• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bariere cu plata - instalatii

Rezultate pentru

Bariere cu plata - instalatii - Import export

 1. DIVID TECHNOLOGY SRL

  Romania

  Automatizarile pentru porti fac parte din confortul de zi cu zi si aduc satisfactie in domeniul de utilizare residential si eficienta in cel industrial. Aceste sisteme de automatizare trebuie sa functioneze optim in parametrii mentionati de producatorii de automatizari, pentru o functionare optima este necesara o instalare corecta cu respectarea normelor de instalare stabilite de Uniune Europeana. DiViD Technology organizeaza curs pentru instalatorii de automatizari porti.Progresul prin tehnologie ne obliga ca proiectele pentru termen lung sa fie si durabile. Atunci cand construim o cladire destinata utilizari rezidentiale sau industriale este momentul in care trebuie sa luam deciziile cele mai eficiente pe termen lung. Alegerea materialelor destinate contructie nu trebuie sa fie analizate doar din punct de vedere financiar, acest aspect in cele mai multe cazuri aduce economii doar pe durata realizarii proiectului cu riscuri foarte mari de generare a costurilor permanente si ocazionale pentru toata durat de utilizare a imobilului construit.DiViD Technology va prezinta un sistem mecanic pentru culisarea portilor cu o durata medie de utilizare de pana la 30 de ani. Sistemul este adaptabil la porti automate sau manuale cu dechidere prin culisare. Cunoscut sub numele de sistem de deschidere pentru porti autoportante acesta este compus din carucioare cu rulmenti si sina de culisare. Dimensionarea acestora se face in functie de greutate si dechiderea portii. Tot in functie de acest

 2. ABSCISS - EQUIPEMENT DE PEAGE

  Franta

  Compania ABSCISS - EQUIPEMENT DE PEAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bariere cu plata - instalatii. Are sediul în Fixin, Franta.

 3. EUROWAG - W.A.G. PAYMENT SOLUTIONS DE GMBH

  Germania

  Compania EUROWAG - W.A.G. PAYMENT SOLUTIONS DE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bariere cu plata - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - servicii logistice, telematics, Fuel cards, Transport rutier - servicii logistice, și Fleet management. Are sediul în Köln, Germania.

 4. VENTODOMOTICA

  Spania

  Compania VENTODOMOTICA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bariere cu plata - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile home automation systems. Are sediul în Colmenar Viejo(madrid), Spania.

 5. ABSCISS

  Franta

  Compania ABSCISS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bariere cu plata - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cameras. Are sediul în Fixin, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LE. AUT.

  Italia

  Compania LE. AUT., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Fiorano Modenese, Italia.

 2. DEA SYSTEM S.P.A.

  Italia

  Compania DEA SYSTEM S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Piovene Rocchette, Italia.

 3. AUTOMATION SYSTEMS S.R.L.

  Italia

  Compania AUTOMATION SYSTEMS S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Genova, Italia.

 4. BEIJING CZLY TELECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Compania BEIJING CZLY TELECHNOLOGY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bariere cu plata - instalatii. Are sediul în Beijing, China.

 5. PISCINA PIERRE

  Italia

  Compania PISCINA PIERRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Roasio, Italia.

 1. TECNOMATIC

  Italia

  Compania TECNOMATIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Faenza, Italia.

 2. MATICA S.R.L.

  Italia

  Compania MATICA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Sassari, Italia.

 1. ELTEK S.R.L.

  Italia

  Compania ELTEK S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Pian Camuno, Italia.

 2. ELEXA S.R.L.

  Italia

  Compania ELEXA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Brescia, Italia.

 3. INDUBEL - INDUSTRIAS DE BETAO, S.A.

  Portugalia

  Compania INDUBEL - INDUSTRIAS DE BETAO, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, și Bariere cu plata - instalatii. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 4. LIVI GIORGIO GIORGIO

  Italia

  Compania LIVI GIORGIO GIORGIO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Terni, Italia.

 5. S.A.I.E.E. S.R.L.

  Italia

  Compania S.A.I.E.E. S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Pagnacco, Italia.

 6. S.I.P.A. S.P.A.

  Italia

  Compania S.I.P.A. S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, Bariere cu plata - instalatii, Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, și Bariere cu plata - instalatii. Are sediul în Vittorio Veneto, Italia.

 7. TECMAUT S.R.L.

  Italia

  Compania TECMAUT S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Villafranca Di Verona, Italia.

 8. KOSMA S.R.L.

  Italia

  Compania KOSMA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Barbara, Italia.

 1. AUROTEC ENGINEERING S.N.C.

  Italia

  Compania AUROTEC ENGINEERING S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Villanova Mondovi', Italia.

 2. ACQUACONTROL AUTOMAZIONI S.R.L.

  Italia

  Compania ACQUACONTROL AUTOMAZIONI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Arzignano, Italia.

 3. VALENTINI EMILIO

  Italia

  Compania VALENTINI EMILIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Albano Sant'alessandro, Italia.

 4. L.B. IMPIANTI

  Italia

  Compania L.B. IMPIANTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Torino, Italia.

 5. SI.EL. SERVICE

  Italia

  Compania SI.EL. SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Lecce, Italia.

 6. TECNO - CAD DI CORNEGLIO ROMANO C. - S.N.C.

  Italia

  Compania TECNO - CAD DI CORNEGLIO ROMANO C. - S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Alice Castello, Italia.

 7. ALBANESE DOMENICO

  Italia

  Compania ALBANESE DOMENICO, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri si portaluri, Bariere cu plata - instalatii, Garduri si portaluri, și Bariere cu plata - instalatii. Are sediul în Polistena, Italia.

 8. HILSCHER ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania HILSCHER ITALIA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Vimodrone, Italia.

 9. TECNICA S.R.L.

  Italia

  Compania TECNICA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Triuggio, Italia.

 10. MOVI.TEC

  Italia

  Compania MOVI.TEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bariere cu plata - instalatii, Controlarea accesului - instalatii si material, Bariere cu plata - instalatii, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Nichelino, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit