• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fundatii - lucrari

Rezultate pentru

Fundatii - lucrari - Import export

 1. FRANKI FOUNDATIONS

  Belgia

  Compania FRANKI FOUNDATIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. Are sediul în Saintes, Belgia.

 2. TOMA ABELE TRIVELLAZIONI SRL

  Italia

  Compania TOMA ABELE TRIVELLAZIONI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii - lucrari, anchorage lines, geognostic and geophysical surveys, Fundatii - lucrari, și drilling. Are sediul în Matera, Italia.

 3. M. & J. DRILLING SERVICES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania M. & J. DRILLING SERVICES LIMITED, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drilling. Are sediul în Tipton, Regatul Unit.

 4. SPIE FONDATIONS UK LTD

  Regatul Unit

  Compania SPIE FONDATIONS UK LTD, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. Are sediul în West Malling, Regatul Unit.

 5. TIRI TRIVELLAZIONI SRL

  Italia

  Compania TIRI TRIVELLAZIONI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydraulic foundations for buildings, pile-driving for public works, geognostic and geophysical surveys, și core-sampling. Are sediul în Potenza, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OZKANLAR HIDROLIK - OMS VIBRO HAMMERS

  Turcia

  Compania OZKANLAR HIDROLIK - OMS VIBRO HAMMERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydraulic pile drivers, construction of machines and equipment, pile drivers, și pile drivers for the construction of canals and river ports. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. CONSTRUCTORA ESHOR

  Spania

  Compania CONSTRUCTORA ESHOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii industriale - antreprenori, Fundatii - lucrari, Cofraje - lucrari, Osaturi si schelete din beton, Constructii industriale - antreprenori, Fundatii - lucrari, Cofraje - lucrari, și Osaturi si schelete din beton. Are sediul în Laraxe - Cabanas - A Coruña, Spania.

 3. ALT'ANCRE

  Franta

  Compania ALT'ANCRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile anchorages, clamping systems, și foundations for buildings. Are sediul în Lyon, Franta.

 4. VIZGINTOS STATYBA, UAB

  Lituania

  Compania VIZGINTOS STATYBA, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roofing materials, și Concrete waterproofing product. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 5. DEVIS CONSTRUCTION.FR

  Franta

  Compania DEVIS CONSTRUCTION.FR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. Are sediul în Perpignan, Franta.

 1. JUNTTAN

  Finlanda

  Compania JUNTTAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. Are sediul în Kuopio, Finlanda.

 2. GIRAUD MIDI PYRENEES

  Franta

  Compania GIRAUD MIDI PYRENEES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Fundatii - lucrari, Finisari, și Fundatii - lucrari. Are sediul în Ramonville St Agne, Franta.

 1. FIRMA BUDOWLANA MAB-BUD

  Polonia

  Compania FIRMA BUDOWLANA MAB-BUD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii - lucrari, Fundatii - lucrari, living-room improvements, roof repair, și furnishing services. Are sediul în Laski, Polonia.

 2. WIECHA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania WIECHA SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane metalice pentru beton armat, Demolari - masini si materiale, Fundatii - lucrari, Ecrane metalice pentru beton armat, Demolari - masini si materiale, façade scraping, și Fundatii - lucrari. Are sediul în Słowik, Polonia.

 3. DANIEL SERU EN ZONEN

  Belgia

  Compania DANIEL SERU EN ZONEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, Constructii din beton, Plantatii, Marmura si piatra naturala, street furniture, Constructii din beton, și Plantatii. Are sediul în Veurne, Belgia.

 4. APOLTEC

  Spania

  Compania APOLTEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machine assembly. Are sediul în Puzol, Spania.

 5. GEODES SRL

  Italia

  Compania GEODES SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile deep foundations, și terrain consolidation. Are sediul în Esperia, Italia.

 6. DELTA DRILLING COMPANY

  Belarus

  Compania DELTA DRILLING COMPANY, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pile foundations fr buildings. Are sediul în Borscevka Gomelskaya Region Rechitskiy District, Belarus.

 7. CIMENT GROUP CIMENTACIONES ESPECIALES, S.L.

  Spania

  Compania CIMENT GROUP CIMENTACIONES ESPECIALES, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. Are sediul în Molina De Segura, Spania.

 8. LAMEIRE FUNDERINGSTECHNIEKEN

  Belgia

  Compania LAMEIRE FUNDERINGSTECHNIEKEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. Are sediul în Eeklo, Belgia.

 1. SPACE EXCAVATION LTD

  Regatul Unit

  Compania SPACE EXCAVATION LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. BUDOP SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania BUDOP SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. Are sediul în Lublin, Polonia.

 3. GEO TECNA SRL

  Italia

  Compania GEO TECNA SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile piloting for foundation building, foundations for buildings, special foundations, și foundations for public works. Are sediul în Finale Ligure, Italia.

 4. ECOBATIS

  Franta

  Compania ECOBATIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile foundation pile cages. Are sediul în Noisiel, Franta.

 5. QUICKBASE FOUNDATIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania QUICKBASE FOUNDATIONS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osaturi metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii - lucrari, foundation piles, foundations for buildings, Fundatii - lucrari, și deep foundations. Are sediul în Bromsgrove, Regatul Unit.

 6. KVARTER GEOLOGY

  Belarus

  Compania KVARTER GEOLOGY, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. Are sediul în Uzda, Belarus.

 7. C.V.R.

  Belgia

  Compania C.V.R., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile foundations for buildings, și foundation piles. Are sediul în Beringen, Belgia.

 8. MOORS FONDATION

  Belgia

  Compania MOORS FONDATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlul calitatii - constructii si lucrari publice, Armouring, rock barriers, foundation pile cages, și Controlul calitatii - constructii si lucrari publice. Are sediul în Namur, Belgia.

 9. OSIEDLE CHABROWE- ZAKŁAD ROBÓT BUDOWLANYCH

  Polonia

  Compania OSIEDLE CHABROWE- ZAKŁAD ROBÓT BUDOWLANYCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building agents and representatives, building, și building office. Are sediul în Poznan, Polonia.

 10. HOLDING SOPREMA

  Franta

  Compania HOLDING SOPREMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terasamente - lucrari, Fundatii - lucrari, Terasamente - lucrari, Fundatii - lucrari, Civil engineering, și insulation. Are sediul în Strasbourg Cedex, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Fundatii - lucrari - Import export

Număr de rezultate

37.822 Intreprinderile