• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sere calde

Rezultate pentru

Sere calde - Import export

 1. ALMERIPLANT SEMILLEROS Y VIVEROS

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania ALMERIPLANT SEMILLEROS Y VIVEROS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere calde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nurseries, Almond trees, Pistachios, Seeds, Organic soil, Peach trees, Vegetable grafts, Tarraco, și Constantí. Are sediul în Puebla De Vícar (almería), Spania.

 2. EL PLANTEL SEMILLEROS

  Spania

  Compania EL PLANTEL SEMILLEROS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere calde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nursery seedlings. Are sediul în La Mojonera-Almería, Spania.

 3. H.T. TRADE SERVICE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania H.T. TRADE SERVICE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere calde. Are sediul în Osnabrück, Germania.

 4. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgaria

  Compania AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii pentru irigatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere si rasadnite, Sere de apartament, Sere calde, Sere si rasadnite, Sere de apartament, și Sere calde. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 5. BUNKER SPECIALTIES

  Argentina

  Compania BUNKER SPECIALTIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere calde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dietetica - alimentatie, Dietetica - alimentatie, și legumes. Are sediul în Los Cardales, Argentina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SEMILLEROS PLANTIAGRO

  Spania

  Compania SEMILLEROS PLANTIAGRO, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere calde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Plante, cereals, sowing seeds, Pepiniere si silvicultura, și Plante. Are sediul în Puerto Lumbreras-Murcia, Spania.

 2. SEMILLAS FITO SA

  Spania

  Compania SEMILLAS FITO SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere calde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile corn flour cereals, barley seeds, maize cereals, și cereal sowing seeds. Are sediul în Badajoz, Spania.

 3. LABORATORIOS EDYMA SL

  Spania

  Compania LABORATORIOS EDYMA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere calde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile potatoes, și seed potatoes. Are sediul în Secadura Cantabria, Spania.

 4. SEMILLERO LAIMUND

  Spania

  Compania SEMILLERO LAIMUND, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere calde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vines, water-melon, melon, și tomato seeds. Are sediul în El Ejido-Almería, Spania.

 5. ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V.

  Serbia

  Compania ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere calde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere si rasadnite, Plante, bulbi si seminte, Sere si rasadnite, și Plante, bulbi si seminte. Are sediul în Kanjiža-Magyarkanizsa, Serbia.

 1. LS ELECTROMECANICA

  Argentina

  Compania LS ELECTROMECANICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere calde. Are sediul în Bragado, Argentina.

 2. IXIRA YATAK

  Turcia

  Compania IXIRA YATAK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere calde. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. SERRES JRC

  Franta

  Compania SERRES JRC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere calde. Are sediul în St Georges Des Gardes, Franta.

 2. ULUSOY YATAK

  Turcia

  Compania ULUSOY YATAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere calde. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. COFEAL S.R.L.

  Italia

  Compania COFEAL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire pentru sere, Sere calde, Incalzire pentru sere, și Sere calde. Are sediul în Pavia Di Udine, Italia.

 4. MARI SERRE S.R.L.

  Italia

  Compania MARI SERRE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire pentru sere, Sere calde, Incalzire pentru sere, și Sere calde. Are sediul în Feroleto Della Chiesa, Italia.

 5. BALOCCO MARCO BANCALI SERRE RISCALDAMENTO COND MARCO

  Italia

  Compania BALOCCO MARCO BANCALI SERRE RISCALDAMENTO COND MARCO, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire pentru sere, Sere calde, Incalzire pentru sere, și Sere calde. Are sediul în Andora, Italia.

 6. GALBUSERA SERRE S.R.L.

  Italia

  Compania GALBUSERA SERRE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire pentru sere, Sere calde, Incalzire pentru sere, și Sere calde. Are sediul în Merate, Italia.

 7. SERRE CAMPIONI DI CAMPIONI LIDO E OMERO S.N.C.

  Italia

  Compania SERRE CAMPIONI DI CAMPIONI LIDO E OMERO S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire pentru sere, Sere calde, Incalzire pentru sere, și Sere calde. Are sediul în Uzzano, Italia.

 8. EURO PLAST 2 A S.R.L.

  Italia

  Compania EURO PLAST 2 A S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire pentru sere, Sere calde, Incalzire pentru sere, și Sere calde. Are sediul în Canicatti', Italia.

 1. PONTEVIA SERRE S.R.L.

  Italia

  Compania PONTEVIA SERRE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire pentru sere, Sere calde, Incalzire pentru sere, și Sere calde. Are sediul în Casalzuigno, Italia.

 2. PFA DRAGOMIR N. IULIAN

  Romania

  Compania PFA DRAGOMIR N. IULIAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere calde. Are sediul în Braila, Romania.

 3. NUOVO CONSORZIO PER L'AGRICOLTURA S.R.L.

  Italia

  Compania NUOVO CONSORZIO PER L'AGRICOLTURA S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire pentru sere, Sere calde, Incalzire pentru sere, și Sere calde. Are sediul în Fiumefreddo Di Sicilia, Italia.

 4. PROGETTO CLIMA DI GHIRARDO EGIDIO

  Italia

 5. OPUS ET VITA S.R.L.

  Italia

 6. LAMEZIA SERRE

  Italia

 7. UMBRIA SERRE S.R.L.

  Italia

 8. PROMEC S.R.L.

  Italia

 9. MED GROUP S.R.L.

  Italia

 10. TIESSEI S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit