• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie

Rezultate pentru

Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie - Import export

 1. SKS MACHINES

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania SKS MACHINES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie, Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale, Metalurgie - utilaje si instalatii, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Fabrici de caramida - masini si materiale, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Metale - utilaje si material, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și Masini si materiale de ocazie. Are sediul în Willebroek, Belgia.

 2. RASTAL GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania RASTAL GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drinking glasses, glasses, coffee cups, și gift items. Are sediul în Höhr-Grenzhausen, Germania.

 3. STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD

  Regatul Unit

  Compania STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Gosport, Regatul Unit.

 4. OFFICINE BELLUCCI SRLS

  Italia

  Compania OFFICINE BELLUCCI SRLS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass processing, glass grinding, și machines for glass cutting. Are sediul în Stroncone, Italia.

 5. PRAETOR TRADE

  Turcia

  Compania PRAETOR TRADE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parchet, accessories for pvc window and door frames, ceramics, electrical ceramics, technical, și Parchet. Are sediul în İstanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FRATELLI PEZZA S.R.L.

  Italia

  Compania FRATELLI PEZZA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile supplies for the glass industry, și machinery and equipment for the glass industry. Are sediul în Clusone, Italia.

 2. FABERGLASS

  Italia

  Compania FABERGLASS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Terni, Italia.

 3. GEM-PROJECTS

  Belgia

  Compania GEM-PROJECTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Nijlen, Belgia.

 4. KALIX

  Franta

  Compania KALIX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru industria cosmeticelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, mascara, și Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Courcouronnes, Franta.

 5. 3M TECHNICAL CERAMICS

  Åland, Insulele

  Compania 3M TECHNICAL CERAMICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Neuss, Åland, Insulele.

 1. MODAARTS CONCEPT

  Turcia

  Compania MODAARTS CONCEPT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. CONSTRUKTGLAS

  Belgia

  Compania CONSTRUKTGLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla - pereti despartitori si usi, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Geam armat plat, Folie de sticla, Sticla - pereti despartitori si usi, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Geam armat plat, și Folie de sticla. Are sediul în Harelbeke, Belgia.

 1. LIE-MA-TEC, INH. WOLFGANG LIEBST

  Germania

  Compania LIE-MA-TEC, INH. WOLFGANG LIEBST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Unsleben, Germania.

 2. MEDIPRINT APPARATEBAU GMBH

  Germania

  Compania MEDIPRINT APPARATEBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Grafing B. München, Germania.

 3. ASHTON INDUSTRIAL SALES LTD

  Regatul Unit

  Compania ASHTON INDUSTRIAL SALES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Harlow, Regatul Unit.

 4. AFYON CAM MOZAIK

  Turcia

  Compania AFYON CAM MOZAIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building-grade glass, glass mosaic, mosaic tiles, și ceramics for bathrooms. Are sediul în Afyonkarahisar, Turcia.

 5. GLOBAL FILTERS LTD

  Regatul Unit

  Compania GLOBAL FILTERS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și air filtration system. Are sediul în Verwood, Regatul Unit.

 6. BOTTERO GMBH

  Germania

  Compania BOTTERO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Recipiente din sticla, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Recipiente din sticla, și machine building. Are sediul în Grevenbroich, Germania.

 7. EUREKA SYSTEM

  Italia

  Compania EUREKA SYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica - utilaje pentru industrie, working of marbles, granites and stones, și Ceramica - utilaje pentru industrie. Are sediul în Castelnuovo Rangone, Italia.

 8. VETROX AG

  Elvetia

  Compania VETROX AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Recipiente din sticla, Unelte portabile cu motor, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și Recipiente din sticla. Are sediul în Pfaffikon, Elvetia.

 1. GLAS-TECHNIK-OBJEKTBERATUNG A. HARK

  Germania

  Compania GLAS-TECHNIK-OBJEKTBERATUNG A. HARK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Finisari, Zugraveli - antreprenori, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Finisari, și Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Wilsdruff, Germania.

 2. HARWARDT GLASFACHBETRIEB GMBH

  Germania

  Compania HARWARDT GLASFACHBETRIEB GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Finisari, Zugraveli - antreprenori, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Finisari, și Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Meckenheim, Germania.

 3. NANO OPTIK BESCHICHTUNGS GMBH

  Germania

  Compania NANO OPTIK BESCHICHTUNGS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Vopsele si lacuri, Acoperire - materiale plastice, Finisari, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Vopsele si lacuri, Acoperire - materiale plastice, și Finisari. Are sediul în Löhnberg, Germania.

 4. SIEGFRIED SEIDL

  Austria

  Compania SIEGFRIED SEIDL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Finisari, Zugraveli - antreprenori, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Finisari, și Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Steyr, Austria.

 5. HEINZ SCHOLL AG

  Elvetia

  Compania HEINZ SCHOLL AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marcare si etichetare - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare si compozitie - utilaje si material, Fasonare si legare - utilaje si materiale, Reprografie - utilaje si materiale, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Fasonare si legare - utilaje si materiale, Reprografie - utilaje si materiale, și Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Gwatt, Elvetia.

 6. KAIZENINOX

  Turcia

  Compania KAIZENINOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de sticla si produse din sticla, Door knobs, Import-export de sticla si produse din sticla, stainless steel hinge, și zamak alloy hinge. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. HT CERAM GROUP

  Italia

  Compania HT CERAM GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile technical ceramic. Are sediul în Cortefranca, Italia.

 8. GMC GMBH

  Germania

  Compania GMC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Finisari, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, și Finisari. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 9. WINTEC AG

  Germania

  Compania WINTEC AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Automobile, Automobile de turism, Autoturisme la mana a doua, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Automobile, Automobile de turism, și Autoturisme la mana a doua. Are sediul în Limburg, Germania.

 10. NEW-MAINLAND DEUTSCHLAND IHN.GLAS-LINK HARALD LINK

  Germania

  Compania NEW-MAINLAND DEUTSCHLAND IHN.GLAS-LINK HARALD LINK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Finisari, Unelte portabile cu motor, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și Finisari. Are sediul în Frankfurt, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie - Import export

Număr de rezultate

3.348 Intreprinderile