• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • armatori - nave de pasageri

Rezultate pentru

Armatori - nave de pasageri - Import export

 1. REDERIJ AAN DE VECHT

  Olanda

  Compania REDERIJ AAN DE VECHT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori - nave de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile passenger transport by hired boats, și sightseeing boat trip hire. Are sediul în Vreeland, Olanda.

 2. SLOEPVERHUUR AMSTERDAM

  Olanda

  Compania SLOEPVERHUUR AMSTERDAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori - nave de pasageri. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 3. BLACK PRINCE NARROWBOATS LTD

  Regatul Unit

  Compania BLACK PRINCE NARROWBOATS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori - nave de pasageri. Are sediul în Bromsgrove, Regatul Unit.

 4. SURISEND SHIPPING

  Olanda

  Compania SURISEND SHIPPING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori - nave de pasageri. Are sediul în Amsterdam Zuidoost, Olanda.

 5. REDERIJ KEUR PATYSCHEPEN

  Olanda

  Compania REDERIJ KEUR PATYSCHEPEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori - nave de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile passenger shipowners, și function room rental. Are sediul în Zwolle, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. REEDEREI LOOSDRECHT

  Olanda

  Compania REEDEREI LOOSDRECHT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori - nave de pasageri. Are sediul în Loosdrecht, Olanda.

 2. SAILING IN ITALY CHARTER

  Italia

  Compania SAILING IN ITALY CHARTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori - nave de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile passenger transport by hired boats, și boat excursions. Are sediul în Nettuno, Italia.

 3. BOLLARD SHIPPING LTD.

  Polonia

  Compania BOLLARD SHIPPING LTD., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori - nave de pasageri. Are sediul în Gdynia, Polonia.

 4. ML-YACHTING

  Ucraina

  Compania ML-YACHTING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori - nave de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sail rental, și single keel sailboat rental. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 5. FEDNAV EUROPE LTD

  Regatul Unit

  Compania FEDNAV EUROPE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Armatori - nave de pasageri, și Armatori - nave de pasageri. Are sediul în London, Regatul Unit.

 1. FILAVIASAIL.COM

  Martinica

  Compania FILAVIASAIL.COM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori - nave de pasageri. Are sediul în Le Marin, Martinica.

 2. YEAHWEBS CONSTRUCTION MACHINERY CO. LTD

  China

  Compania YEAHWEBS CONSTRUCTION MACHINERY CO. LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori - nave de pasageri. Are sediul în Shanghai, China.

 1. SALAMIS LINES (HELLAS ) LTD

  Grecia

  Compania SALAMIS LINES (HELLAS ) LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Armatori - nave de pasageri, și Armatori - nave de pasageri. Are sediul în Piraeus, Grecia.

 2. DEVO DENSAN VAN OMMEREN DENIZCILIK VE TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania DEVO DENSAN VAN OMMEREN DENIZCILIK VE TICARET LTD STI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Armatori - nave de pasageri, și Armatori - nave de pasageri. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. FJORD LINE AS

  Norvegia

 4. COSTA KREUZFAHRTEN GMBH

  Elvetia

 5. GEBRÜDER SPECHT GMBH & CO.KG

  Germania

 6. SAMSOE LINIEN A/S

  Danemarca

 7. ZEGLUGA MAZURSKA SP. Z O.O.

  Polonia

 8. L + H VAKUUMTECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Austria

 1. PLEASURE CRUISES S A

  Grecia

 2. A WINCHESTER & SONS

  Regatul Unit

 3. NORWAY YACHT CHARTER A/S

  Norvegia

 4. DÜNYA YATÇILIK A.S.

  Turcia

  Compania DÜNYA YATÇILIK A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii maritime - navlositori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Armatori, Agentii maritime - navlositori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, și Armatori. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. DAMPSKIBSSELSKABET ORION A/S

  Danemarca

  Compania DAMPSKIBSSELSKABET ORION A/S, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Armatori, Agentii maritime - navlositori, Companii maritime - linii, Aprovizionarea navelor, Armatori, Agentii maritime - navlositori, și Companii maritime - linii. Are sediul în Gentofte, Danemarca.

 6. EUROPEAN VENTURE AS

  Norvegia

 7. BIV BERGHOLD

  Germania

  Compania BIV BERGHOLD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Winnenden, Germania.

 8. MULTIPURPOSE BULKERS AS

  Norvegia

 9. AAGE THOEN LTD AS

  Norvegia

 10. EITZEN INVEST AS

  Norvegia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit