• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • transporturi feroviare in containere

Rezultate pentru

Transporturi feroviare in containere - Import export

 1. AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM)

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit portuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, Transport maritim de marfuri, Fret internaţional, Transport aerian de marfuri, Comisionari pentru transporturi internationale, Transporturi mixte feroviare-autostrada, Transporturi feroviare in containere, Transporturi rutiere in containere, și Transport fluvial. Are sediul în Sete, Franta.

 2. CAG LOGISTICS

  Turcia

  Compania CAG LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - servicii logistice, Transporturi feroviare in containere, Transport rutier - servicii logistice, logistics, și Transporturi feroviare in containere. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. FERRENTINO - TRASPORTO E MOVIMENTAZIONE MERCE

  Italia

  Compania FERRENTINO - TRASPORTO E MOVIMENTAZIONE MERCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare in containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - trasnsport maritim, rail forwarding as groupage, rail transport of goods as full loads, Containere - trasnsport maritim, și transport and shipment. Are sediul în Vado Ligure, Italia.

 4. UAB VYTKANA

  Lituania

  Compania UAB VYTKANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi mixte feroviare-autostrada. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comisionari in vama, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Lubrifianti industriali, Transporturi feroviare in containere, Comisionari in vama, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Lubrifianti industriali, și Transporturi feroviare in containere. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 5. INTERRAIL LOGISTICS GMBH

  Germania

  Compania INTERRAIL LOGISTICS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare in containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile containerized transport, rail transport, containerised transport of merchandise by rail, și mixed road-rail freight. Are sediul în Frankfurt, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ZYGO LTD

  Regatul Unit

  Compania ZYGO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Felixstowe, Regatul Unit.

 2. FICHTL LOGISTIK-SERVICES GMBH

  Germania

  Compania FICHTL LOGISTIK-SERVICES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare in containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Logistica in antrepozite, international road haulage, logistics services, Logistica in antrepozite, și Facilities management services. Are sediul în Saal, Germania.

 3. 2HM LOGISTICS D.O.O.

  Slovenia

  Compania 2HM LOGISTICS D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier international de marfuri, Transporturi feroviare in containere, Transporturi aeriane, Fret internaţional, Transport rutier international de marfuri, Transporturi feroviare in containere, Transporturi aeriane, și Fret internaţional. Are sediul în Koper / Capodistria, Slovenia.

 4. NOTHEGGER TRANSPORT LOGISTIK GMBH

  Austria

  Compania NOTHEGGER TRANSPORT LOGISTIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier international de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, logistics, transport, intermodal transport, și Transporturi feroviare in containere. Are sediul în St. Ulrich A.p., Austria.

 5. EXPORT BUREAU LTD

  Belarus

  Compania EXPORT BUREAU LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expeditii internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi mixte feroviare-autostrada, Transporturi feroviare in containere, Transport aerian de marfuri, Transporturi mixte feroviare-autostrada, Transporturi feroviare in containere, Transport aerian de marfuri, și containerised transport. Are sediul în Grodno, Belarus.

 1. TERDUP GOMELZHELDORTRANS

  Belarus

  Compania TERDUP GOMELZHELDORTRANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi mixte feroviare-autostrada. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, goods freight by rail, goods in customs rail forwarding services, Transporturi feroviare in containere, și intermodal goods shipments and transport. Are sediul în Gomel, Belarus.

 2. DAVIES TURNER & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania DAVIES TURNER & CO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transport maritim de marfuri, Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, mixed road-rail freight, și Transport maritim de marfuri. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 1. DAVIES TURNER AIR CARGO LTD

  Regatul Unit

  Compania DAVIES TURNER AIR CARGO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, air freight, și mixed road-air transport. Are sediul în Newcastle-Upon-Tyne, Regatul Unit.

 2. DAVIES TURNER & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania DAVIES TURNER & CO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transport maritim de marfuri, Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transport maritim de marfuri, și mixed road-air transport. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 3. DAVIES TURNER & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania DAVIES TURNER & CO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transport maritim de marfuri, Transporturi feroviare in containere, rail transport, air freight, și Transport maritim de marfuri. Are sediul în Bridgend, Regatul Unit.

 4. MSC BELGIUM (MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY BELGIUM)

  Belgia

  Compania MSC BELGIUM (MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY BELGIUM), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Navlositori fluviali, Armatori, Transporturi feroviare in containere, Navlositori fluviali, container ships, și Armatori. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. INTERCAT

  Belgia

  Compania INTERCAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi rutiere in containere, Transporturi feroviare in containere, Containere - trasnsport maritim, Transporturi rutiere in containere, Transporturi feroviare in containere, și Containere - trasnsport maritim. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 6. IVAN ZEMAN

  Republica Ceha

  Compania IVAN ZEMAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - camioane cisterna, Mutari internationale, Mutari de birouri si fabrici, Transporturi feroviare in containere, Transport rutier - camioane cisterna, Mutari internationale, Mutari de birouri si fabrici, și Transporturi feroviare in containere. Are sediul în Praha 1, Republica Ceha.

 7. SOGEMAR S.P.A.

  Italia

  Compania SOGEMAR S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminale de containere, Transporturi feroviare in containere, Terminale de containere, și Transporturi feroviare in containere. Are sediul în Melzo, Italia.

 8. TEK HEADWAY

  Ucraina

  Compania TEK HEADWAY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare in containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile molasses. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 1. ABU JORGIA

  Georgia

  Compania ABU JORGIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare in containere. Are sediul în Tbilisi, Georgia.

 2. FIVE LOGISTICS SRL

  Italia

  Compania FIVE LOGISTICS SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fret internaţional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi mixte feroviare-autostrada, Transporturi feroviare in containere, any type of transport, Transporturi mixte feroviare-autostrada, și Transporturi feroviare in containere. Are sediul în Bari, Italia.

 3. INTERTRANSSERVICE

  Ucraina

  Compania INTERTRANSSERVICE, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comisionari pentru transporturi internationale, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, Comisionari pentru transporturi internationale, Transporturi feroviare, și Transporturi feroviare in containere. Are sediul în Dnipropetrovsk, Ucraina.

 4. RAABERLOG NEMZETKOZI SZALLITMANYOZASI KFT

  Ungaria

  Compania RAABERLOG NEMZETKOZI SZALLITMANYOZASI KFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - trasnsport maritim. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi rutiere in containere, Transporturi feroviare in containere, Containere - transport aerian, Transporturi rutiere in containere, Transporturi feroviare in containere, și Containere - transport aerian. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 5. LIMBA

  Belgia

  Compania LIMBA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de mase indivizibile, Transporturi feroviare in containere, Transporturi de mase indivizibile, și Transporturi feroviare in containere. Are sediul în St-Gillis-Waas, Belgia.

 6. BALTIJOS PERVEŽIMAI

  Lituania

  Compania BALTIJOS PERVEŽIMAI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare in containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transport and shipment, și logistics. Are sediul în Klaipeda, Lituania.

 7. RAIL WAGON LOCATION

  Letonia

  Compania RAIL WAGON LOCATION, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare in containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile railway tracking, și goods transport and forwarding. Are sediul în Riga, Letonia.

 8. RAILTRAXX

  Belgia

  Compania RAILTRAXX, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi mixte feroviare-autostrada. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, rail transport, și Transporturi feroviare in containere. Are sediul în Borgerhout, Belgia.

 9. URSINA HUBER INT. SPEDITION

  Liechtenstein, Principatul

  Compania URSINA HUBER INT. SPEDITION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, transport, Transporturi feroviare, și Transporturi feroviare in containere. Are sediul în Triesen, Liechtenstein, Principatul.

 10. TOO "RAIL TRANS LOGISTIC"

  Kazahstan

  Compania TOO "RAIL TRANS LOGISTIC", este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare in containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cargo transport by tank wagon, și railway tracking. Are sediul în Petropavlovsk, Kazahstan.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit