• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sticla - utilaje si materiale pentru industrie

Rezultate pentru

Sticla - utilaje si materiale pentru industrie - Import export

 1. SKS MACHINES

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania SKS MACHINES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie, Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale, Metalurgie - utilaje si instalatii, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Fabrici de caramida - masini si materiale, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Metale - utilaje si material, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și Masini si materiale de ocazie. Are sediul în Willebroek, Belgia.

 2. CHOQUENET SAS

  Franta

 3. TEKNIPRONTO

  Portugalia

  Compania TEKNIPRONTO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile grill, și barbecue accessories. Are sediul în Santarem, Portugalia.

 4. STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD

  Regatul Unit

  Compania STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Gosport, Regatul Unit.

 5. COM.A.V. SRL

  Italia

  Compania COM.A.V. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plumb si aliaje, Alama, paints for glass, Plumb si aliaje, lead profiles, și Alama. Are sediul în Sansepolcro, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ARAMAR

  Spania

  Compania ARAMAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cristaluri, Glass fittings, Cristaluri, și sliding glass doors. Are sediul în Almoradi ( Alicante ), Spania.

 2. GLOBAL FILTERS LTD

  Regatul Unit

  Compania GLOBAL FILTERS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și air filtration system. Are sediul în Verwood, Regatul Unit.

 3. ASHTON INDUSTRIAL SALES LTD

  Regatul Unit

  Compania ASHTON INDUSTRIAL SALES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Harlow, Regatul Unit.

 4. SM INNOTECH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania SM INNOTECH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Bocholt, Germania.

 5. DGT ANLAGEN UND SYSTEME GMBH

  Germania

  Compania DGT ANLAGEN UND SYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Sauerlach, Germania.

 1. PIETERMAN GLASTECHNIEK

  Belgia

  Compania PIETERMAN GLASTECHNIEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla, Sticla, glass cutting, și Natural stonework. Are sediul în Paal-Beringen, Belgia.

 2. VASIGLASS - FÁBRICA VIDRO PLANO PARA CONSTRUÇÃO, LDA

  Portugalia

  Compania VASIGLASS - FÁBRICA VIDRO PLANO PARA CONSTRUÇÃO, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din sticla, tempered glass products for building, flat glass, Constructii din sticla, și toughened flat glass. Are sediul în Évora, Portugalia.

 1. CCM GLASS MACHINERY

  Turcia

  Compania CCM GLASS MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Eskişehir, Turcia.

 2. LINYI ALL-NEED MACHINERY CO.,LTD

  China

  Compania LINYI ALL-NEED MACHINERY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Linyi, China.

 3. COMASCOTEC

  Franta

  Compania COMASCOTEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Lyon, Franta.

 4. NOVAMOULES

  Franta

  Compania NOVAMOULES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru sticla si cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite si modele, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și Matrite si modele. Are sediul în Givors, Franta.

 5. LANDGLASS TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Compania LANDGLASS TECHNOLOGY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Luoyang, China.

 6. NEW-MAINLAND DEUTSCHLAND IHN.GLAS-LINK HARALD LINK

  Germania

  Compania NEW-MAINLAND DEUTSCHLAND IHN.GLAS-LINK HARALD LINK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Finisari, Unelte portabile cu motor, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și Finisari. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 7. THERMOSEAL GLASS EQUIPMENT LTD

  Regatul Unit

  Compania THERMOSEAL GLASS EQUIPMENT LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și spacer struts for double glazing. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 8. ÖZMEN CAM VE MAKINA SANAYI

  Turcia

  Compania ÖZMEN CAM VE MAKINA SANAYI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass counters for bathrooms, building-grade glass, și glass fronts. Are sediul în Eskişehir, Turcia.

 1. WILMS GMBH

  Germania

  Compania WILMS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor, Broaste, inchizatoare si chei, Unelte cu partea activa din diamant, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Unelte portabile cu motor, Broaste, inchizatoare si chei, Unelte cu partea activa din diamant, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 2. KALIMBA MAKINE MUHENDISLIK SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania KALIMBA MAKINE MUHENDISLIK SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ZEYSI GLASS

  Turcia

  Compania ZEYSI GLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. GMC GMBH

  Germania

  Compania GMC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Finisari, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, și Finisari. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 5. POLPUR S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania POLPUR S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Turnov, Republica Ceha.

 6. TERRACO

  Polonia

  Compania TERRACO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polybutylene terephthalate. Are sediul în Lublin, Polonia.

 7. WINTEC AG

  Germania

  Compania WINTEC AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Automobile, Automobile de turism, Autoturisme la mana a doua, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Automobile, Automobile de turism, și Autoturisme la mana a doua. Are sediul în Limburg, Germania.

 8. VETROX AG

  Elvetia

  Compania VETROX AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Recipiente din sticla, Unelte portabile cu motor, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și Recipiente din sticla. Are sediul în Pfaffikon, Elvetia.

 9. ERCAN TURAN

  Turcia

  Compania ERCAN TURAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chiuvete de bucatarie, glass sinks, wash-hand basins, și Chiuvete de bucatarie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. ARKIGLASS

  Maroc

  Compania ARKIGLASS, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri si portaluri, Vehicule - accesorii si echipamente, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Garduri si portaluri, Vehicule - accesorii si echipamente, Obiecte plate din sticla si oglinzi, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Mohammedia, Maroc.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Sticla - utilaje si materiale pentru industrie - Import export

Număr de rezultate

5.483 Intreprinderile