• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • microbiologie industriala

Rezultate pentru

Microbiologie industriala - Import export

 1. CORIS BIOCONCEPT

  Belgia

  Verified by europages badge
 2. BIOMNIGENE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BIOMNIGENE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laborator de analiza industriala, Microbiologie industriala, environmental analysis laboratories, food product analysis laboratories, Laborator de analiza industriala, Microbiologie industriala, Genetic analyses, Antibody sequencing, și organism detection. Are sediul în Besancon, Franta.

 3. GROUPE IDEA TESTS

  Franta

  Compania GROUPE IDEA TESTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microbiologie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cosmetice, și Cosmetice. Are sediul în Martillac Cedex, Franta.

 4. RDS 24

  Germania

  Compania RDS 24, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Microbiologie industriala. Are sediul în Ingolstadt, Germania.

 5. GLYCANOVA AS

  Norvegia

  Compania GLYCANOVA AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Microbiologie industriala. Are sediul în Gamle Fredrikstad, Norvegia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AMODIA BIOSERVICE GMBH

  Germania

  Compania AMODIA BIOSERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microbiologie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile microbiology analysis. Are sediul în Braunschweig, Germania.

 2. MERCK CHIMIE

  Franta

  Compania MERCK CHIMIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie - produse de laborator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cosmetice, Microbiologie industriala, Cosmetice, biopharmaceutical products, și Microbiologie industriala. Are sediul în Fontenay-Sous-Bois, Franta.

 3. EUROPROBE

  Franta

  Compania EUROPROBE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Microbiologie industriala. Are sediul în Lyon Cedex 03, Franta.

 4. DIREVO INDUSTRIAL BIOTECHNOLOGY GMBH

  Germania

  Compania DIREVO INDUSTRIAL BIOTECHNOLOGY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Microbiologie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile enzymes, și biomass. Are sediul în Köln, Germania.

 5. DIUTEX IGUALADA SL

  Spania

  Compania DIUTEX IGUALADA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Microbiologie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile protective work masks. Are sediul în Igualada, Spania.

 1. CLS CELL LINES SERVICE GMBH

  Germania

  Compania CLS CELL LINES SERVICE GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Microbiologie industriala. Are sediul în Dortmund, Germania.