• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lemn industrial

Rezultate pentru

Lemn industrial - Import export

 1. LION PALETTENGROSSHANDEL

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LION PALETTENGROSSHANDEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. Are sediul în Albstadt, Germania.

 2. FOR GUYANE

  Guyana franceza

  Verified by europages badge

  Compania FOR GUYANE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Import-export - lemn, Lemn industrial, Lemn taiat si tratat, Constructii din lemn, wood, sawn-wood, Lemn - articole, și Import-export - lemn. Are sediul în Saint Laurent Maroni, Guyana franceza.

 3. FIRMA STEINNAGEL

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FIRMA STEINNAGEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn industrial, Wooden joint components made from wood, wooden frames, Wood products for industry, CNC machining in wood, Custom-made wooden parts, Finger-jointed wooden parts, cable reels, și Wooden reels. Are sediul în Geseke, Germania.

 4. DEVIHOV RO SRL

  Romania

  DEVIHOV RO SRL prin parteneriatul cu ICSALCONS SRL, fondata in anul 2002, cu o lunga istorie in furnizare lemnului de esenta tare si a lemnului de esenta moale pe piata din Europa. Va oferim o gama variata de lemn proaspat taiat si uscat (tei, stejar, fag, frasin, brad). Oferim produsele noastre fabricilor de mobila, parchet, usi, etc. din majoritatea țărilor europene - Germania, Franța, Danemarca, Belgia, Olanda, Austria, Italia și altele.

 5. COLPACK ZWEIGNIEDERLASSUNG WIEN DER RHEINBRAUN BRENNSTOFF GMBH

  Austria

  Compania COLPACK ZWEIGNIEDERLASSUNG WIEN DER RHEINBRAUN BRENNSTOFF GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. Are sediul în Wien, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. REINESHOLZ GMBH

  Germania

  Compania REINESHOLZ GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. Are sediul în Taucha, Germania.

 2. H. SATTLER KG

  Germania

  Compania H. SATTLER KG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. Are sediul în Seligenstadt, Germania.

 3. SOFRONIDIS KOSMAS & SIA E.E.

  Grecia

  Compania SOFRONIDIS KOSMAS & SIA E.E., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat negeluit, wooden pallets, wood for fireplaces, și Lemn taiat negeluit. Are sediul în Drama, Grecia.

 4. ALVAF HOLZ UND FURNIER

  Germania

  Compania ALVAF HOLZ UND FURNIER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. Are sediul în Ney, Germania.

 5. HERNING MASSIVTRÆ A/S

  Danemarca

  Compania HERNING MASSIVTRÆ A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden steps, solid wood frames, solid wood, și work counters. Are sediul în Herning, Danemarca.

 1. CHRISTIAN MEERT BOIS

  Belgia

  Compania CHRISTIAN MEERT BOIS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn industrial, timber, Hardwood sawn timber, și Lemn industrial. Are sediul în Walcourt, Belgia.

 2. INTERPALL - WOOD PACKAGING INDUSTRY

  Portugalia

  Compania INTERPALL - WOOD PACKAGING INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile palletizing, și wooden pallets manufacture. Are sediul în Vizela, Portugalia.

 1. LIIMPUIT AS

  Estonia

  Compania LIIMPUIT AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glued wood, beams, și windowsills. Are sediul în Põlva, Estonia.

 2. AKIN CAGRI EMPRENYE ORMAN URUNLERI TIC. VE SAN. LTD. STI

  Turcia

  Compania AKIN CAGRI EMPRENYE ORMAN URUNLERI TIC. VE SAN. LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood poles, wooden posts, și treated wooden poles. Are sediul în Yozgat, Turcia.

 3. GLOBEVERT SAS

  Franta

  Compania GLOBEVERT SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden pallets. Are sediul în La Queue-En-Brie, Franta.

 4. BOIS WATTEAU

  Belgia

  Compania BOIS WATTEAU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Izolare termica - materiale, Unelte portabile cu motor, Parchet, Lemn taiat si tratat, Izolare termica - materiale, Unelte portabile cu motor, și Parchet. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. BOTANICA-WOOD

  Belgia

  Compania BOTANICA-WOOD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn industrial, Lemn taiat si tratat, Lemn industrial, și Garden decorations. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 6. NASWOOD CO.

  Turcia

  Compania NASWOOD CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, și Lemn - articole. Are sediul în Antalya, Turcia.

 7. VENDER LEGNAMI S.R.L.

  Italia

  Compania VENDER LEGNAMI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru prelucrat, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn pentru prelucrat, Lemn negeluit pentru prelucrat, și wooden beams. Are sediul în Mezzocorona, Italia.

 8. ROBINIO GMBH

  Germania

  Compania ROBINIO GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Log wood, cutting wood, și Wicker fences. Are sediul în Potsdam, Germania.

 1. HSLES D.O.O.

  Slovenia

  Compania HSLES D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat geluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - produse semifinite, Lemn - produse finite, Lemn pentru prelucrat, Lemn industrial, Lemn - produse semifinite, Lemn - produse finite, Lemn pentru prelucrat, și Lemn industrial. Are sediul în Kočevska Reka, Slovenia.

 2. COOMANS

  Belgia

  Compania COOMANS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn industrial, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat si tratat, Lemn industrial, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, și Lemn taiat negeluit. Are sediul în Laakdal, Belgia.

 3. KOLES D.O.O.

  Slovenia

  Compania KOLES D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat geluit, și Lemn taiat geluit. Are sediul în Kočevje, Slovenia.

 4. CHEETAH CONSERVATION FUND & CCF BUSH PTY LTD

  Namibia

  Compania CHEETAH CONSERVATION FUND & CCF BUSH PTY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Talas si rumegus din lemn, Lemn - articole, Talas si rumegus din lemn, și Lemn - articole. Are sediul în Otjiwarongo, Namibia.

 5. INTERXYL-WOOD INDUSTRY

  Grecia

  Compania INTERXYL-WOOD INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri placate si contraplacate, chipboard, MDF Frame, și Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Larissa, Grecia.

 6. JACER - CZ, A.S.

  Republica Ceha

  Compania JACER - CZ, A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn industrial, Depozitare - materiale si sisteme, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Lemn brut, Lemn industrial, Depozitare - materiale si sisteme, Mobila si decoratiuni pentru gradina, și Lemn brut. Are sediul în Bystrany, Republica Ceha.

 7. PRINCESS PAULOWNIA

  Serbia

  Compania PRINCESS PAULOWNIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. Are sediul în Kruševac, Serbia.

 8. TAILLEBOIS

  Franta

  Compania TAILLEBOIS, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn industrial, Scule si feronerie, terrace, Wood siding, Lemn industrial, și Scule si feronerie. Are sediul în Fresse-Sur-Moselle, Franta.

 9. UNILES, A.S.

  Republica Ceha

  Compania UNILES, A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Lemn industrial, Comisionari pentru transporturi internationale, Mesagerie internationala, Transport rutier, Lemn industrial, Comisionari pentru transporturi internationale, și Mesagerie internationala. Are sediul în Rumburk , Republica Ceha.

 10. OBJECTIF BOIS

  Belgia

  Compania OBJECTIF BOIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn brut, Parchet, Lemn taiat si tratat, Lemn brut, și Parchet. Are sediul în Marcq, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lemn industrial - Import export

Număr de rezultate

3.633 Intreprinderile