• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • incalzire- climatizare - lucrari

Rezultate pentru

Incalzire- climatizare - lucrari - Import export

 1. GL HOME ENERGIE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania GL HOME ENERGIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Energie din surse regenerabile, Economisirea energiei - consiliere, Energie din surse regenerabile, și Economisirea energiei - consiliere. Are sediul în Saint Symphorien D'ozon, Franta.

 2. ECO ENERGIA 3000

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ECO ENERGIA 3000, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sobe pentru incalzire, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, Incalzire centrala - instalatii, Incalzire, climatizare - lucrari, Sobe pentru incalzire, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, Incalzire centrala - instalatii, și Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Cenon, Franta.

 3. L.P. COOLING

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania L.P. COOLING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire, climatizare - lucrari, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Climatizare - materiale, Incalzire, climatizare - lucrari, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, și Climatizare - materiale. Are sediul în Naninne, Belgia.

 4. HKL LÜFTUNGSBAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HKL LÜFTUNGSBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Tönisvorst, Germania.

 5. F. INSAMER GESELLSCHAFT M.B.H. & CO KG

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania F. INSAMER GESELLSCHAFT M.B.H. & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Andrichsfurt, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EL-MONT

  Romania

  S.C. EL-MONT S.R.L. a fost infiintata in septembrie 1994. SC EL- MONT activeaza in mai multe domenii printre care: - Constructii si montaje electroenergetice cu atestare ANRE pentru realizarea de proiectare, executie, reparare, modernizare retele electrice, statii si posturi de transformare la tensiuni de 0, 4 - 110 kV, linii electrice aeriene (LEA) si subterane (LES) de joasa, medie şi inalta tensiune pana la 400 kV, statii de transformare, probe PRAM cu laborator si personal autorizat; - Producţie de echipamente pentru domeniul energetic, intre care mentionam, realizarea de posturi trafo in anvelopa de beton; - Instalatii termice, incalzire in pardoseala, pompe de caldura; - Solutii energie verde.

 2. REXVA KARBON FILM ISITICI

  Turcia

  Compania REXVA KARBON FILM ISITICI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. KARPAN HAVLUPAN DIZAYN SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania KARPAN HAVLUPAN DIZAYN SAN. VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Samsun, Turcia.

 4. ŞAHBAZ ISI SAN. TIC. A. Ş.

  Turcia

  Compania ŞAHBAZ ISI SAN. TIC. A. Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric radiators. Are sediul în Melikgazi, Turcia.

 5. FLTS FILTRE SISTEMLERI SAN VE TIC.LTD.ŞTI

  Turcia

  Compania FLTS FILTRE SISTEMLERI SAN VE TIC.LTD.ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. CLEANSYS SVERIGE

  Suedia

  Compania CLEANSYS SVERIGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile energy consumption optimisation, energy-saving advice, technological systems for the building trade, și accredited service. Are sediul în Falkenberg, Suedia.

 2. AIR-TRANSFER B.V

  Olanda

  Compania AIR-TRANSFER B.V, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea aerului - aparate si instalatii, Tratarea aerului - aparate si instalatii, air conditioners for building, air conditioners for industrial use, și Air curtain. Are sediul în Eemnes, Olanda.

 1. EVOTECH ELECTRICAL AND DIESEL SPACE HEATERS

  Turcia

  Compania EVOTECH ELECTRICAL AND DIESEL SPACE HEATERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diesel air heaters for industrial use. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. CLIMART

  Spania

  Compania CLIMART, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat pumps, air conditioned, și Renewable energies. Are sediul în Silla, Spania.

 3. KAHLERT HAUS-TECHNIK OG

  Austria

  Compania KAHLERT HAUS-TECHNIK OG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Wien, Austria.

 4. PLOG ANLAGENBAU

  Germania

  Compania PLOG ANLAGENBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnuri de racire, Turnuri de racire, air conditioning systems, Plant construction, și air conditioning systems for industrial use. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 5. BERTHOLD SHK GMBH

  Germania

  Compania BERTHOLD SHK GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Hainichen, Germania.

 6. FRICAVAL89

  Spania

  Compania FRICAVAL89, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arzatoare industriale, industrial heating, industrial ventilation, Arzatoare industriale, și squeeze pumps. Are sediul în Valencia, Spania.

 7. MAHE INSTALLATIONEN KG

  Austria

  Compania MAHE INSTALLATIONEN KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Wien, Austria.

 8. DYNAMOBEL

  Spania

  Compania DYNAMOBEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafturi si bibiloteci pentru birou, Sisteme de arhive pentru birou, Incalzire, climatizare - lucrari, Plafoane suspendate, Rafturi si bibiloteci pentru birou, Sisteme de arhive pentru birou, Incalzire, climatizare - lucrari, și Plafoane suspendate. Are sediul în Peralta-Navarra, Spania.

 1. HEIZKISTE ... IHR MOBILER WÄRMELIEFERANT INH. JOACHIM WEITZEL

  Germania

  Compania HEIZKISTE ... IHR MOBILER WÄRMELIEFERANT INH. JOACHIM WEITZEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Ingelheim, Germania.

 2. IHOME CLIM SERVICE : CLIMATISATION AIX EN PROVENCE

  Franta

  Compania IHOME CLIM SERVICE : CLIMATISATION AIX EN PROVENCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Aix-En-Provence, Franta.

 3. GIESSE MILANO SRLS

  Italia

  Compania GIESSE MILANO SRLS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizare - materiale, dpc air conditioning systems, installation of air conditioners, și Climatizare - materiale. Are sediul în Milano, Italia.

 4. GÜNTHER DEUERLEIN GMBH

  Germania

  Compania GÜNTHER DEUERLEIN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Oberaudorf, Germania.

 5. JOASSIN - DAVIDTS

  Belgia

  Compania JOASSIN - DAVIDTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Incalzire industriala - instalatii si material, Energie - instalatii si echipamente de productie, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Incalzire industriala - instalatii si material, Energie - instalatii si echipamente de productie, și Climatizare, aerisire si ventilare - materiale. Are sediul în Loncin, Belgia.

 6. LA RUCHE DES BÂTISSEURS

  Franta

  Compania LA RUCHE DES BÂTISSEURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Paris, Franta.

 7. A J SERVICES

  Regatul Unit

  Compania A J SERVICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 8. TOMBAKSAN ISI SAN. TIC. LTD.ŞTI

  Turcia

  Compania TOMBAKSAN ISI SAN. TIC. LTD.ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bathroom Heating. Are sediul în Ankara, Turcia.

 9. LORA GMBH

  Austria

  Compania LORA GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Ferndorf, Austria.

 10. CANAL 3 SRL

  Italia

  Compania CANAL 3 SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme pentru incinte albe si procedee, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, air ducting, ducts, Sisteme pentru incinte albe si procedee, și Climatizare, aerisire si ventilare - materiale. Are sediul în San Bonifacio, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Incalzire- climatizare - lucrari - Import export

Număr de rezultate

8.218 Intreprinderile