• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • echipamente pentru zootehnie

Rezultate pentru

Echipamente pentru zootehnie - Import export

 1. FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru zootehnie. Are sediul în Montefalco, Italia.

 2. FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru zootehnie. Are sediul în Montefalco, Italia.

 3. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Romania

  Comercializam echipamente pentru ferme zootehnice, cresterea biosecuritatii. Asiguram intreaga gama de servicii vanzare si post-vanzare pentru incineratoarele destinate eliminarii deseurilor de origine animala, marca IncinerPro, roboti de spalare adaposturi, echipamente dezinfectie. Gama de incineratoare cuprinde: incineratoare stationare (IncinerPro i), incineratoare mobile omologate RAR, pe remorci de 3, 5-12 tone sau semiremorci 22 tone (IncinerPro a si u), incineratoare de mare capacitate (pentru epizootii /situatii in care este necesara incinerarea unor cantitati mari de deseu in timp scurt). Incineratorul IncinerPro este utilizat pentru a incinera deseuri de origine animala precum carcase, mortalitati din fermele de crestere a animalelor (porci, vaci, oi, capre, pasari, cai), deseuri de origine animala ce rezulta din activitatea abatoarelor, fabricilor de preparate din carne, deseuri de origine animala rezultate in urma activitatii de colectare a deseurilor, de la activitatile desfasurate de universitati veterinare/directii sanitar veterinare, /clinici veterinare, mortalitati rezultate ca urmare a epizootiilor (gripa aviara, persta porcina africana). Toate incineratoarele IncinerPro sunt echipate cu 2 incinte de ardere (primara pentru arderea deseurilor si secundara pentru arderea gazelor), sisteme avansate de control si monitorizare a parametrilor si ciclurilor de ardere, alarme. Asiguram Service, Piese de Schimb, Training, Instalare si Punere in functiune.

 4. FERMIERUL ABC

  Romania

  Gama variata de echipamente zootehnice de calitate foarte buna, indispensabile pentru ferme si gospodarii. Produse de calitate germana, cu rezistenta mare in timp: garduri electrice, adapatori vaci, echipamente ferme, produse pentru gradinarit s.a.

 5. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

  Turcia

  Compania ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curbarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru zootehnie, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Echipamente pentru zootehnie, box equipment, contract manufacturing, și Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Konya, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VEPEMIR ITH.IHR.VE TIC.LTD.ŞTI.

  Turcia

  Compania VEPEMIR ITH.IHR.VE TIC.LTD.ŞTI., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru zootehnie. Are sediul în Hatay, Turcia.

 2. ATTREZZATURE ZOOTECNICHE MEC

  Italia

  Compania ATTREZZATURE ZOOTECNICHE MEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru zootehnie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile troughs, equipment for zootechnics, animal fodder equipment, și fodder troughs for zootechnics. Are sediul în Luzzara, Italia.

 3. ARQUIMEA AGROTECH

  Spania

  Compania ARQUIMEA AGROTECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru zootehnie. Are sediul în Collado Villalba, Spania.

 4. AGRIMEC S.R.L.

  Italia

  Compania AGRIMEC S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru zootehnie. Are sediul în Alcamo, Italia.

 5. FDA SHOP

  Italia

  Compania FDA SHOP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru zootehnie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Adapatoare, accessories for milking machines, Adapatoare, și electrified fences. Are sediul în Gualtieri, Italia.

 1. STEPHANSHOF GMBH

  Germania

  Compania STEPHANSHOF GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru zootehnie, Adapatoare, Echipamente pentru zootehnie, și Adapatoare. Are sediul în Wittingen, Germania.

 2. O.M. LATERZA GIUSEPPE

  Italia

  Compania O.M. LATERZA GIUSEPPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru zootehnie. Are sediul în Putignano, Italia.

 1. MARTIN NAGL BETONWERK E.K.

  Germania

  Compania MARTIN NAGL BETONWERK E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru zootehnie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mobile concrete plants. Are sediul în Wurmannsquick, Germania.

 2. ANKARA CANLI HAYVAN TAŞIMA

  Turcia

  Compania ANKARA CANLI HAYVAN TAŞIMA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru zootehnie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de animale, animal transport service, motor vehicles fitted out for transporting animals, Livestock truck, și Transporturi de animale. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. SYNTHESIS S.R.L.

  Italia

  Compania SYNTHESIS S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru zootehnie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile agricultural products for zootechnical foods, medicines for veterinary use, și disinfecting equipment. Are sediul în Caravaggio, Italia.

 4. ANKARA CANLI HAYVAN NAKLIYESI

  Turcia

  Compania ANKARA CANLI HAYVAN NAKLIYESI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru zootehnie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de animale, animal transport service, Transporturi de animale, și motor vehicles fitted out for transporting animals. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. HESHUN AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Compania HESHUN AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru zootehnie. Are sediul în Zhengzhou City, China.

 6. HUNGAPIG KFT.

  Ungaria

  Compania HUNGAPIG KFT., care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Echipamente pentru zootehnie, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, și Echipamente pentru zootehnie. Are sediul în Herceghalom, Ungaria.

 7. PIRO IMPIANTI ZOOTECNICI

  Italia

  Compania PIRO IMPIANTI ZOOTECNICI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru zootehnie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fodder troughs for zootechnics. Are sediul în Cutro, Italia.

 8. TIERKENNZEICHNUNG SPLITTHOFF GMBH

  Germania

  Compania TIERKENNZEICHNUNG SPLITTHOFF GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru zootehnie, și Echipamente pentru zootehnie. Are sediul în Isselburg, Germania.

 1. KARAKAYALAR

  Turcia

  Compania KARAKAYALAR, care își desfășoară activitatea în domeniul Biologica - alimentatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru zootehnie, și Echipamente pentru zootehnie. Are sediul în Osmaniye, Turcia.

 2. PRACTICE CLINICAS VETERINARIAS MOVILES SLL

  Spania

  Compania PRACTICE CLINICAS VETERINARIAS MOVILES SLL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru zootehnie, și Echipamente pentru zootehnie. Are sediul în Tudela, Spania.

 3. SARL GAY PERE ET FILS

  Franta

  Compania SARL GAY PERE ET FILS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru zootehnie, și Echipamente pentru zootehnie. Are sediul în Doue La Fontaine, Franta.

 4. LANDWIRTE GMBH TERPE-PROSCHIM

  Germania

 5. HUNZAG MEZOGAZDASAGI RENDSZERFEJLESZTO ES ERTEKESITO KFT

  Ungaria

 6. IBERINSTAL-INSTALAÇOES TÉCNICAS, LDA.

  Portugalia

 7. RWS AGRARVEREDLUNG VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

 8. OEHNALAND AGRARGESELLSCHAFT MBH

  Germania

 9. LIRS AGRAR- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Germania

 10. LANDWIRTSCHAFTS GMBH MESEBERG

  Germania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit