• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • turnare la cald

Rezultate pentru

Turnare la cald - Import export

 1. SCHMALE MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCHMALE MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru indoire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare la cald, Wire bending machines, Pipe bending machines, Strip processing, Door striker, rail clamp, Chain production, reloading presses, și Press lines. Are sediul în Altena, Germania.

 2. STM SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania STM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare la cald, spark erosion, gear moulding, Turnare la cald, extrusion moulding, crown forging, satellite forging, și flat coat moulding. Are sediul în Maniago, Italia.

 3. ACRYLGLAS DERSCHMIDT

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ACRYLGLAS DERSCHMIDT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare la cald. Are sediul în Alxing B. Grafing, Germania.

 4. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare la cald. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminiu si aliaje, Aliaje de aluminiu, Robinetarie pentru gaz, Robinetarie industriala, Feronerie, Forged aluminium parts, Aluminium drop forged parts, Brass drop forged parts, și Forged brass parts. Are sediul în Villingen-Schwenningen, Germania.

 5. HAUBOLD TECHNIK

  Germania

  Compania HAUBOLD TECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare la cald. Are sediul în Mörlenbach, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALEACIONES ESTAMPADAS S.A. - AESA

  Spania

  Compania ALEACIONES ESTAMPADAS S.A. - AESA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare la cald. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hot forging. Are sediul în Catarroja (valencia), Spania.

 2. BALKAN LIGHT EXPORT LTD

  Bulgaria

  Compania BALKAN LIGHT EXPORT LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat public, industrial si comercial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lampioane chinezesti, Stalpi metalici, Turnare la cald, Corpuri de iluminat de arta, Lampioane chinezesti, Stalpi metalici, Turnare la cald, și Corpuri de iluminat de arta. Are sediul în Ruse, Bulgaria.

 3. OMFA INOX SRL

  Italia

  Compania OMFA INOX SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare la cald, Turnare la cald, steel industrial fittings and connectors, special couplings, și steel moulding. Are sediul în Treville Di Castelfranco Veneto, Italia.

 4. VALMON STAMPATI S.P.A.

  Italia

  Compania VALMON STAMPATI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare la cald. Are sediul în Longhena, Italia.

 5. PLEXIWEISS GMBH

  Germania

  Compania PLEXIWEISS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Freze si burghiuri, Turnare la cald, Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Freze si burghiuri, și Turnare la cald. Are sediul în Holzkirchen, Germania.

 1. SARL EGTCI

  Algeria

  Compania SARL EGTCI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare la cald. Are sediul în Boudouaou, Algeria.

 2. BRAWO BRASSWORKING S.P.A.

  Italia

  Compania BRAWO BRASSWORKING S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare la cald. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brass moulding, machining, și aluminium moulding. Are sediul în Pian Camuno, Italia.

 1. ORMAKSAN MAKINE KALIP SANAYI LTD.ŞTI.

  Turcia

  Compania ORMAKSAN MAKINE KALIP SANAYI LTD.ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare la cald. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial assemblies. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. BUTHELOR GMBH

  Germania

  Compania BUTHELOR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare la cald. Are sediul în Brotterode, Germania.

 3. FAGONI S.R.L.

  Italia

  Compania FAGONI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare la cald. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mould design and construction, și clamps. Are sediul în Lumezzane, Italia.

 4. CICRESPI ENGINEERING SRL

  Italia

  Compania CICRESPI ENGINEERING SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare la cald. Are sediul în Curno, Italia.