• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • containere industriale

Rezultate pentru

Containere industriale - Import export

 1. MERCURY CONTAINER TRADING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MERCURY CONTAINER TRADING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. AS CONTAINERHANDEL & SERVICE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AS CONTAINERHANDEL & SERVICE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. Are sediul în Berne, Germania.

 3. UNITAINER TRADING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania UNITAINER TRADING GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. ALFA PLASTIK, A.S.

  Republica Ceha

  Verified by europages badge

  Compania ALFA PLASTIK, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii din material plastic, Containere industriale, Cutii si placi de depozitare, plastic containers, stackable containers for pallets, plastic bottles, Cutii din material plastic, plastic tray, și packing boxes. Are sediul în Bruntál, Republica Ceha.

 5. AMBIENTE RAUMSYSTEME GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AMBIENTE RAUMSYSTEME GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. Are sediul în Montabaur, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VARIEL, A.S.

  Republica Ceha

  Compania VARIEL, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construcții industriale, Prelucrarea otelului si a metalelor, Containere industriale, Construcții industriale, Prelucrarea otelului si a metalelor, și Containere industriale. Are sediul în Zruc Nad Sázavou , Republica Ceha.

 2. CONRO CONTAINER GMBH

  Germania

  Compania CONRO CONTAINER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. Are sediul în Seevetal, Germania.

 3. ABSETZMULDEN24.DE

  Germania

  Compania ABSETZMULDEN24.DE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. Are sediul în Leiblfing, Germania.

 4. CONTAINERHANDEL THOMAS DRESKE

  Germania

  Compania CONTAINERHANDEL THOMAS DRESKE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. Are sediul în Salzwedel, Germania.

 5. THIELMANN UCON GMBH

  Germania

  Compania THIELMANN UCON GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile containers for hazardous goods, pressure tanks, și tanks. Are sediul în Hausach, Germania.

 1. BULLBOX

  Spania

  Compania BULLBOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - trasnsport maritim, Containere - trasnsport maritim, și containers. Are sediul în Llanera, Spania.

 2. SUMAL SLU

  Spania

  Compania SUMAL SLU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase metalice, metal cages, și Vase metalice. Are sediul în Rubi, Spania.

 1. GD-CON S.R.O.

  Slovacia

  Compania GD-CON S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase metalice, și Vase metalice. Are sediul în Hlohovec, Slovacia.

 2. CARU CONTAINERS BELGIUM

  Belgia

  Compania CARU CONTAINERS BELGIUM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase metalice, containers, containers, și Vase metalice. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. BUDE

  Belgia

  Compania BUDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminale de containere, Containere industriale, waste collection containers, Terminale de containere, Containere industriale, și moulds for glass containers. Are sediul în Dilsen, Belgia.

 4. CONTAINER BOUW BUDE

  Belgia

  Compania CONTAINER BOUW BUDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase metalice, Containere industriale, containers for warehousing and storage, Vase metalice, Containere industriale, și waste collection containers. Are sediul în Rotem, Belgia.

 5. TTC LOGISTIC SERVICE GMBH

  Germania

  Compania TTC LOGISTIC SERVICE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serviciu comercial, design and engineering practice, customised product design and manufacturing, și Serviciu comercial. Are sediul în Sanitz, Germania.

 6. MORANDIN CONTENITORI S.R.L.

  Italia

  Compania MORANDIN CONTENITORI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase metalice, Bene basculante, Vase metalice, containers with openable bottoms, și Bene basculante. Are sediul în Santa Lucia Di Piave, Italia.

 7. CONTAINERAMA

  Franta

  Compania CONTAINERAMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refrigerated containers for storage, și special containers for storage. Are sediul în Chasse Sur Rhône, Franta.

 8. ZEITRAUMMODULE UG

  Germania

  Compania ZEITRAUMMODULE UG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase metalice, Baraci si adaposturi pentru santier, Sisteme de standuri mobile, Containere industriale, Vase metalice, Baraci si adaposturi pentru santier, Sisteme de standuri mobile, și Containere industriale. Are sediul în Tuntenhausen, Germania.

 1. MOBILBOX AUSTRIA GMBH

  Austria

  Compania MOBILBOX AUSTRIA GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. Are sediul în Münchendorf, Austria.

 2. P+W METALLBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania P+W METALLBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere industriale, Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale, Storage silos, Containere industriale, silos, și Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale. Are sediul în Meckenbeuren, Germania.

 3. KÖNIG STAHLBAU UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Germania

  Compania KÖNIG STAHLBAU UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. Are sediul în Nordwestuckermark, Germania.

 4. PROSPER STAR EUROPE

  Germania

  Compania PROSPER STAR EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. Are sediul în Brokstedt, Germania.

 5. PROMENS FRANCE

  Franta

  Compania PROMENS FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depozitare - materiale si sisteme, Storage containers, Depozitare - materiale si sisteme, Medical storage, și storage solutions. Are sediul în Montoir De Bretagne, Franta.

 6. POLYCUBE SRL

  Italia

  Compania POLYCUBE SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stacking bins, net containers for industry, și Metal stacking bins. Are sediul în Poppi, Italia.

 7. MELFORM

  Italia

  Compania MELFORM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. Are sediul în Monasterolo, Italia.

 8. CONTAINERCHAIN

  Germania

  Compania CONTAINERCHAIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. Are sediul în Hamburg, Germania.

 9. CLIJSTERS

  Belgia

  Compania CLIJSTERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pubele, containere pentru deseuri, Containere industriale, Vase metalice, Pubele, containere pentru deseuri, Containere industriale, containers for warehousing and storage, și Vase metalice. Are sediul în Dilsen-Stokkem, Belgia.

 10. CHATARRAS HERMANOS MARQUINA

  Spania

  Compania CHATARRAS HERMANOS MARQUINA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere industriale, waste management, Vehicle demolition, Containere industriale, și Scrap iron. Are sediul în Huesca, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit