și batteries for generator sets or no-break generating sets. Are sediul în Łódź, Polonia.

 4. AIRLAT

  Franta

  Compania AIRLAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aer cald. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hot air generators. Are sediul în Fecamp, Franta.

 5. TERMICO

  Belgia

  Compania TERMICO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aer cald, heating boilers, equipment and accessories for heating, radiant tubes, și Generatoare de aer cald. Are sediul în Nivelles, Belgia.

 1. CHAUFFAGE DENIS

  Belgia

  Compania CHAUFFAGE DENIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aer cald, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, Generatoare de aer cald, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, și solar panel assembly. Are sediul în Stavelot, Belgia.

 2. SCANDIAOVNEN A/S

  Danemarca

  Compania SCANDIAOVNEN A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aer cald. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeroterme, Incalzire industriala - instalatii si material, Arzatoare industriale, Cazane industriale, Aeroterme, Incalzire industriala - instalatii si material, Arzatoare industriale, și Cazane industriale. Are sediul în Alleroed, Danemarca.

 1. STARIMPEX CONSULTING

  Turcia

  Compania STARIMPEX CONSULTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aer cald. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de curent electric, electrical generator, Generatoare de curent electric, diesel-powered electric generating sets, și Generator. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. HEINISCH GES.M.B.H.

  Austria

  Compania HEINISCH GES.M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiatoare si convectoare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aer cald, Pompe de caldura industriale, Incalzire industriala - instalatii si material, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Generatoare de aer cald, Pompe de caldura industriale, Incalzire industriala - instalatii si material, și Climatizare, aerisire si ventilare - materiale. Are sediul în Wien, Austria.

 3. LAMIER GROUP SRL

  Italia

  Compania LAMIER GROUP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de aspirare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aer cald, pellet systems, furnaces and hot air dryers, Paint booth, și Generatoare de aer cald. Are sediul în Quarrata, Italia.

 4. VASSART & CO

  Belgia

  Compania VASSART & CO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aer cald. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diesel fuel boilers. Are sediul în Forest, Belgia.

 5. FREMAP INDUSTRIES

  Belgia

  Compania FREMAP INDUSTRIES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aer cald, Generatoare de aer cald, și threaded heaters. Are sediul în Waterloo, Belgia.

 6. EQUIPOS DE COMBUSTION SOCIEDAD LIMITADA

  Spania

  Compania EQUIPOS DE COMBUSTION SOCIEDAD LIMITADA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aer cald. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, Arzatoare industriale, Cazane industriale, Incalzire industriala - instalatii si material, Arzatoare industriale, și Cazane industriale. Are sediul în Getxo, Spania.

 7. BLOWTHERM S.P.A.

  Italia

  Compania BLOWTHERM S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arzatoare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aer cald, Arzatoare pentru incalzirea locuintelor, Generatoare de aer cald, și Arzatoare pentru incalzirea locuintelor. Are sediul în Padova, Italia.

 8. BECKMANN

  Germania

  Compania BECKMANN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aer cald, Sanitare - articole, Generatoare de aer cald, și Sanitare - articole. Are sediul în Flensburg, Germania.

 1. PROTON GROUP

  Ucraina

  Compania PROTON GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aer cald. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hot air heating convectors, și industrial ventilation. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 2. TERMOTECNICA FESTI E BRESCIANI

  Italia

  Compania TERMOTECNICA FESTI E BRESCIANI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cazane industriale, Generatoare de aer cald, Cazane industriale, și Generatoare de aer cald. Are sediul în San Zeno Naviglio, Italia.

 3. ACME SYSTEMS S.A.S.

  Italia

  Compania ACME SYSTEMS S.A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare industriala - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, Generatoare de aer cald, Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, și Generatoare de aer cald. Are sediul în Roma, Italia.

 4. A.S.HUNGARIA TERMELO- ES KFT

  Ungaria

  Compania A.S.HUNGARIA TERMELO- ES KFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aer cald, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Generatoare de aer cald, și Climatizare, aerisire si ventilare - materiale. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 5. C.M.T. S.R.L.

  Italia

  Compania C.M.T. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aer cald. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gas-fired air heaters for industrial use, și oil-fired hot air generators for industrial use. Are sediul în Parabiago, Italia.

 6. THERMINDUS S.R.L.

  Italia

  Compania THERMINDUS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de aer cald. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aburi din fonta, steam generators for industrial use, și Generatoare de aburi din fonta. Are sediul în Castelfranco Piandisco', Italia.

 7. BIEMMEDUE S.P.A.

  Italia

  Compania BIEMMEDUE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare industriala - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, Generatoare de aer cald, Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, și Generatoare de aer cald. Are sediul în Cherasco, Italia.

 8. MS

  Italia

  Compania MS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare industriala - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, Generatoare de aer cald, Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, și Generatoare de aer cald. Are sediul în Cherasco, Italia.

 9. F.A.I.P. S.R.L.

  Italia

  Compania F.A.I.P. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare industriala - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, Generatoare de aer cald, Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, și Generatoare de aer cald. Are sediul în Brescia, Italia.

 10. HIT - GEBÄUDE & ANLAGEN- TECHNIK GMBH

  Germania

  Compania HIT - GEBÄUDE & ANLAGEN- TECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sanitare - articole, Generatoare de aer cald, Sanitare - articole, și Generatoare de aer cald. Are sediul în Calbe, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit