• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • umidificarea aerului din incaperi

Rezultate pentru

Umidificarea aerului din incaperi - Import export

 1. BRUNE LUFTBEFEUCHTUNG PROKLIMA GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Humidifiers, dehumidification, measuring equipment and humidors. Products such as air humidifiers and dehumidifiers have now been manufactured and sold under the BRUNE brand for 75 years. Our equipment meets professional requirements and complies with the highest quality standard. This is one reason why companies, museums, tobacco manufacturers and private individuals all around the world rely on us where maintaining constant climatic conditions is concerned. Our product range includes air humidifiers and dehumidifiers, air purifiers, portable and stationary measuring equipment, as well as humidors exclusive to us.

 2. ALFE-EAU

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALFE-EAU, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. Are sediul în Cessales, Franta.

 3. STOCK TANK FUN & COUNTRY GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania STOCK TANK FUN & COUNTRY GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. Are sediul în Kevelaer, Germania.

 4. BEIL LUFTBEFEUCHTUNG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BEIL LUFTBEFEUCHTUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. Are sediul în Bochum, Germania.

 5. PFALZ TEC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PFALZ TEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie si deratizare - servicii, Aerosol generation, Gassing, Concrete humidification, Fire damage, Office disinfection, Disinfection, Vehicle disinfection, și Surface disinfection. Are sediul în Markersdorf, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CONDAIR SYSTEMS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CONDAIR SYSTEMS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. Are sediul în Norderstedt, Germania.

 2. CUOGHI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CUOGHI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezumidificare - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umidificarea aerului din incaperi, humidifiers for industrial use, professional dehumidifiers, dehumidifying system, Umidificarea aerului din incaperi, dehumidifiers for swimming pools, dehumidifiers for industrial use, steam humidifiers, și Electrode humidifier. Are sediul în Albignasego, Italia.

 3. ROTASYSTEM SERVICE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ROTASYSTEM SERVICE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. Are sediul în Riemerling-Hohenbrunn, Germania.

 4. MPV MEDICAL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MPV MEDICAL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. Are sediul în Kirchheim B. München, Germania.

 5. MOL KATALYSATORTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MOL KATALYSATORTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. Are sediul în Schkopau, Germania.

 1. BRUNE LUFTBEFEUCHTUNG PROKLIMA GMBH

  Germania

  Compania BRUNE LUFTBEFEUCHTUNG PROKLIMA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezumidificare - materiale, humidifiers, cigar humidifiers, Dezumidificare - materiale, și dehumidifiers for industrial use. Are sediul în Aglasterhausen, Germania.

 2. HUMIDISTOP FRANCE

  Franta

  Compania HUMIDISTOP FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antirust. Are sediul în Blagnac, Franta.

 1. MICRONISER SA

  Belgia

  Compania MICRONISER SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Humidification systems, Spraying system, Misting for dust control, și water chilling facilities. Are sediul în Charleroi, Belgia.

 2. PAUL SCHENK AG

  Elvetia

  Compania PAUL SCHENK AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. Are sediul în Ennetbürgen, Elvetia.

 3. BOGA GMBH

  Germania

  Compania BOGA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. Are sediul în Soest, Germania.

 4. BRUNO DORFFER

  Franta

  Compania BRUNO DORFFER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antirust, humidifiers, mould-inhibitor solution, și mould inihibitor treatment. Are sediul în Innenheim, Franta.

 5. MUNTERS GMBH ZWEIGNIEDERLASSUNG WIEN

  Austria

  Compania MUNTERS GMBH ZWEIGNIEDERLASSUNG WIEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. Are sediul în Wien, Austria.

 6. KLEIN AG

  Germania

  Compania KLEIN AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. PLUGGIT GMBH

  Germania

  Compania PLUGGIT GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. Are sediul în München, Germania.

 8. HÜNKAR ECZA VE MEDICAL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania HÜNKAR ECZA VE MEDICAL SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronica medicala - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umidificarea aerului din incaperi, Materiale medicale, nebulizers, Umidificarea aerului din incaperi, infrared ray thermometers, și Materiale medicale. Are sediul în Denizli, Turcia.

 1. SOLENAL GMBH

  Germania

  Compania SOLENAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sterilizare si dezinfectie - materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umidificarea aerului din incaperi, disinfectants, și Umidificarea aerului din incaperi. Are sediul în Nesselwang, Germania.

 2. SCHMIDT SANTOS, UNIPESSOAL LDA - JOAPE

  Portugalia

  Compania SCHMIDT SANTOS, UNIPESSOAL LDA - JOAPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air conditioner rental, și industrial air conditioning. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 3. MERLIN TECHNOLOGY GMBH

  Austria

  Compania MERLIN TECHNOLOGY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii, și Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Tumeltsham, Austria.

 4. FLORAFILT LUFTREINIGER GMBH

  Germania

  Compania FLORAFILT LUFTREINIGER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. Are sediul în Bersteland, Germania.

 5. FJERN FUGT

  Danemarca

  Compania FJERN FUGT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezumidificare - materiale, și Dezumidificare - materiale. Are sediul în Valby, Danemarca.

 6. TROTEC ENDÜSTRI ÜRÜNLERI TIC.LTD.ŞTI.

  Turcia

  Compania TROTEC ENDÜSTRI ÜRÜNLERI TIC.LTD.ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air ventilation systems for domestic use, air heater, și dehumidification systems. Are sediul în Esenler, Turcia.

 7. LAVAIR AG KLIMATECHNIK

  Germania

  Compania LAVAIR AG KLIMATECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile humidifiers, și Condensate traps. Are sediul în Aach, Germania.

 8. CONDAIR PLC

  Regatul Unit

  Compania CONDAIR PLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. Are sediul în Rustington, Regatul Unit.

 9. ANDREAS HEINEMANN

  Germania

  Compania ANDREAS HEINEMANN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umidificarea aerului din incaperi, Curatare industriala - masini, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Umidificarea aerului din incaperi, Curatare industriala - masini, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, și Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Schwäbisch Gmünd, Germania.

 10. INDUSTRIE-SERVICE DAHLEM GMBH

  Germania

  Compania INDUSTRIE-SERVICE DAHLEM GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - productie si distributie, Schimbatoare de caldura, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Umidificarea aerului din incaperi, Apa - productie si distributie, Schimbatoare de caldura, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, și Umidificarea aerului din incaperi. Are sediul în Kleinostheim, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit