• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • productie zootehnica

Rezultate pentru

Productie zootehnica - Import export

 1. LES RUCHERS DE NORMANDIE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LES RUCHERS DE NORMANDIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceara de albine, Alimentatie dietetica si biologica, Ceara de albine, și Alimentatie dietetica si biologica. Are sediul în Gisay La Coudre, Franta.

 2. GASTRO HARING GMBH

  Austria

  Compania GASTRO HARING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. Are sediul în Großklein, Austria.

 3. ARMINAKIL BENTONIT MADEN

  Turcia

  Compania ARMINAKIL BENTONIT MADEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bentonite. Are sediul în Cankiri, Turcia.

 4. KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI

  Turcia

  Compania KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile moist cat food, și moist dog food. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. KI-BEVEL

  Belgia

  Compania KI-BEVEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mares, sow insemination, și Piggeries. Are sediul în Bevel, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HELIX ESPERIA

  Italia

  Compania HELIX ESPERIA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cochlea, Edible snails, și snail breeding. Are sediul în Grammichele, Italia.

 2. CUREBEE ORGANIC LTD STI

  Turcia

  Compania CUREBEE ORGANIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. Are sediul în Ordu, Turcia.

 3. STANFORD PETFOOD S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania STANFORD PETFOOD S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru animale de companie, și Hrana pentru animale de companie. Are sediul în Stara Paka, Republica Ceha.

 4. SALPESA

  Spania

  Compania SALPESA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animal Health Product, și natural food for animals. Are sediul în Salamanca, Spania.

 5. HÉLIX SANTA ANA

  Spania

  Compania HÉLIX SANTA ANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Melci in conserva, snails, Melci in conserva, și ready-to-eat snails. Are sediul în La Coruña, Spania.

 1. FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN

  Germania

  Compania FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoruri pentru teatru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Spectacole - organizare, Sali pentru sarbatori si receptii, Productie zootehnica, Spectacole - organizare, Sali pentru sarbatori si receptii, și Productie zootehnica. Are sediul în Elmshorn, Germania.

 2. RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI

  Turcia

  Compania RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 1. AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK

  Turcia

  Compania AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. Are sediul în Adana, Turcia.

 2. FARMA LAFIOTAKI

  Grecia

  Compania FARMA LAFIOTAKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. Are sediul în Lagonissi, Grecia.

 3. GLOBAL FEED S.L.U.

  Spania

  Compania GLOBAL FEED S.L.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile phosphates, și Monocalcium phosphate. Are sediul în Huelva, Spania.

 4. PRONIX INDUSTRIES INC.

  Taiwan (ROC)

  Compania PRONIX INDUSTRIES INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. Are sediul în Taichung, Taiwan (ROC).

 5. FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI

  Turcia

  Compania FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. Are sediul în Trabzon, Turcia.

 6. STEMAR

  Ucraina

  Compania STEMAR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amestec de furaje pentru animale si pasari, Productie zootehnica, Amestec de furaje pentru animale si pasari, Productie zootehnica, agricultural products for zootechnical foods, și pharmaceutical products for veterinary use. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 7. ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.)

  Spania

  Compania ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.), este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. Are sediul în Paracuellos De Jarama, Spania.

 8. AJ ENERGI & STRØ

  Danemarca

  Compania AJ ENERGI & STRØ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. Are sediul în Aulum, Danemarca.

 1. PROTEINSECTA S.L.

  Spania

  Compania PROTEINSECTA S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. Are sediul în Albacete, Spania.

 2. SANDRA SP.ZO.O

  Polonia

  Compania SANDRA SP.ZO.O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie zootehnica, chicken, poultry for slaughter, poultry, și Productie zootehnica. Are sediul în Lędziny, Polonia.

 3. NAAPCAM SARL

  Camerun

  Compania NAAPCAM SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feed additive for laying hens and broiler chickens. Are sediul în Yaoundé, Camerun.

 4. BIOPRO SOLUTIONS

  Statele Unite ale Americii

  Compania BIOPRO SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Suplimente alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie zootehnica, și Productie zootehnica. Are sediul în Gaffney, Statele Unite ale Americii.

 5. DORAVİT

  Turcia

  Compania DORAVİT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amestec de furaje pentru animale si pasari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie zootehnica, products for animal health and beauty, Animal care products, Productie zootehnica, și Animal Health Product. Are sediul în Konya / Selcuklu, Turcia.

 6. DITHMARSCHER GEFLÜGEL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DITHMARSCHER GEFLÜGEL GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie dietetica si biologica, Gastronomie - specialitati, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Productie zootehnica, Alimentatie dietetica si biologica, Gastronomie - specialitati, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, și Productie zootehnica. Are sediul în Seddiner See, Germania.

 7. NEW GENERATION NUTRITION

  Olanda

  Compania NEW GENERATION NUTRITION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. Are sediul în 's-Hertogenbosch, Olanda.

 8. POL-EXPORT

  Polonia

  Compania POL-EXPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne congelata si congelata rapid, Vita - carne proaspata, Porc - carne proaspata, Carne congelata si congelata rapid, Vita - carne proaspata, Porc - carne proaspata, și poultry. Are sediul în Walendow, Polonia.

 9. ADEMOGLU LIVE STOCK

  Turcia

  Compania ADEMOGLU LIVE STOCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - import-export, Carne congelata si congelata rapid, Productie zootehnica, Cresterea animalelor - import-export, Carne congelata si congelata rapid, Productie zootehnica, și comert en gross. Are sediul în Cankiri, Turcia.

 10. TOT D'ANIMALS NATURAL

  Spania

  Compania TOT D'ANIMALS NATURAL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru marcarea animalelor, Transporturi de animale, Productie zootehnica, animal food, Materiale pentru marcarea animalelor, Transporturi de animale, și Productie zootehnica. Are sediul în La Nucía, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Productie zootehnica - Import export

Număr de rezultate

1.307 Intreprinderile