• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • aer comprimat - instalatii si utilaje

Rezultate pentru

Aer comprimat - instalatii si utilaje - Import export

 1. LUTENA VAKUUM GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Manufacture and sales of vacuum conveyor systems for industrial applications, system solutions and special filter technology. Complete with pneumatic components and control systems. Other products include: Automation technology, pneumatic connectors, vacuum conveyors, vacuum components, vacuum technology, compressed-air components, fine particle filters, coarse particle filters.

 2. RHEINTEK HYDRAULIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RHEINTEK HYDRAULIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. Are sediul în Köln, Germania.

 3. ZTR-ROSSMANEK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ZTR-ROSSMANEK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. Are sediul în Balve, Germania.

 4. PREVOST

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PREVOST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Connectors and fittings for compressed air, Connectors for hydraulic circuits, compressed air network, pneumatic quick coupling, compressed air connection, compressed air gun, pneumatic tools, compressed air reel, și tubes for compressed air network. Are sediul în Annecy-Le-Vieux Cedex, Franta.

 5. ASCO INSTRUMENTS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ASCO INSTRUMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birouri de studii industriale, CO2 analyser, Pressure sensors, toxic gas detection systems, Programmable controller, gas controller detectors and analysers, gas analyses, Gas sensors, și atex certified sensors. Are sediul în Chateaufort, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FOCS SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FOCS SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. Are sediul în Camporotondo Etneo, Italia.

 2. TECHNOMATIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TECHNOMATIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. Are sediul în Dietramszell, Germania.

 3. HUNGER PNEUMATIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HUNGER PNEUMATIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. Are sediul în Meckenbeuren, Germania.

 4. CIPA AIR COMPRESOARE SRL

  Romania

  Societatea noastra si-a inceput activitatea cu lucrari de mica amploare in comercializarea si reparatia de compresoare in industria farmaceutica, productia de dulciuri, panificatie, executie mobilier si service auto iar prin profesionalismul si seriozitatea executiei angajamentelor contractuale cu clientii a obtinut capitalul de incredere care s-o recomande noilor colaboratori. Produse oferite spre vanzare : - compresoare cu surub cu injectie de ulei sau oil-free ; - compresoare cu piston lubrifiate cu ulei sau oil-free ; - uscatoare de aer comprimat si filtre retea ; - rezervoare aer comprimat vopsite sau zincate . Furnizam servicii de : - proiectare si executare retele de aer comprimat ; - reparatii si revizii/service compresoare . In prezent, cu un personal format din 6 angajati : 3 pe partea tehnica si 3 calificati in service si reparatii de compresoare de aer comprimat, societatea noastra a devenit dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care isi desfasoara activitatea prin comercializarea si executarea reviziilor si a retelelor de aer comprimat al caror element de referinta este PROFESIONALISMUL

 5. AIR-TECHNIQUES

  Franta

  Compania AIR-TECHNIQUES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente pentru materiale pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea aerului - aparate si instalatii, Aer comprimat - instalatii si utilaje, Valve pentru materiale pneumatice, Tratarea aerului - aparate si instalatii, Aer comprimat - instalatii si utilaje, Valve pentru materiale pneumatice, și air purification accessories. Are sediul în Obenheim, Franta.

 1. TIMMER GMBH

  Germania

  Compania TIMMER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe, Pompe, vacuum systems and components, lifting suction grips, și airtight components. Are sediul în Neuenkirchen, Germania.

 2. BIBUS AUSTRIA GMBH

  Austria

  Compania BIBUS AUSTRIA GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. Are sediul în Sankt Andrä-Wördern, Austria.

 1. BIOMICRO

  Portugalia

  Compania BIOMICRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. Are sediul în Maia, Portugalia.

 2. BULMAK

  Germania

  Compania BULMAK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. Are sediul în Kerpen, Germania.

 3. ARIA COMPRESSA GENTILIN

  Italia

  Compania ARIA COMPRESSA GENTILIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pumps and compressors, piston compressors, și accessories for compressors. Are sediul în Trissino, Italia.

 4. STEFAN PROVAZNIK TECHNIK INDUSTRIE

  Austria

  Compania STEFAN PROVAZNIK TECHNIK INDUSTRIE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. Are sediul în Wien, Austria.

 5. HENN GMBH

  Germania

  Compania HENN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. Are sediul în Pleinfeld, Germania.

 6. MF AUTOMATION GMBH

  Germania

  Compania MF AUTOMATION GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. Are sediul în Hallbergmoos, Germania.

 7. UNIVER AG

  Elvetia

  Compania UNIVER AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. Are sediul în Steinhausen, Elvetia.

 8. COMPRESORES ANDALAIRC

  Spania

  Compania COMPRESORES ANDALAIRC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aer comprimat - instalatii si utilaje, Aer comprimat - instalatii si utilaje, industrial metal connectors, pipes, și valves. Are sediul în Albolote, Spania.

 1. HS INDUSTRIE SERVICE GMBH

  Germania

  Compania HS INDUSTRIE SERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. Are sediul în Gotha, Germania.

 2. AMS AUTO- U. MOTOREN-SERVICE GESELLSCHAFT M. B. H.

  Austria

  Compania AMS AUTO- U. MOTOREN-SERVICE GESELLSCHAFT M. B. H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. Are sediul în Premstätten, Austria.

 3. EQOFLUIDS

  Franta

  Compania EQOFLUIDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile compressed air. Are sediul în Saint Etienne, Franta.

 4. AIRMAX GROUPE

  Franta

  Compania AIRMAX GROUPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aer comprimat - instalatii si utilaje, Aer comprimat - instalatii si utilaje, air compressors, și industrial cooling. Are sediul în Bourges, Franta.

 5. PPS SHEFFIELD (PENNINE PNEUMATICS SERVICES LTD)

  Regatul Unit

  Compania PPS SHEFFIELD (PENNINE PNEUMATICS SERVICES LTD), este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air compressors, air compressor repairs, compressor maintenance and repair, și pneumatics. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 6. UNI-HYDRAULIK GMBH

  Germania

  Compania UNI-HYDRAULIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. Are sediul în Schwarzenberg, Germania.

 7. LEKIME

  Belgia

  Compania LEKIME, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cutting tools, grinders, remote measuring systems, și wood turning machines. Are sediul în Erpe-Mere, Belgia.

 8. SEGUAS

  Spania

  Compania SEGUAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile compressed-air systems, industrial refrigeration, și maintenance of industrial systems. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 9. EBRO AIRE

  Spania

  Compania EBRO AIRE, care își desfășoară activitatea în domeniul Automatizari - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aer comprimat - instalatii si utilaje, Aer comprimat - instalatii si utilaje, pneumatics, motor greasing systems, și hydropneumatic power packs. Are sediul în UTEBO - ZARAGOZA, Spania.

 10. SUDAC AIR SERVICE - AGENCE CENTRE - AMILLY

  Franta

  Compania SUDAC AIR SERVICE - AGENCE CENTRE - AMILLY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile compressed and liquefied gases, screw compressors, și membrane compressors. Are sediul în Amilly, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit