• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • echipamente de testare

Rezultate pentru

Echipamente de testare - Import export

 1. PETER HIRT GMBH

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Peter Hirt linear ball bearings adapted to be play-free. The components of linear ball bearings, including shaft, ball cage and housing, are individually lapped and honed together in matched sets for each individual linear ball bearing. This ensures no stick-slip effect and maximum lifetime values. Peter Hirt thread gauge feelers are available from the smallest size of 0-200 (ball diameter 0.200 mm) up to size 12 (ball diameter 4.000 mm). The smallest thread gauge feeler at present, size 0-200 with a ruby ball diameter of 0.200 mm, is sized for measuring threads up to size M1.7. The thread gauge feelers are available individually or in a protective wooden box as a 12 pc, 13 pc or 14 pc set. Signal conditioning modules from Peter Hirt are specially calibrated for T-series tranducers with TESA® compatible half-bridge circuit. Modules are available with supply voltages of 5, 12 or 24 VDC and with a bipolar or unipolar output signal of ± 5 VDC, ± 10 VDC, 0-5 VDC, 0-10 VDC

 2. NOVOSIM

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania NOVOSIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automatizari - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de testare, measurement instrument testing, Automotive - components and parts, dynamometers, Echipamente de testare, pallet rack, automation of industrial machinery, End-of-Line test and measurement systems, și Pallet Stacking Machine. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. AHP PLASTIK MAKINA

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania AHP PLASTIK MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butt and extrusion welding data logger Equipment, DSC OIT differential scanning calorimeter melting point, Analysis of plastic raw material and finished products, Plastics material testing laboratories, Carbon black content and dispersion tester, Hydrostatic pressure testing unit and hot water bath, Universal compression tensile bending tester, Tensile sample desktop CNC milling, și Impact pendulum and falling weight mechanical tests. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ETHYLOBORNE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ETHYLOBORNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. Are sediul în Moyeuvre-Grande, Franta.

 5. TRIPLEX INTERNATIONAL BIOSCIENCES

  China

  Verified by europages badge

  Compania TRIPLEX INTERNATIONAL BIOSCIENCES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale medicale, Produse farmaceutice, Rapid test kit, Covid-19 test kit, Antigen rapid test kit, SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test kit, Antigen Solution, Test kit for self testing, și Covid-19. Are sediul în Xiamen,, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CABLEJOG LTD

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania CABLEJOG LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cable tester, Cable Test Equipment, Continuity Testers, Cable Harness Equipment, RibbonJoG, AudioJoG, CableJoG, Ribbon Cable Tester, și Continuity Testers. Are sediul în Warrington, Regatul Unit.

 2. TEHCOM S.R.L.

  Romania

  Infiintata in 1994 ca si partener Controls Italia (1968), cel mai mare producator mondial de echipamente pentru testarea materialelor de constructii, firma noastra isi propune sa fie partenerul de incredere mereu atent la necesitaile dvs. Asiguram suport in alegerea si configurarea echipamentelor, livrarea, punerea in functiune, instruirea operatorilor, service in garantie si postgarantie precum si servicii de modernizare si reparare a vechilor dumneavoastra aparate. Oferta noastra cuprinde: prese pentru mortare, cimenturi, betoane si mixturi asfaltice; echipamete pentru testari geotehnice: edometru, forfecare, triaxial, incercari roci, echipamente pentru incercari statice si dinamice pe mixturi asfaltice: presa Marshall, presa giratorie pentru determinarea volumului de goluri compactor cu placa, orniometru pentru determinarea rezistentei la fagase, presa cu functionare dinamica in regim termic controlat pentru detreminarea: rezistentei la oboseala, rigiditatii

 3. CHOQUENET SAS

  Franta

 4. MCD ELEKTRONIK GMBH

  Germania

  Compania MCD ELEKTRONIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile function tester, End of line automation, test benches, și Inspection technology. Are sediul în Birkenfeld, Germania.

 5. ACS - ADUPLOM CONTROLS & SERVICES

  Belgia

  Compania ACS - ADUPLOM CONTROLS & SERVICES, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. Are sediul în Huppaye, Belgia.

 1. SUNDOC EU GMBH

  Germania

  Compania SUNDOC EU GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. DELTA CONTROL SERVICES

  Franta

  Compania DELTA CONTROL SERVICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Airtightness control device, Airtightness test device for industry, și air flow gauge. Are sediul în Frans, Franta.

 1. TIME VENTURE UG

  Germania

  Compania TIME VENTURE UG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. Are sediul în Oberhaching, Germania.

 2. GEFASOFT AUTOMATISIERUNG UND SOFTWARE GMBH

  Germania

  Compania GEFASOFT AUTOMATISIERUNG UND SOFTWARE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Programare si software, Micro-informatica - consiliere, și Programare si software. Are sediul în Regensburg, Germania.

 3. NOHAU INDUSTRIE ELEKTRONIK PRODUKTIONSSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania NOHAU INDUSTRIE ELEKTRONIK PRODUKTIONSSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de testare, test instruments, Inspection technology, Echipamente de testare, și testers. Are sediul în Regensburg, Germania.

 4. MATCHPHARM GMBH

  Germania

  Compania MATCHPHARM GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. Are sediul în Deisenhofen, Germania.

 5. OTTONOM ENGINEERING

  Turcia

  Compania OTTONOM ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camere reci, Camere reci, Construction of jigs and fixtures, airplane design, și Climatic test chambers. Are sediul în Bursa, Turcia.

 6. CARE CONSULTANTS UG

  Germania

  Compania CARE CONSULTANTS UG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. Are sediul în Wegberg, Germania.

 7. FDM - ENVIRONMENT MAKERS

  Italia

  Compania FDM - ENVIRONMENT MAKERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatic measuring chambers, Climatic chambers, Climatic test chambers, și Climate chambers for scientific laboratories. Are sediul în Roma, Italia.

 8. HB-COMMERCE GMBH

  Germania

  Compania HB-COMMERCE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. Are sediul în Frankfurt Am Main, Germania.

 1. DAYEL MAKINA SAN. TIC. AŞ.

  Turcia

  Compania DAYEL MAKINA SAN. TIC. AŞ., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. NEST ELECTRONICS GMBH

  Germania

  Compania NEST ELECTRONICS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Programe informatice pentru industrie, Testarea produselor si a materialelor, Echipamente de testare, Programe informatice pentru industrie, Testarea produselor si a materialelor, Echipamente de testare, și Quality control software. Are sediul în Bruckmühl, Germania.

 3. ACCULOGIC

  Canada

  Compania ACCULOGIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. Are sediul în Markham, Ontario, Canada.

 4. VECTOR SCIENTIFIC TESTING DEVICES

  Turcia

  Compania VECTOR SCIENTIFIC TESTING DEVICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile static and tensile test instruments, și machines for shock testing. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. DDD - DENTAL DISCOUNT DEPOT

  Germania

  Compania DDD - DENTAL DISCOUNT DEPOT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 6. WEBER GMBH

  Germania

  Compania WEBER GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de testare, Vehicule speciale - constructie si echipamente, Echipamente de testare, și Vehicule speciale - constructie si echipamente. Are sediul în Aschaffenburg, Germania.

 7. TUNA PUERCUE EINZELUNTERNEHMER

  Germania

  Compania TUNA PUERCUE EINZELUNTERNEHMER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. Are sediul în Baesweiler, Germania.

 8. AYAAN TRADING GMBH

  Germania

  Compania AYAAN TRADING GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. Are sediul în Köln, Germania.

 9. XYZTEC

  Olanda

  Compania XYZTEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bonding. Are sediul în Panningen, Olanda.

 10. MERLIN POWDER CHARACTERISATION

  Regatul Unit

  Compania MERLIN POWDER CHARACTERISATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Testarea produselor si a materialelor - institute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de testare, și Echipamente de testare. Are sediul în Brierley Hill, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Echipamente de testare - Import export

Număr de rezultate

1.471 Intreprinderile