• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lucrari maritime- portuare si submarine

Rezultate pentru

Lucrari maritime- portuare si submarine - Import export

 1. SUB SEA SERVICES SNC DI DE GIOVANNI STEFANO & RUGGERI RICCARDO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SUB SEA SERVICES SNC DI DE GIOVANNI STEFANO & RUGGERI RICCARDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile underwater demolitions, shipwreck recovery, underwater work, DIVERS, underwater welding and cutting, offshore underwater works, ship salvage, dredging, și marine, river and lake work. Are sediul în Civitavecchia, Italia.

 2. PONTONA HERMANOS ROMERO JEREZ

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania PONTONA HERMANOS ROMERO JEREZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile BARGES, barge hire, motorised platform rental, motorised barges with onboard crew, rental of motorised barges with sailing crew, dredging, și mooring services. Are sediul în Jerez De La Frontera-Cádiz, Spania.

 3. HERBOSCH KIERE

  Belgia

  Compania HERBOSCH KIERE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie industriala, Esafodaje din otel, Curatenie industriala, Esafodaje din otel, pile-driving for public works, și industrial washing. Are sediul în Kallo, Belgia.

 4. IROV - UNDERWATER SERVICES DI STASI MAURO & C. SAS

  Italia

  Compania IROV - UNDERWATER SERVICES DI STASI MAURO & C. SAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile underwater photography services, underwater welding and cutting, underwater foundations, și underwater work. Are sediul în Conegliano, Italia.

 5. PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO.

  Grecia

  Compania PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari maritime, portuare si submarine, și Lucrari maritime, portuare si submarine. Are sediul în Athens, Grecia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AQUATRAV LOCATION

  Franta

  Compania AQUATRAV LOCATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dredging. Are sediul în Toulouse, Franta.

 2. SIEMON'S TAUCHSERVICE INH. GERT SIEMON

  Germania

  Compania SIEMON'S TAUCHSERVICE INH. GERT SIEMON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile topographic survey, core-sampling, ship salvage, și Hydraulic steel structures. Are sediul în Trier, Germania.

 3. ANTWERP UNDERWATER SOLUTIONS

  Belgia

  Compania ANTWERP UNDERWATER SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repairs and maintenance, ship, underwater work, propeller, și ship maintenance. Are sediul în Temse, Belgia.

 4. UWS BALTIC OÜ

  Estonia

  Compania UWS BALTIC OÜ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - reparare si intretinere, Nave - reparare si intretinere, și underwater welding and cutting. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 5. ECOLMARE GARGANO SRL - PONTONI - RIMORCHIATORI

  Italia

  Compania ECOLMARE GARGANO SRL - PONTONI - RIMORCHIATORI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tugboat rental, și tugboat services for cargo ships. Are sediul în Manfredonia, Italia.

 1. SAIPEM SA

  Franta

  Compania SAIPEM SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of maritime wharves, industrial engineering, și naval engineering. Are sediul în Montigny Le Bretonneux, Franta.

 2. ACOTEC

  Belgia

  Compania ACOTEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Varnishes, lacquers, și road works. Are sediul în Erembodegem, Belgia.

 1. D.E.C.O.

  Belgia

  Compania D.E.C.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water jet cutting, dredging, și tug boats. Are sediul în Brugge, Belgia.

 2. BUYTAERT

  Belgia

  Compania BUYTAERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Drumuri - constructii, Dragare - antreprenori, Drumuri - constructii, excavation work, și installation of sewers and sewage systems. Are sediul în Kruibeke, Belgia.

 3. SEMTEC

  Franta

  Compania SEMTEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari maritime, portuare si submarine, Lucrari maritime, portuare si submarine, land and environment depollution, și consulting for underwater work. Are sediul în Noyal Chatillon/seiche, Franta.

 4. SUBWORK

  Italia

  Compania SUBWORK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dredging of harbours, rivers and canals. Are sediul în Pergine Valsugana, Italia.

 5. PSOMAKARA AGENCY SERVICES

  Grecia

  Compania PSOMAKARA AGENCY SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. Are sediul în Athens, Grecia.

 6. VAN HUELE GEBROEDERS

  Belgia

  Compania VAN HUELE GEBROEDERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii industriale - antreprenori, Constructii - finisaje, Drumuri - constructii, Poduri si sosele - antreprenori, Constructii industriale - antreprenori, Constructii - finisaje, Drumuri - constructii, și Poduri si sosele - antreprenori. Are sediul în Oostende, Belgia.

 7. GENTIL TSM

  Franta

  Compania GENTIL TSM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marine, river and lake work, undersea construction, underwater foundations, și underwater demolitions. Are sediul în La Teste De Busch, Franta.

 8. AQUA-VRIJSEN

  Belgia

  Compania AQUA-VRIJSEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari maritime, portuare si submarine, Lucrari subterane - antreprenori, Lucrari maritime, portuare si submarine, și Lucrari subterane - antreprenori. Are sediul în Houthalen-Helchteren, Belgia.

 1. ATLANTIDA CLEANING & REPAIRS IN WATER

  Spania

  Compania ATLANTIDA CLEANING & REPAIRS IN WATER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. Are sediul în Algeciras, Spania.

 2. CUYPERS MARC

  Belgia

  Compania CUYPERS MARC, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari subterane - antreprenori, Lucrari subterane - antreprenori, sounders, și well drilling. Are sediul în Geel, Belgia.

 3. TRAVAUX SOUS MARINS BRETAGNE

  Franta

  Compania TRAVAUX SOUS MARINS BRETAGNE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. Are sediul în Saint Malo, Franta.

 4. INGEMAR SRL

  Italia

  Compania INGEMAR SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile landing stages for harbours, și floating piers. Are sediul în Casale Sul Sile, Italia.

 5. CARPENTIER

  Belgia

  Compania CARPENTIER, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunsul si taierea arborilor, agricultural work, Tunsul si taierea arborilor, și hydraulic public works. Are sediul în Eksaarde (lokeren), Belgia.

 6. ZWT WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania ZWT WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. Are sediul în Bayreuth, Germania.

 7. BEVALDIA DIVING SERVICES

  Grecia

  Compania BEVALDIA DIVING SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari maritime, portuare si submarine, și Lucrari maritime, portuare si submarine. Are sediul în Athens, Grecia.

 8. BVBA DB DIVING

  Belgia

  Compania BVBA DB DIVING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. Are sediul în Geraardsbergen, Belgia.

 9. RAINBIRD

  Belgia

  Compania RAINBIRD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari maritime, portuare si submarine, Lucrari subterane - antreprenori, Lucrari maritime, portuare si submarine, Lucrari subterane - antreprenori, water treatment systems, și Wet and Dry Vacuum Cleaners. Are sediul în Zonhoven, Belgia.

 10. TECHNIQUE ETUDE TRAVAUX INTERVENTION SUBAQUATIQUE

  Franta

  Compania TECHNIQUE ETUDE TRAVAUX INTERVENTION SUBAQUATIQUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice, underwater work, Underwater works, Lucrari publice, și marine, river and lake work. Are sediul în Belleville Sur Vie, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lucrari maritime- portuare si submarine - Import export

Număr de rezultate

3.444 Intreprinderile